Cookies Politika

Cookies janë sasi të vogla informacioni që ruhen në shfletuesin e përdorur nga çdo përdorues në mënyrë që serveri të kujtojë informacione të caktuara që mund të përdoren më vonë.

LLOJET E COOKIES NË PËRDORIM

Kjo faqe interneti përdor cookie të palëve të treta, të cilat janë ato që dërgohen në kompjuterin ose terminalin tuaj nga një domen ose një faqe interneti që nuk menaxhohet nga ne, por nga një subjekt tjetër që përpunon të dhënat e marra përmes skedarëve të personalizimit.

Në këtë rast, Cookies përdoren për qëllime statistikore në lidhje me vizitat që merr dhe faqet që konsultohen, përdorimi i tyre pranohet gjatë shfletimit të tij.

COOKIES
(DHE FURNIZUESI)
KOHËZGJATJAPËRSHKRIMI
_ga (Google)Vjet 2Përdoret për të dalluar përdoruesit.
_gid (Google)Ore 24Përdoret për të dalluar përdoruesit.
_gat (Google)1 minutëPërdoret për të kufizuar përqindjen e kërkesave. Nëse keni implementuar Google Analytics përmes Google Tag Manager, kjo cookie do të quhet _dc_gtm_ .
adsbygoogle.jsKëmbëngulësPërdoret për të shfaqur reklama të personalizuara të Google AdSense.
_gali (Google)30sPërmirësimi i atribuimit të lidhjes.
WordPressVjet 2Përdoret për funksionimin e duhur të menaxherit të përmbajtjes së WordPress.

Nëse dëshironi më shumë informacion rreth llojeve të kukive të gjurmimit dhe analizës së të dhënave të Google klikoni këtu.

Për të mësuar se si të hiqni cookies nga shfletuesi juaj: