Mashtrimet e GTA 5 për PS4 dhe PS5: të gjithë çelësat dhe kodet

GTA V mashtrime për PS4 dhe PS5

Në këtë udhëzues ne paraqesim të gjitha GTA V mashtrime për të zhbllokuar automjetet, për të përmirësuar shëndetin dhe armaturën tuaj, për të marrë armë, municion dhe fuqi, madje edhe për të marrë para falas në lojë.

paralajmërim: nga momenti kur përdorni ndonjë nga këto mashtrime, nuk do të mund të merrni trofe në GTA 5. Për këtë arsye, ju rekomandojmë që kurseni lojën përpara se t'i përdorni.

Mashtrimet e automjeteve për GTA 5

mashtrim automjetiKombinim në kontrollueskodi celular
✈️ Stunt Plane (Mallard Stunt Plane)Rrethi, Djathtas, L1, L2, Majtas, R1, L1, L1, Majtas, Majtas, X, Trekëndësh1-999-2276 78676-
✈️ Avion fumigator (Duster)Djathtas, Majtas, R1, R1, R1, Majtas, Trekëndësh, Trekëndësh, X, Rreth, L1, L11-999-359 77729-
🚲 Biçikleta (BMX)Majtas, majtas, djathtas, djathtas, majtas, djathtas, katror, ​​rreth, trekëndësh, R1, R21-999-226 348-
🚛 Kamion plehrash (Trashmaster)Rrethi, L1, Majtas, R1, L2, X, R1, L1, Rrethi, X1-999-4653-46-1
🚗 Makinë antiplumb Duke o' death-Kur të përfundoni ngjarjen e rastësishme Duel, mund të vendosni këtë kod në telefonin tuaj për të marrë makinën: 1-999-3328-4227
🏎️ Makinë garash Rapid GTR2, L1, Rrethi, Djathtas, L1, R1, Djathtas, Majtas, Rrethi, R21-999-727 4348-
🚙 Makinë sportive Plister CometR1, Rrethi, R2, Djathtas, L1, L2, X, X, Sheshi, R11-999-266 38-
🚁 Helikopter luftarak (Buzzard)Rrethi, Rrethi, L1, Rrethi, Rrethi, Rrethi, L1, L2, R1, Trekëndëshi, Rrethi, Trekëndëshi1-999-289 9633-
🦤 Hidroavion (Dodo)-Për të aktivizuar këtë mashtrim, fillimisht duhet të kryeni një ngjarje të rastësishme të njohur si "Aeroplan". Pasi të keni përfunduar këtë ngjarje, hapni telefonin tuaj në lojë dhe futni kodin e mëposhtëm: 1-999-3984628
🚕 LimuzinëR2, Djathtas, L2, Majtas, Majtas, R1, L1, Rrethi, Djathtas1-999-846 39663-
🏍️ Motocross SanchezRrethi, X, L1, Rrethi, Rrethi, L1, Rrethi, R1, R2, L2, L1, L11-999-633 7623-
🏍️Motoçikletë PCJ-600R1, djathtas, majtas, djathtas, R2, majtas, djathtas, katror, ​​djathtas, L2, L1, L11-999-762 538-
🪂 ParashutëMajtas, Djathtas, L1, L2, R1, R2, R2, Majtas, Majtas, Djathtas, L11-999-759 3483-
🌊 Nëndetësja Kraken-Pasi të keni përfunduar sfidën e fotografimit të të 20 kafshëve në lojë, mund të aktivizoni nëndetësen Kraken duke futur kodin e mëposhtëm në telefonin tuaj celular në lojë: 1-999-2822537

Mashtrime për shëndetin dhe forca të blinduara

EfectoKombinim në kontrollueskodi celular
♥️ ⚔️ Shëndeti dhe forca të blinduara në maksimumRrethi, L1, Trekëndëshi, R2, X, Sheshi, Rrethi, Djathtas, Sheshi, L1, L1, L11-999-887 853-
💀 E pamposhtur për 5 minutaDjathtas, X, Djathtas, Majtas, Djathtas, R1, Djathtas, Majtas, X, Trekëndësh1-999-724-654-5537

