Në çfarë janë Slender Roblox

Askush nuk dyshon në këtë Roblox Është një nga platformat më të famshme dhe më të suksesshme në historinë e videolojërave. Ky vend gjithmonë vazhdon të japë gjithnjë e më shumë, duke zhvendosur vazhdimisht kompanitë e mëdha, të cilat besojnë se e vetmja mënyrë për të arritur audiencën e tyre është përmes produkteve ku duhet të shpenzosh 25.000 € për të pasur një karakter të mirë.

i hollë në Roblox

Edhe pse, pyetja që shumë njerëz i bëjnë vetes, brenda të gjitha stilet e modës i këtij dimensioni jonormal, është: në çfarë janë të hollë Roblox?

të hollat ​​në Roblox

Çdo personazh nga Roblox ai përdor madhësi dhe aspekte të ndryshme fizike për të përcaktuar personalitetin e tij. Brenda saj, kombinimet janë të pafundme, duke e bërë çdo personazh të ndjehet vetëm.

Megjithatë, për të paraqitur avatari më i mirë i mundshëm për miqtë tuaj, është gjithashtu e nevojshme kuptojnë modën, pra, brenda estetikës është edhe një degë shumë e rëndësishme e saj. Kështu, të hollat rezulton në një tip shumë specifik avatarësh estetikë në Roblox.

Ky stil fokusohet, mbi të gjitha, te trupat e gjatë dhe të hollë, pasi siç mund ta keni marrë me mend, bazohet në personazhin e famshëm të lojës me të njëjtin emër: Njeri i hollë. Me këtë në mendje, kjo modë përzien punk dhe e-boy me ngjyra të errëta, flokë të dyshimtë dhe padyshim aksesorë të shndritshëm.

i hollë në Roblox

tipi i avatarit të hollë është nga më estetike të gjithçkaje Roblox. Kjo është arsyeja pse shumë lojtarë e përdorin këtë stil si një lojë rolesh, sepse avantazhi i këtij lloji të personalitetit është se mos u fokusoni vetëm në lojëra. Këto mund të punësohenështë shumë të jesh "i keq" si trollët, duke qenë brenda Roblox, madje duke ndërhyrë në takimet e famshme në internet.

Megjithatë, jo të gjithë të hollë kërkoni të krijoni të keqen ose të keni një romancë disi të diskutueshme, sepse Roblox Ai ka ndërvepruar në këtë mënyrë midis përdoruesve për një kohë të gjatë.

Si të krijoni një Slender në Roblox

Për të gjeneruar këtë lloj pamjeje për personazhin tuaj të preferuar, duhet të përdorni mjet ngjitjeje R15, e cila shpesh përdoret në një mënyrë shumë popullore për të arritur atë dizajn unike dhe të veçantë çfarë dëshironi për avatarin tuaj Roblox.

Me ndihmën e këtij mjeti mund të rregulloni nga madhësia e trupit për të modifikuar secilën prej ngjyrave të saj, duke ju lejuar kështu të gjeni formulën për të marrë tuajën i hollë.

i hollë në Roblox

tha mjet është në dispozicion falas. Për ta provuar atë, thjesht duhet të vizitoni faqen e testimit të mjetit Shkallëzimi i karaktereve R15, i cili madje vjen me një tutorial për të mësuar se si ta përdorni, duke përfshirë gjithashtu të gjitha komandat e nevojshme në mënyrë që të filloni të përfitoni sa më shumë prej tij.

nga Frontal Gamer Ne ju inkurajojmë të provoni këtë mjet që ka bërë më shumë se një përdorues dhe grup lojtarësh të lumtur, sepse ju mund të pretendoni të jeni partneri Njeri i hollë Mund të jetë edhe qesharake edhe e frikshme, sepse nuk e dini kurrë si do të reagojnë të tjerët.

Kjo është ajo që ata janë të hollat ​​e Roblox, diçka që mund të merret si shaka në shije të keqe ose përkundrazi për të shijuar vuajtjet e të tjerëve... Kjo varet vetëm nga ju.

Lini një koment