Dekorat më të mira të Marvel SNAP për Pool 5

Një nga karakteristikat dalluese të Marvel Snap janë Pools. Kuvertat më të mira në pishinën 5 Ata janë të njohur për të pasur kartat më të rralla në meta, zakonisht nga Season Passes më të fundit. Dhe megjithëse përbëhet nga disa karta të reja, ato paraqesin kombinime që nuk duhet të ndaloni së shfrytëzuari.

Pishinat më të mira 5 për Marvel Snap

Këtu duam t'ju prezantojmë me disa nga kuvertat më të mira të pishinës 5, me karta që jo vetëm janë vërtet të fuqishme, por gjithashtu do t'ju vendosin në një pozicion mjaft unik. Mësoni se si të përfitoni nga këto karta ultra të rralla, pikërisht këtu.

Çfarë është Pool 5 në Marvel Snap?

Marrja e kartave nga Pool 5 nënkupton që ju keni mbledhur me sukses Pool 1 dhe 2, megjithëse nuk është e nevojshme t'i keni të gjitha kartat nga Pool 3 ose 4. Në thelb, Pool 5 është diapazoni i niveleve që zhbllokohet nga niveli i koleksionit 486 e tutje dhe përbëhet nga vetëm 12 karta “Ultra Rare”.

Për të qenë në gjendje merrni këto karta të reja, ju duhet të kërkoni midis gjokseve dhe rezervave të Koleksionistit, nga niveli 500 e tutje. Ato janë 10 herë më të vështira për t'u marrë se ato në Pishinën 4 dhe deri në 100 herë më të vështira se kartat Pool 3; me një normë probabiliteti prej 0,25% dhe një kosto prej 6.000 tokena koleksionist.

6 kuverta nga Pool 5 në Marvel Snap

Këtu ne përpilojmë ato që, për ne, kanë qenë kuvertat më të mira të Pool 5 në Marvel Snap. Këtë e vendosëm pas orëve të gjata lojë dhe shumë studimi. Mbani në mend se do t'ju duhen karta nga grupe të tjera. Dhe ndonjehere, pishinë 5 karta janë nervozuar, duke shkuar në Pool 4 ose 3. Nëse është kështu, na tregoni në komente.

Thanos

 • letra: Ant-Man, Agjenti 13, Quindet, Angela, Okoye, Armor, Falcon, Mystique, Lockjaw, Devil Dinosaur dhe Thanos.
 • pikat e fuqisë: 2,5.
 • pushtet: 2,7.

Strategji: Kjo është një kuvertë bazë, por interesante për të luajtur me gurët e pafundësisë, shumë herë. Lockjaw është ai që i përshtatet më së miri këtij mekaniku, për t'i marrë ato shpejt. Ju keni Falcon (ose gjithashtu Bishën) për t'u dhënë gurëve një shans të dytë dhe një sinergji me Devil Dinosaur për të siguruar vendndodhjet tuaja. Ju duhet ta shihni atë si një kuvertë fuqie progresive.

Galactus

 • letra: Deadpol, Psylocke, Scorpion, Lizard, Electro, Wave, Shang Chi, Leech, Doctor Octopus, Galactus, America Chavez dhe Death.
 • pikat e fuqisë: 4,4.
 • pushtet: 4.

Strategji: Kënaqësia e të luajturit me Galactus, është të përfitosh nga aftësia e tij shkatërruese në kthesa të ndërmjetme për të çmontuar të gjitha shfaqjet deri në atë moment. Një rrezik i rëndësishëm, për të cilin keni nevojë për letra si Electro dhe Psylocke, të cilat ju lejojnë të grumbulloni energji për të sjellë letra të tjera si Death dhe America Chavez, pasi t'i keni luajtur. Kjo fytyrë ka sinergji shumë të mirë me Knull-in.

errësirë

 • letra: Iceman, Korg, Black Widow, Beast, Baron Mordo, Wave, Maximus, Darkhawk, Wong, Absorbing Man, Spider-Man dhe Rock Slide.
 • pikat e fuqisë: 2,9.
 • pushtet: 2,8.

Strategji: Kjo është një nga kartat më sfiduese në Pool 5 për të shkëlqyer. Megjithatë, ai arrin të mbushë dorën e kundërshtarit dhe të pengojë lojërat e tyre me Black Widow dhe Baron Mordo. Përfitoni nga efektet e Darkhawk për të kontrolluar vendndodhjen. Beast and Wong ju lejon të ricikloni efektet më të rëndësishme.

Knull

Deck-Knull-Marvel-Snap-Pool-5
 • letra:Deadpool, Nova, Squirrel Girl, Yondu, Bucky Barnes, Carnage, Venom, Killmonger, Sabretooth, Deathlok, Knull dhe Death.
 • pikat e fuqisë: 2,8.
 • pushtet: 2,9.

Strategji: Sinergjia e Knull fokusohet në rritjen e fuqisë së tij duke shkatërruar kartat. Për ta bërë këtë, ai përdor një kuvertë shumë interesante shkatërrimi, në të cilën pothuajse çdo kartë varet nga shkatërrimi i të tjerëve (si Deathlok, Carnage ose Kilmonger) ose varet nga vetja (si Deadpool dhe Sabretooth). Vdekja do të jetë një personazh tjetër vendimtar për të dominuar çdo vend dhe për të garantuar fitoren.

Rojë

Sentry Marvel Snap Pool 5 Deck
 • letra: The Hood, Ant-Man, Nova, Zero, Carnage, Mojo, Viper, Debrii, Polaris, Sentry, Hobgoblin dhe Aero.
 • pikat e fuqisë: 2,1.
 • pushtet: 2,5.

Strategji: Personalisht, Sentry është një nga letrat më të balancuara dhe më të fuqishme në Pool 5 për të cilën duhet të bastni. Në këtë rast, është një kuvertë kontrolli, e cila ju lejon të përfitoni nga efekti i saj, duke e transferuar kartën në vendndodhjen e kundërshtarit tuaj me Viper, ose menjëherë, duke anuluar efektin e saj me Zero.

Surfer argjendi

 • letra: Human Torch, Iron Fist, Cloak, Silver Surfer, Brood, Mister Fantastic, Doctor Strange, Vulture, Polaris, Wong, Miles Morales dhe Leech.
 • pikat e fuqisë: 2,8.
 • pushtet: 2,9.

Strategji: Kjo kuvertë nga Pool 5 përbëhet nga 3 karta me kosto dhe përdor aftësi lëvizjeje. Silver Surfer ju lejon të rritni fuqinë e kartave si Mister Fantastic, Doctor Strange dhe Vulture. Ka variante të kësaj kuverte nga Pool 5, ku mund të përdorni Cosmo, Storm dhe Sera për të kontrolluar vendndodhjet.

Deri më tani kemi lënë vetëm disa nga kuvertat më të mira të Pool 5 në Marvel Snap. Ka shumë kombinime që mbeten për t'u provuar dhe shpresojmë të jemi në gjendje ta përditësojmë këtë artikull më vonë. Na tregoni kombinimet ose kartat tuaja të preferuara.

Lini një koment