Të gjitha armët me municion të pafund

EfectoKombinim në kontrollueskodi celular
💥 Plumba shpërthyesDjathtas, katror, ​​X, Majtas, R1, R2, Majtas, Djathtas, Djathtas, L1, L1, L11-999-444 439-
🔥Plumba zjarriL1, R1, katror, ​​R1, majtas, R2, R1, majtas, katror, ​​djathtas, L1, L11-999-462-363-4279
🔫 Zhbllokoni të gjitha armët me municion shtesëTrekëndësh, R2, Majtas, L1, X, Djathtas, Trekëndësh, Poshtë, Katror, ​​L1, L1, L11-999-8665 87-

Aftësi dhe fuqi të veçanta

EfectoKombinim në kontrollueskodi celular
🍺 Modaliteti i dehurTrekëndësh, Djathtas, Djathtas, Majtas, Djathtas, Sheshi, Rrethi, Majtas1-999-547 867-
🏃🏼 Vraponi shpejtTrekëndësh, majtas, djathtas, djathtas, L2, L1, katror1-999-228 8463-
🏊🏼 Not shpejtMajtas, Majtas, L1, Djathtas, Djathtas, R2, Majtas, L2, Djathtas1-999-468 44557-
👊🏼💥 Goditje shpërthyeseDjathtas, Majtas, X, Trekëndësh, R1, Rrethi, Rrethi, Rrethi, L21-999-4684 2637-
🔎 Ulni nivelin e kërkimitR1, R1, rrethi, R2, djathtas, majtas, djathtas, majtas, djathtas, majtas1-999-5299 3787-
🔎 Rritni nivelin e kërkimitR1, R1, rrethi, R2, majtas, djathtas, majtas, djathtas, majtas, djathtas1-999-3844 8483-
🔆 Rritni nivelin specialX, X, katror, ​​R1, L1, X, Djathtas, Majtas, X-
📸 Synohet në lëvizje të ngadaltëSheshi, L2, R1, Trekëndëshi, Majtas, Sheshi, L2, Djathtas, X (Fut katër herë, hera e pestë çaktivizon mashtrimin)-
🚗 Makina me rrëshqitjeTrekëndëshi R1, R1, Majtas, R1, L1, R2, L11-999-766 9329-
🐌 Lëvizje e ngadaltëTrekëndësh, majtas, djathtas, djathtas, katror, ​​R2, R1 (Fut katër herë, hera e pestë çaktivizon mashtrimin)1-999-756 966-
☀️ Ndrysho motinR2, X, L1, L1, L2, L2, L2, katror1-999-625-348-7246
⏭️ Super kërcimMajtas, majtas, trekëndësh, trekëndësh, djathtas, djathtas, majtas, djathtas, katror, ​​R1, R2 (duke mbajtur butonin e kërcimit do të kërcejmë më tej)-
📉 Rënia e lirë (Skyfall)L1, L2, R1, R2, Majtas, Djathtas, Majtas, Djathtas, L1, L2, R1, R2, Majtas, Djathtas, Majtas, Djathtas-
💥📱 Krijoni një shpërthim nga celulari juaj dhe merrni celularin e zi-1-999-367 3767-
🌕 Graviteti hënor (graviteti i ulët)Majtas, Majtas, L1, R1, L1, Djathtas, Majtas, L1, Majtas1-999-356 2837-

Kodet për t'u përdorur në lojën celulare

Mund të përdorni telefonin celular brenda lojës GTA V për të kryer më shumë truke duke futur këto kombinime numrash:

