Cilat janë grupet e kartave në Marvel SNAP?

Nëse i keni shqyrtuar udhëzuesit tanë për kuvertën më të mirë marvel snap, do ta keni vënë re sa shpesh është fjala 'pishinë'. Por në fakt, Cilat janë Pools Card në këtë lojë? Një pyetje shumë e shpeshtë mes lojtarëve të rinj, të cilën për fat të keq loja nuk e shpjegon më vete.

Cilat janë kopertina e Pool of Marvel Snap

E vërteta është se ky term është më i rëndësishëm nga sa duket në fillim, veçanërisht nëse doni të përfitoni nga strategjitë tuaja me kartat e duhura. Këtu ne shpjegojmë gjithçka që ju duhet të dini rreth Marvel Snap Pools të ndryshme. Sa lloje ka, kërkesat për t'i marrë ato dhe shpërblimet e tyre.

Çfarë është një Pool ose Seri në Marvel Snap

"pishinë“Brenda Marvel Snap, kështu njihet ai çdo kategori që përfshin shkronjat që mund të fitoni gjatë gjithë lojës. quhen gjithashtu Seriale y varen nga niveli i grumbullimit atë që keni për momentin.

pishinë/seriNumri i kartaveNiveli i koleksionit
146Nga niveli 18 në 214
225Nga niveli 222 në 474
377Nga niveli 486 e tutje
410Niveli 486+ (karta të rralla)
512Niveli 486+ (Kartat ultra të rralla)

Është një sistem që lejon të vendoset një logjikë e caktuar kur merrni letra, për të shmangur gjithmonë përballjen me kuvertë më të fuqishëm. Vetëm ndërsa përparoni në nivelin e grumbullimit, fitoni akses në karta të reja të një kategorie të caktuar, dhe ndërsa shumica dalin në mënyrë të rastësishme, ato vijnë me një model të llojit.

Të gjitha kartat Marvel Snap janë klasifikuar në 5 seri të mëdha ose pishinë, duke numëruar edhe letrat e fillimit. Këto janë karakteristikat e tij:

Marvel Snap Pool Cards 1

Cards Pool 1 Marvel Snap Pjesa 1
Cards Pool 1 Marvel Snap Pjesa 2

Vetëm duke përfunduar tutorialin dhe duke filluar të luani lojërat e para, ju filloni të ngjiteni në nivelet e koleksionit tuaj. Personazhet e Pool 1 janë zhbllokuar nga niveli 18 në 214, përmes kartave të misterit. Si parazgjedhje, ky Pool përmban gjithashtu të gjitha letrat nga kuverta fillestare dhe përfshin 46 letra të reja.

Kuvertat më të mira në pishinën 1 përfitoni nga mekanika arketipale e lojës: shkatërroj, heq dorë nga, Forcë lëvizëse, kur zbulohet y të vazhdojë.

Marvel Snap Pool Cards 2

Pool 2 Cards në Marvel Snap

Kartat Pool 2 shfaqen gjithashtu në formën e Mystery Cards dhe zhbllokohen rastësisht nga niveli 222 në nivelin 474. Ato përbëhen nga 25 karta, të cilat shfaqen vetëm pas zhbllokimit të të gjithë Marvel Snap Series 1.

Kuvertën më të mirë të Pool 2 janë të përbëra nga variante për arketipet kryesore dhe përfitoni nga kartat e reja për strategji më dinamike.

Marvel Snap Pool Cards 3

Pool 3 Cards në Marvel Snap Pjesa 1
Pool 3 Cards në Marvel Snap Pjesa 2
Pool 3 Cards në Marvel Snap Pjesa 3

Duke filluar nga niveli 486, ju zhbllokoni pishinën 3 me 77 karta të reja. Nga niveli i grumbullimit 500, kartat misterioze zëvendësohen nga Komfort koleksionist, me një shans 50% për të përmbajtur një kartë nga Pool 3. Duke filluar nga niveli 1.000, ju keni Rezervat e koleksionistëve me vetëm 25% mundësi.

Kuvertën më të mirë të Pool 3 janë pothuajse të pafundme nga kjo pikë, duke lejuar të bashkohen të gjitha llojet e kombinimeve shumë më shpërthyese të kartave.

Marvel Snap Pool Cards 4

Pool 4 Cards në Marvel Snap

Pool 4 i Marvel Snap është i përbërë vetëm 10 letra dhe arrihet pa përfunduar serinë 3, nga niveli 486 e tutje. Megjithatë, ato janë 10 herë më të vështira për t'u marrë. Duke filluar nga niveli i grumbullimit 1.000, ato shfaqen në Arkët e koleksionistëve dhe rezervat e koleksionistëve, me probabilitet 2,5%.

Kuvertën më të mirë të Pool 4 ata janë shumë të lakmuar për shkak të rrallësisë së letrave të tij.

Marvel Snap Pool Cards 5

Pool 5 Cards në Marvel Snap

Aktualisht, grupi 5 i Marvel Snap përbëhet nga 12 letra, megjithëse vazhdon të shtojë me çdo kalim sezoni. Kjo seri shfaqet nga niveli 486 dhe është 10 herë më e rrallë se seria 4. Për koleksionin e nivelit 1.000 e gjeni në Arkët e koleksionistëve dhe rezervat e koleksionistëve. Raporti i probabilitetit të tij është 0,25%.

Vlen të përmendet se kartat për pishinat 4 dhe 5 mund të gjeni në dyqanin e tokenave, në këmbim të 3.000 dhe 6.000 argumente koleksionist përkatësisht. Kartat rrotullohen çdo 8 orë dhe ju mund të "ankoroni ato” që të mos zhduken. këtu po ju lëmë kuvertën më të mirë të Pool 5 që mund ta përdorni sot.

Në këtë mënyrë, Marvel Snap arrin të balancojë lojërat dhe parandalon që përparimi të jetë disi zhgënjyes. kur filloni të krijoni kuvertën tuaj të Marvel Snap, duhet të keni parasysh nivelin e arkëtimit dhe llojin e kartës ku mund të përdorni.

Lini një koment