Politika e privatësisë

Rreth nesh

Adresa jonë e internetit është: https://frontalgamer.com.

Komente

Kur vizitorët lënë komente në ueb, ne mbledhim të dhënat që shfaqen në formën e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe zinxhirin e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të zbuluar spam.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (e quajtur edhe hash) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pasi të miratohet komenti juaj, imazhi i profilit tuaj është i dukshëm për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në internet, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes (GPS EXIF). Vizitorët në ueb mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë për vendndodhjen nga imazhet e uebit.

Cookies

Nëse ju lënë një koment në faqen tonë ju mund të zgjidhni për të ruajtur emrin tuaj, adresën e-mail dhe web në cookies. Kjo është për lehtësinë tuaj, kështu që ju nuk duhet të plotësoni të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin një vit.

Nëse keni një llogari dhe lidheni me këtë faqe, ne do të instalojmë një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur shfletuesi është i mbyllur.

Kur të keni qasje, ne do të instalojmë gjithashtu cookie të ndryshme për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe opsionet e ekranit tuaj. Qasjet e hyrjes zgjasin dy ditë, dhe cookie-t e opsioneve të ekranit zgjasin një vit. Nëse zgjidhni "Më kujto mua", qasja juaj do të zgjasë për dy javë. Nëse lini llogarinë tuaj, cookies e hyrjes do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID të artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas ditës së 1.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera

Artikujt në këtë sit mund të përfshijnë përmbajtje të ngulitur (për shembull, video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e ngulitur e faqeve të tjera të internetit sillet saktësisht në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të kishte vizituar uebfaqen tjetër.

Këto vende mund të mbledhë informacion në lidhje me ju duke përdorur cookies, embed shtesë ndjekja e palës së tretë, dhe monitoruar ndërveprimin tuaj me këtë përmbajtje ngulitur, duke përfshirë ndjekjen ndërveprimin tuaj me përmbajtje të ngulitur në qoftë se ju keni një llogari dhe ju jeni të lidhur në internet.

Me të cilin i ndajmë të dhënat tuaja

Nëse kërkoni një rivendosje të fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet në emailin e rivendosur.

Sa kohë i mbajmë të dhënat tuaja

Nëse lini një koment, komenti dhe metadata e tij ruhen pafundësisht. Kjo është në mënyrë që ne automatikisht të njohim dhe aprovojmë komente të njëpasnjëshme, në vend se t'i ruajmë ato në një radhë moderimi.

Nga përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), gjithashtu ruajmë të dhënat personale që ato japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund t'i shikojnë, modifikojnë ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveç se nuk mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e uebit mund ta shikojnë dhe ta redaktojnë këtë informacion.

Cilat të drejta keni në lidhje me të dhënat tuaja?

Nëse keni një llogari ose keni lënë komente në këtë faqe interneti, mund të kërkoni të merrni një dosje të eksportit të të dhënave personale që kemi për ju, përfshirë çdo informacion që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që të hiqni çdo informacion personal që kemi për ju. Kjo nuk përfshin ndonjë të dhënë që na kërkohet të mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të rishikohen nga një shërbim automatik për zbulimin e spameve.