A është e mundur të futni rrotullime të pafundme Coin Master?

Monedha dhe rrotullime falas Coin Master

Jo, nuk është e mundur të futesh rrotullime të pafundme Coin Master, por ju mund të merrni shumë çdo ditë përmes lidhje me rrotullime falas për Coin Master.

Dhe është se, pavarësisht se ato nuk janë të pakufizuara, do të mund të grumbulloni dhjetëra rrotullime falas ditore dhe kjo do t'ju mjaftojë që të përparoni ndjeshëm në lojë.

Megjithëse ju rekomandojmë të vizitoni lidhjen e mëparshme që përditësojmë çdo ditë, këtu është një përmbledhje e metodave më të mira për të marrë rrotullime falas:

  1. Plotësoni kërkimet e përditshme- Loja ka kërkime të përditshme që ju shpërblejnë me rrotullime falas pasi t'i përfundoni ato. Në fakt, me faktin e thjeshtë të ngjitjes në një fshat, ndonjëherë do të marrësh sënduk që mund të përfshijnë shpërblimin e përmendur.
  2. Merrni pjesë në ngjarje: Coin Master zakonisht kanë ngjarje në të cilat mund të fitoni rrotullime falas duke plotësuar disa kërkesa. Disa nga ato ngjarje janë Mission Safari, Misioni Viking o deti i fatit.
  3. Bashkohuni me një grup prej Coin Master: duke u bashkuar me një grup të Coin Master ju lejon të merrni rrotullime falas nga anëtarët e tjerë të grupit, si dhe të merrni më shumë thjesht duke e ndarë atë me llogarinë tuaj në Facebook.

Megjithatë, ka mënyra të panumërta për të marrë më shumë, ndaj ju inkurajojmë që të vazhdoni të eksploroni mundësitë që na ofron kjo lojë dhe, mbi të gjitha, të vizitoni lidhjet tona të përditshme që i përditësojmë vazhdimisht.

Lini një koment