Çfarë ka të re në Marvel SNAP me sezonin Savage Land

Marvel Snap hap sezonin e tij për muajin janar nën flamurin e Savage Land. Kjo ngjarje e veçantë na vendos në një mjedis Jurassic dhe vjen me karta të reja, Battle Mode, vendndodhje të reja dhe shumë surpriza.

Marvel Snap Savage Land Cover

Ne ju tregojmë se çfarë mund të prisni nga kjo ngjarje sezonale, e disponueshme gjatë muajit janar 2023. Do të keni gjithashtu kuverta të reja nga çdo Pool për të provuar kombinime të reja me këto karta. E gjithë kjo dhe më shumë, në dispozicion tani!

Për çfarë flet sezoni i ri?

Sezoni i Savage Land është i disponueshëm nga fillimi i janarit, deri me 6 shkurt. Kushdo që blen kalimin e betejës, i cili menaxhon një kosto prej 11,99 euroAta marrin çmimet e para. Zabu është karta premium e sezonit, të cilën do ta merrni menjëherë, përveç shpërblimeve të tjera.

Duke përfunduar misionet dhe sfidat e shpërndara përgjatë 5 javëve, do të keni mundësi të përdorni disa përmbajtje ekskluzive sezonale. Disa nga përmbajtjet përfshijnë dy mbështetëse të reja kartash dhe tre variante të reja ekskluzive për Ka-Zar, Zabu dhe Storm, të tërhequra nga Alex Horley.

Variantet e sezonit të egër

Përveç kartave të heroit me temë, ekskluzive për Season Pass, janë shpallur edhe 20 variante të reja. Ato janë shtuar nga një She-Hulk dhe Shuri me stil prehistorik, madje a Bukuroshe e cila, sipas “Sencond Dinner”, do të jetë e disponueshme në kutitë e rezervës së koleksionistëve dhe në rotacionet e çmimeve.

Kartat e reja: Zabu

Gjatë këtij eventi prezantohen disa karta të reja, të cilat do t'ju detyrojnë të rikalibroni strategjitë në kohën e ndërtoni kuvertën më të mirë. Karta e paraqitur është zabu, të cilin mund ta merrni kur blini lejen e sezonit.

Kartat e reja të Marvel Snap Savage Land

Por letra të tjera përfshihen gjithashtu gjatë datave të mëposhtme:

 • 4 Janar: Surfer argjendi (Një kartë nga Pool 5, e disponueshme në dyqanin e shenjave dhe në kutitë e rezervave të koleksionistit.)
 • 10 Janar: sauron (Kur zbulohet: Hiqni të gjitha efektet nga kartat me efekte të vazhdueshme në dorën dhe kuvertën tuaj.)
 • 17 Janar: Shanna (Kur zbulohet: Shton një kartë të rastësishme me 1 kosto në çdo vendndodhje.)
 • 24 Janar: Verbues (I vazhdueshëm: nëse keni 4 letra në çdo vend, fuqia +6.).
 • 31 Janar: Mbreti i hijes (Kur zbulohet: Fuqia e të gjitha kartave në vendndodhjen tuaj rivendoset në fuqinë e tyre bazë origjinale.)

Vlen të theksohet se, megjithëse Zabu, Sauron dhe SHanna qëndrojnë në një mendje me temën, Dazzler dhe Mbreti i Hijeve dallohen në një farë mënyre. Të dy janë të lidhur ngushtë me mutantët e Marvel (The Shadow King madje pati një paraqitje në Legion të 2017), i cili mund të shërbejë si meze për sezonin në vijim.

Paketat e reja të kartave

Përveç shpalljes së kartave, do të mund të blini paketat Marvel Snap për janar 2023. Këto janë 2 koleksione të disponueshme për një kohë të kufizuar dhe kjo është ajo që përfshin secili.

 • kryevepër parësore:

Kjo paketë sjell 3 karta të ndryshueshme, nga Sabretooth, White Tiger dhe Kraven the Hunter. Të gjitha ilustrimet janë nga i njëjti artist dhe kanë Avatarët e tyre përkatës. Gjithashtu, 155 impulse vijnë për secilin një nga kartat dhe 1.500 kredite, të përshtatshme për përmirësimin e ndonjë prej personazheve ekzistues ose të rinj.

 • Madhësia e dinosaurëve:

Dinosauri i Djallit Ajo sjell një kartë variant me avatarin e saj përkatës, vjen edhe me një titull: "te lutem mos me shkel“. Përfshin 310 përforcues Dinozauri i Djallit dhe 5.000 kredite te shpenzosh si te duash.

Si funksionojnë vendndodhjet e reja

Kartat nuk janë tërheqja e vetme në sezonin Wild të Marvel Snap. Këto javë debutojnë edhe vendndodhjet e reja, të cilat i japin ngjyrë kësaj faze të lojës dhe synojnë të evoluojnë mekanikën e saj. Ka 5 vendndodhje sipas temës parahistorike, me emrat e tyre dhe efektet përkatëse.

urë rrëqethëse

Nëse ka më shumë se një kartë këtu në fund të çdo radhe, shkatërrojini ato.

Kalaja e plaçkitjes

Këtu mund të luhen vetëm letrat që kushtojnë 6.

altari i vdekjes

Kur luani një kartë këtu, shkatërrojeni atë për të marrë energji +2 në radhën tjetër.

u shemb imi

Plotësoni vendndodhjen me gurë. Kapërceni një kthesë për të pastruar anën tuaj.

Malet e Përjetësisë

Pas kthesës 3, shtoni një gur në anën e humbur.

lokacionet e reja premtimi për çarmatosjen e strategjive aktuale, me një emërues të përbashkët shumë interesant. Shkatërrimi i letrave do të funksionojë si burime shtesë, për të promovuar shfaqje epike. Ka-Zar Do të jetë një kartë kyçe.

Modaliteti i betejës: Për të luajtur me miqtë

Ky është shtimi i fundit i Marvel Snap, dhe një nga aspektet më tërheqëse. Ky është një funksion i pritshëm që do të publikohet në fund të janarit, konkretisht nga dita e 30. Me mënyra e betejës, mund të lidheni dhe të luani me miqtë.

Modaliteti i Betejës së Snap Marvel

Çiftimi është do të performojë duke përdorur një kod loje, të cilin duhet ta ndani me mikun që dëshironi t'i bashkohet betejës. Për më tepër, e njëjta kuvertë duhet të mbahet gjatë gjithë konfrontimit, kështu që konfigurimi nuk mund të ndryshohet deri në fund të modalitetit të betejës, kur dikush fiton ose tërhiqet.

Çështje të tjera që merren parasysh gjatë modalitetit të betejës:

 • Secili lojtar e fillon lojën me 10 pika shëndetësore.
 • Fituesi mund shkaktojnë dëm të barabartë me kunjin të lojës.
 • Nëse bëni SNAP, dyfishoni bastin dhe bëni 4 dëme në vend të 2.
 • edhe mund të dalësh në pension para humbjes, në mënyrë që të mbetet vetëm 1 pikë shëndetësore.
 • Lojtarët do të duhet të luajnë disa ndeshje, derisa njëri t'i dalë jashtë shëndetit. Nuk ka asnjë mënyrë për të lidhur.

Gjëja më interesante është se kjo nuk do të jetë mënyra e vetme e lojës e shtuar për këtë 2023. Ne do të jemi të përditësuar për t'ju sjellë të rejat më të fundit.

Lini një koment