Paris Hilton hyn në metaverse të Roblox për të dhënë koncertin e tij të Vitit të Ri

ndoshta duke përmendur Roblox, ju mendoni për një mjet të thjeshtë argëtimi. Megjithatë, kompania ka ndjekur hapat e lojërave të tjera shumë të njohura për të duke bërë biznes me marka dhe artistë të famshëm. Këto përvoja të paprecedentë po bëhen më të zakonshme dhe Paris Hilton ka parë një mundësi.

paris-botë Roblox

Hilton ishte një ikonë kryesore e kulturës popullore gjatë viteve 2000. Sot, punoni si DJ, duke animuar festa ekskluzive në zona luksoze, duke u shfaqur në Dubai, Kinë dhe Ibiza. Edhe pse është një punë që paguhet shumë mirë, duket se tashmë milioneri e ka tejkaluar botën reale.

Kjo është arsyeja pse ai shpalli një Mega event në natën e Vitit të Ri, ku ai do të luajë një grup muzike elektronike për ata që kërkojnë një festë për të marrë 2022. Ky prezantim do të bëhet brenda ishullit të tij virtual të Roblox, të cilën ai e quajti 'paris-botë'.

Kështu funksionon Bota e Parisit Roblox

Kushdo që dëshiron të marrë pjesë mund vizitoni ishullin falas. Përveç ofrimit të një koncerti, ai do t'i lejojë përdoruesit të vizitojnë kopjen e rezidencës së Beverly Hills dhe të shijojnë një rekreacion në Roblox e dasmës së tyre, e cila u frymëzua nga karnavali neoni.

Për mua, metaverse është një vend ku mund të bësh gjithçka që bën në jetën reale, por brenda një bote dixhitale. Jo të gjithë mund ta përjetojnë këtë, kështu që kjo është ajo për të cilën kemi punuar së bashku që nga viti i kaluar. Duke u dhënë atyre të gjitha frymëzimet e mia për atë që dua në atë botë'

Një pjesë e asaj që Hilton tha për Metaverse

Edhe pse aksesi është falas, do të përfshijë mikrotransaksionet në mënyrë që vizitorët të mund të blejnë lloje të ndryshme të mallrave virtuale të papublikuara. Kompanitë si Chipotle, Nike dhe Gucci do të ofrojnë gjithashtu produkte në hapësirën virtuale.

paris hilton në Roblox

Paris Hilton është mikpritëse në këtë inaugurim, me hapat e saj të parë nëpër metaverse të Roblox. Avatari i tij është gjithashtu një DJ të eventit, ku do ta shohim duke luajtur një set muzikor elektronik.

Në këtë mënyrë, biznesmenja dhe aktorja e njohur prej 40 vitesh, i bashkohet grupit të të famshmëve dhe markave që nxitojnë drejt hyjnë në metaverse. Një koncept që i referohet botës aktuale virtuale; dhe së fundmi u popullarizua nga vendimi i Facebook për të ndryshuar emrin në Meta.

Lini një koment