Pokémon GO në janar: Viti Hënor 2023 dhe Dita Klasike e Komunitetit

Duke ndjekur traditën e përvitshme, Viti i Ri Hënor 2023 dhe për ta festuar atë, Pokémon GO përgatit një ngjarje shumë të veçantë mes lojtarëve të saj. Përveç kësaj, e njëjta javë sjell Dita e dytë e Komunitetit të Janarit. Këtë herë është një Ditë Klasike e Komunitetit, me Larvitate si protagonist.

Gjatë disa ditëve, do të keni mundësi të grumbulloni disa bonuse speciale dhe Pokemon me tematikë. Do të jetë një javë mjaft e ngarkuar, me tregti, lajme, hetime speciale dhe shumë më tepër. ju themi detajet dhe datat planifikuar për të dyja ngjarjet.

Detajet e Vitit të Ri Hënor 2023

Kjo ngjarje fillon në vijim 19 janar ora 10:00, koha lokale dhe zgjatet deri më 23 janar ora 20:00. Karakteristikat kanë të bëjnë me mundësinë e gjetjes së një Darumaka të ndritur, si dhe përmirësimin e mundësive për të marrë një Pokemon me fat ose për të krijuar një miqësi me fat.

Përveç kësaj, ju merrni pluhur yjor i dyfishtë kur hapni dhuratat, me maksimum 2 shkëmbime speciale në ditë. Çanta e shpinës me fanar për trajnerë do të jetë e disponueshme për shitje në dyqanin në lojë.

Hulumtimi i veçantë do të jetë gjithashtu i disponueshëm: urime me fat. Do të ketë rrugë të ndryshme hetimi dhe pavarësisht nga dëshira që zgjidhni, të gjithë do të marrin një vezë me fat dhe objektet e ngjarjes. Disa do të gjenden gjithashtu më shpesh Pokemon i egër, me versionin e saj variocolor.

Kështu është bastisjet y mega bastisje.

Detyra e kërkimit në terren na lë me këto Pokemon:

Dita Klasike e Komunitetit Janar: Larvitar

Larvitar është protagonisti i Ditës së parë të Komunitetit Klasik të vitit, që do të zhvillohet në vijim Të shtunën, 21 janar, nga ora 14:00 deri në 17:00. Skin-Rock Pokémon do të jetë ai i paraqitur në ato orë dhe nëse evoluoni një Pupitar gjatë ngjarjes ose deri në 2 orë pas përfundimit të tij, ju merrni një Tyranitar me sulm të shpejtë Anijen.

Dita Klasike e Komunitetit Janar 2023

Si zakonisht, do të keni akses në kërkimin special të Ditës së Komunitetit Klasik, për koston 1 euro Tek ndryshimi. Niantic gjithashtu na fton të bëjmë fotografi për të marrë një surprizë.

Bonuset e tjera përfshijnë: XP e trefishtë për kapjen e Pokemonit, modulet joshëse tre-orëshe gjatë ngjarjes dhe Incense (përveç kërkimit ditor) gjatë ngjarjes do të zgjasin gjithashtu për tre orë. Qëndroni të sintonizuar për më shumë detaje mbi ngjarjet e ardhshme të muajit.

Lini një koment