 1. Dehuni - 1-999-547867
 2. notoj shpejt - 1-999-46844557
 3. Duke vrapuar shpejt - 1-999-228-2463
 4. Shëndeti dhe forca të blinduara maksimale - 1-999-887-853
 5. Taka të larta - 1-999-467-8648
 6. të jetë i pathyeshëm - 1-999-724-6545537
 7. Rifresko aftësinë e veçantë - 1-999-769-3787
 8. synimi me lëvizje të ngadaltë - 1-999-332-3393
 9. Merr parashuta - 1-999-759-3483
 10. Bie nga qielli - 1-999-759-3255
 11. Rritni nivelin e kërkimit - 1-999-384-48483
 12. Ulni nivelin e kërkuar - 1-999-529-93787
 13. Merrni armë dhe municione - 1-999-866-587
 14. Plumba shpërthyes - 1-999-444 439-
 15. Plumbat që marrin flakë - 1-999-4623-634279
 16. Ndryshoni motin – 1-999-625-348-7246
 17. ndryshojnë gravitetin - 1-999-356-2837
 18. Zvogëloni fërkimin - 1-999-766-9329
 19. Merrni një karrocë golfi - 1-999-4653-461
 20. Merrni një automjet Comet - 1-999-266-38
 21. Merrni një makinë Rapid GT - 1-999-727-4348
 22. Merrni një kamion plehrash - 1-999-872-7433
 23. Merrni një biçikletë BMX - 1-999-226-348
 24. Merrni një helikopter Buzzard - 1-999-289-9633

Si të përdorni kodet në GTA V

Për të përdorur kodet dhe mashtrimet në GTA V në celular brenda lojës, ndiqni këto hapa:

 1. Hapni telefonin tuaj në lojë: Shtypni butonin "Lart" në panelin D të kontrolluesit ose shigjetën e drejtimit për të hapur telefonin tuaj në lojë.
 2. Hyni në tastierën e telefonit: Pasi ta keni hapur telefonin, trokitni lehtë mbi ikonën e tastierës në ekran.
 3. Vendosni kodin: Përdorni tastierën e telefonit për të shtypur kodin që dëshironi të aktivizoni. Kodet zakonisht përbëhen nga numra dhe shkronja.
 4. Konfirmo kodin: Pasi të keni shtypur kodin, shtypni butonin "OK" ose "Dërgo" në telefonin tuaj.
 5. Merrni konfirmimin: Nëse e keni futur saktë kodin, do të shihni një konfirmim në ekran që mashtrimi është aktivizuar me sukses.

Mos harroni se disa kode funksionojnë vetëm në situata të caktuara të lojës, prandaj sigurohuni që të keni përfunduar disa misione për t'i aktivizuar ato. Në tabelat e mësipërme ne specifikojmë nëse kjo ndodh.

Gjithashtu, mbani në mend se përdorimi i kodeve mund të eliminojë aftësinë për të fituar arritje ose trofe në lojë, prandaj kini kujdes dhe ruajeni lojën tuaj përpara se t'i përdorni.

Si të merrni para falas në GTA 5

Më poshtë paraqesim informacion të detajuar mbi mënyrat më të mira për të fituar para falas në GTA V:

Vjedhin dhe shesin makina

Në GTA V, ju mund të vidhni një sërë makinash direkt nga rrugët e Los Santos dhe zona përreth. Disa nga këto makina kanë vlerë të konsiderueshme, veçanërisht automjetet e nivelit të lartë si makinat sportive dhe automjetet luksoze. Për të fituar para, çojini makinat e vjedhura në një dyqan modifikimi automjetesh si "Los Santos Customs" dhe shisni ato atje. Makinat më të shtrenjta do t'ju japin një fitim më të lartë.

Bastisje dyqane

Një mënyrë e shpejtë për të marrë para është të bastisni dyqanet e komoditetit në lojë. Shkoni në një dyqan dhe tregoni arkëtarin për t'ju dhënë paratë. Megjithatë, mbani në mend se kjo do të tërheqë vëmendjen e policisë, kështu që do t'ju duhet të shpëtoni nga autoritetet.

Përfundoni misionet anësore

Gjatë gjithë lojës, do të gjeni një sërë kërkimesh anësore që mund t'i përfundoni. Këto misione mund të përfshijnë dërgesa, punë sigurie dhe detyra të tjera. Disa prej tyre ofrojnë shpërblime në para pasi t'i keni përfunduar me sukses.

Mblidhni çantat dhe sendet me vlerë

Eksploroni botën e GTA V tërësisht, pasi shpesh do të gjeni çantat me para dhe sende të tjera me vlerë të fshehura. Këto objekte gjenden në vende të ndryshme, si në fund të oqeanit, në shpella apo në ndërtesa të braktisura. Kërkimi dhe mbledhja e këtyre artikujve mund të jetë një mënyrë fitimprurëse për të fituar para shtesë.

Investimet në bursë

Brenda lojës, ju mund të investoni në bursë duke përdorur faqen e internetit “BAWSAQ” ose “LCN” në telefonin tuaj. Shikoni tendencat e tregut dhe blini aksione të kompanive kur ato janë në pikën e tyre më të ulët. Pastaj, shisni aksionet kur vlera e tyre rritet për të bërë një fitim.

Vjedhin bankat

Ndërsa përparoni në historinë e lojës, do të keni mundësinë të planifikoni dhe ekzekutoni grabitje bankash. Këto grabitje mund t'ju fitojnë shuma të mëdha parash, por ato janë misione më të avancuara që kërkojnë planifikim të kujdesshëm.

Përfundoni misionet në internet

Nëse luani GTA V në internet, ka një shumëllojshmëri të gjerë misionesh dhe aktivitetesh që mund të bëni për të fituar para. Kjo përfshin punë kontrabandë, misione grabitjeje, gara dhe më shumë. Luajtja në internet me lojtarë të tjerë ju jep gjithashtu mundësi për të fituar para si ekip.

Shitet prona

Ndërsa përparoni në lojë, do të keni mundësinë të blini prona, të tilla si garazhe dhe biznese. Këto prona gjenerojnë të ardhura pasive që mund t'i mblidhni periodikisht. Sigurohuni që të investoni në prona të përshtatshme për të maksimizuar fitimet tuaja.

Fito gara

Si në modalitetin e tregimit ashtu edhe në internet, ju mund të merrni pjesë në garat e makinave. Garat fituese do t'ju shpërblejnë me para në dorë dhe ndonjëherë me automjete speciale.

gjuetia e dhuratave

Në lojë, ju mund të pranoni misione të gjuetisë së dhuratave për të kapur kriminelët e kërkuar nga policia. Duke i kapur ato, ju do të fitoni shpërblime në para dhe do të përmirësoni reputacionin tuaj në botën kriminale të GTA V.

GTA 5 ofron një gamë të gjerë aktivitetesh për të fituar para, dhe zgjedhja e asaj që do të ndiqni varet nga stili dhe preferencat tuaja të lojës. Argëtohuni duke eksploruar të gjitha mundësitë dhe duke grumbulluar pasuri në Los Santos!

Këshilla dhe truke shtesë

Në këtë seksion, do të zbuloni një sërë këshillash dhe trukesh shtesë për të përfituar sa më shumë nga përvoja juaj GTA V. Do të mësoni rreth përdorimit të kodeve dhe kombinimeve të butonave, si të eksploroni dhe gjeni sekrete të fshehura në hartën e lojës dhe si të merrni përfitime të veçanta përmes truket në dispozicion. Vazhdoni të lexoni për të zbuluar të gjitha detajet.

Përdorimi i kodeve dhe kombinimeve të butonave

Kodet dhe kombinimet e butonave janë një mënyrë argëtuese për të zhbllokuar përfitime të caktuara gjatë lojës. Ju mund të aktivizoni mashtrime për të marrë armë dhe municione të pafundme, për të rritur nivelin e shëndetit dhe të armaturës tuaj, apo edhe për të zhbllokuar aftësi të veçanta. Çdo platformë ka kombinimin e vet të butonave, prandaj sigurohuni që të kërkoni atë të duhurin për versionin tuaj të lojës. Këto kode mund t'ju japin një avantazh unik dhe t'i bëjnë përvojat tuaja GTA V edhe më emocionuese.

Këshilla për të eksploruar dhe gjetur sekrete të fshehura

Bota e GTA V është plot me sekrete që presin të zbulohen. Për të eksploruar dhe gjetur këto thesare të fshehura, ju rekomandojmë të eksploroni të gjitha vendndodhjet në hartë. Kushtojini vëmendje të veçantë vendeve emblematike si mali Chiliad, fusha e golfit dhe Gadishulli Del Perro, ndër të tjera.

Shikoni nga afër mjedisin tuaj dhe kërkoni të dhëna vizuale që ju çojnë në strehë të fshehta dhe shpërblime të veçanta. Gjithashtu, kushtojini vëmendje shenjave dhe posterave në lojë, pasi ato shpesh përmbajnë informacione për vendndodhje misterioze që ia vlen të hetohen.

Truket për të marrë automjete speciale në lojë

Brenda GTA V, ka mashtrime që ju lejojnë të përdorni automjete speciale që janë të ndryshme nga ato që zakonisht gjenden në lojë. Këto automjete mund t'ju ofrojnë avantazhe dhe argëtim.

Një nga truket më të njohura është mundësia e marrjes së një tanku ushtarak Rhino. Për ta bërë këtë, duhet të futni kombinimin e butonave që korrespondon me platformën tuaj dhe, në këtë mënyrë, do të merrni rezervuarin në vendndodhjen tuaj aktuale. Mbani në mend se tanku mund të jetë i dobishëm në lojë, por gjithashtu mund të tërheqë vëmendjen e forcave ushtarake.

Këshilla për të mos u kapur nga forcat ushtarake

Nëse keni marrë një automjet të veçantë që mund të tërheqë vëmendjen e forcave ushtarake, është e rëndësishme të dini disa këshilla që do t'ju ndihmojnë të mos kapeni. Një strategji efektive është të kërkoni nivelin e kërkimit në fund të djathtë të ekranit, kjo do t'ju tregojë se sa vëmendje keni krijuar. Për të ulur nivelin e kërkimit, mund të largoheni me shpejtësi nga çdo prani policore ose ushtarake në zonë.

Një këshillë tjetër e dobishme është të përpiqeni të kaloni pa u vënë re duke ndryshuar ngjyrën e automjetit ose duke shmangur drejtimin në mënyrë të dukshme. Për më tepër, këshillohet që të fshiheni në vende të tilla si garazhe ose parkingje nëntokësore derisa niveli i kërkimit të ulet.

Si të merrni një mini-armë në Fort Zancudo

Nëse dëshironi të merrni një mini-armë, një armë me fuqi të lartë, brenda GTA V, mund të shkoni në Fort Zancudo, një bazë ushtarake në lojë. Megjithatë, mbani në mend se hyrja në bazë pa autorizim mund të jetë e rrezikshme pasi do të alarmojë forcat ushtarake.

Për të hyrë në mënyrë të sigurt në mini-armë, rekomandohet të ndiqni një procedurë. Ju mund të përdorni një avion, siç është avioni P-996 Lazer, për të fluturuar mbi bazën ushtarake dhe për të ulur në një zonë të sigurt, larg pranisë së ushtarëve. Pasi të jeni në tokë, duhet të jeni të kujdesshëm dhe të shmangni tërheqjen e vëmendjes. Shkoni në ndërtesën e kontrollit të trafikut ajror që ndodhet në qendër të bazës. Brenda kësaj ndërtese do të gjeni mini-armën dhe mund ta merrni pa u zbuluar.

Lini një koment