Rreth Nesh

Frontal Gamer është një revistë dixhitale e specializuar në videolojërat për pajisje celulare. Do të gjeni lajme të fundit, si dhe udhëzues të përditësuar për lojërat më të njohura për Android dhe iOS.

Frontal Gamer: udhëzues dhe lajme për lojërat celulare

Ne kemi një ekip redaktues entuziast të përkushtuar ndaj ashpërsisë në lojërat celulare, ndaj përpiqemi t'i bëjmë të gjithë artikujt tanë sa më të vërtetë, të përditësuar dhe të plotë që të jetë e mundur.

Për çdo pyetje, sugjerim apo propozim, mund të na kontaktoni përmes seksioni i kontaktit, ose në rrjetet sociale Twitter, LinkedIn y Facebook.

Ekipi editorial