T-Shirts Roblox: ide dhe si të krijoni bluzat tuaja

Roblox është një lojë video me modalitet online, me shumë lojtarë dhe falas, e cila dallohet për natyrën sociale. Përveç kësaj, ai ka veçorinë e lejimit të lojtarit të formësojë botët dhe avatarët e tij, në fakt, ai ka një seri të madhe artikujsh të disponueshëm për të.

Tani, në lidhje me avatarët, është e rëndësishme të përmendet se Roblox Ofron mundësinë e përshtatjes së tyre sipas shijes. Kjo, sa i përket fytyrës, flokëve, veshjeve dhe aksesorëve. Ato mund të gjenden në katalogun e RobloxEpo, ofron opsione të ndryshme për ta personalizuar atë.

Gjithashtu, platforma Roblox gjithashtu vë Lojtari ofron mundësinë për të dizajnuar dhe krijuar veshjet e tyre. Sigurisht, kjo, përderisa është në përputhje me rregullat e komunitetit. Më pas, ne ju tregojmë se si të bëni rroba për avatarin tuaj apo edhe t'i shisni në katalogun e Roblox.

Si të krijoni rrobat tuaja në Roblox

Opsioni 1: ngjitëse bluzash

Një nga mënyrat më të lehta për të dizajnuar rroba Roblox është përmes ngjitësve të bluzave. Megjithatë, ky opsion është shumë më i kufizuar pasi, siç tregon emri i tij, është fjalë për fjalë një imazh i vendosur në bustin e avatarit.

Tani, për të krijuar një bluzë duke përdorur këtë metodë, ju vetëm duhet ta dizajnoni atë në një format imazhi të 512 × 512 pixel. Këto masa janë ato ideale për të ngarkuar më vonë dizajnin në portalin e Roblox.

Opsioni 2: bluza dhe pantallona

Ajo që e dallon këtë metodë nga ajo e mëparshme është se, në këtë rast, veshjet mbështjellin çdo pjesë të trupit të avatarit. Për këtë arsye, lojtari do të ketë kontroll më të madh dhe më të mirë mbi rrobat që ai bën. Në këtë kuptim, ne paraqesim hapat që duhet të ndiqni për të krijuar këmisha apo pantallona tuaja me këtë metodë.

Hapi 1: Shkarkoni shabllonin më poshtë. Është e rëndësishme që të keni parasysh përmasat që mban çdo pjesë e trupit, kjo, në mënyrë që veshja juaj të jetë sipas tyre.

Madhësitë për çdo pjesë të trupit të avatarit janë:

  • 128×128 piksel para dhe mbrapa të trupit (katror i madh në imazh).
  • Anët e bustit 64×128 piksel (drejtkëndësh i lartë, R, L)
  • Anët e krahëve dhe këmbëve 64×128 piksel (L, B, R, F)
  • 128 × 64 pikselë e sipërme dhe e poshtme e bustit (drejtkëndësh i gjerë)
  • 64 × 64 piksele e sipërme dhe e poshtme e krahëve dhe këmbëve (katror i vogël, U, D)

Hapi 2: Hapni shabllonin për të krijuar rrobat në çdo redaktues imazhi që dëshironi.

Hapi 3: Dizajnoni veshjen në shabllon dhe eksportoni atë. Aktiv dizajni mund të përdorë kanale alfa 8-bit për sektorë transparentë.

Hapi 4: Ngarko dizajnin që ke krijuar në platformë Roblox. Është e rëndësishme të keni parasysh se në këtë hap do t'ju duhet të paguani një tarifë për të kryer ngarkesën. E njëjta gjë ndodh kur ngarkoni për shitje, kostoja për të paguar është vetëm hera e parë që ngarkohet një artikull ose veshje. 

Dallimet midis bluzave, këmishave dhe pantallonave

  • Bluza ose bluza: ky lloj artikulli është shumë i bollshëm Roblox për shkak të lehtësisë që ofron për t'u ngarkuar në platformë. Me pak fjalë, çdo person dhe lojtar mund të ngarkojë një fanellë në Roblox. Megjithatë, është e nevojshme të sqarohet se vetëm anëtarët e Builders Club mund të ngarkojnë dhe ofrojnë për shitje bluzat që ata dizajnojnë dhe ngarkojnë në lojë.
  • Këmisha dhe pantallona: në katalogun e Roblox Ekziston një numër i madh i këtyre llojeve të artikujve. Të gjithë lojtarët mund të blejnë këmisha dhe pantallona, ​​megjithatë vetëm anëtarët e Builders Club mund të krijojnë të tyret. tek Ashtu si me T-Shirts, vetëm lojtarë të veçantë mund të ngarkojnë dhe ofrojnë për shitje lojtarë të tjerë dizajnet e këtij lloji të veshjeve.

Si të ngarkoni rrobat e krijuara

Tarifat për ngarkim/shitje

En Roblox për të ngarkuar ose shitur disa artikuj duhet të paguani një tarifë në robux. Kjo është e nevojshme vetëm herën e parë që ngarkohet në portal. Roblox. Tani, në rastin e pantallonat, bluzat ose bluzat paguhen me një tarifë ngarkimi prej 10 robux.

Po kështu ndodh edhe te bluzat për sa i përket tarifës për shitje, pra totali që duhet paguar është 10 robux. Lidhur me shumën për lloje të tjera artikujsh si p.sh aksesoret, floket, fytyrat etj eshte 750 robux per ngarkim.

Procesi i ngarkimit

Ngarko një artikull në roblox Është një proces i thjeshtë, atëherë ne do t'ju tregojmë hapat që duhet të ndiqni për të ngarkuar dhe veshur një veshje.

Hapi 1: Shkoni te faqja "krijoni". Roblox, gjeni opsionin që është në kolonën e majtë (këmisha, pantallona ose këmisha), kjo, sipas dizajnit tuaj.

Hapi 2: Në seksionin kryesor të dritares, shtypni opsionin "zgjidh skedarin", këtu do të zgjidhni shabllonin që keni bërë në 585 × 559 pixel. Nëse skedari nuk është në këtë madhësi, ngarkimi nuk do të funksionojë.

Hapi 3: Përcaktoni një emër krijues për veshjen dhe shtypni opsionin "ngarkoni". Tjetra është duke pritur për Roblox miratojë artikullin, sapo të bëhet kjo, do të shfaqet si krijimi juaj. Më vonë mund ta vendosni në avatarin tuaj ose t'ua shisni lojtarëve të tjerë.

Bluza të disponueshme në katalogun e Roblox

Xhaketa Falas

Xhaketa me pagesë

bluza falas

Bluza me pagesë

Lini një koment