Dekorat më të mira të Marvel Snap për Pool 4

Marvel Snap është loja luftarake dhe me letra që është në stil për momentin dhe nuk është për më pak. Loja e tij është problematike, me një mekanik që ju lejon të shfrytëzoni sa më shumë krijimtarinë tuaj. Ju shoqëroheni nga heronj të njohur dhe zuzar të ekskluzivitetit, me të cilët mund të bëni kombinimet më të çmendura. Disa i shohim në kuvertën më të mirë të Marvel Snap për Pool 4.

Kuvertat më të mira të Marvel Snap Pool 4

Përparimi në Marvel Snap dhe fillimi i mbledhjes së kartave në Pool 4 është një vepër e shpërblyer mirë. Nga kjo pikë, ju filloni të përdorni karta të rralla dhe strategjitë tuaja bëhen më të personalizuara. Jo vetem mund të jesh i paparashikueshëm, por gjithashtu krijoni strategji më dinamike dhe më të fuqishme. Le të shkojmë t'i shohim ato.

Çfarë është Pool 4 në Marvel Snap?

Pool 4, ose Series 4, është ajo për të cilën njihet gama e kartave "të rralla" në Marvel Snap. Ai përbëhet deri më tani nga 10 karta, megjithëse kjo mund të ndryshojë në përditësimet e mëposhtme. arrihet nga niveli 486 e tutje dhe nuk është e nevojshme të merrni të gjithë Pool 3 për të marrë karta nga Pool 4.

Duke filluar nga niveli i caktuar 500, kartat e misterit zëvendësohen nga Arkët e koleksionistëve dhe rezervat e koleksionistëve. Për letrat Pool 4, ato janë 10 herë më të vështira për t'u marrë, me një shans 2,5% në secilin rast. Ju gjithashtu mund t'i blini ato nga Dyqani i koleksionistëve, për 3.000 patate të skuqura.

6 kuvertë nga Pool 4 në Marvel SNAP

Të luash si pjesë e Pool 4 nuk është për të gjithë. Duhet ta dini merrni karta të reja dhe ngrihuni deri sa, me ndonjë fat, të merrni këto letra të rralla. Këtu organizojmë kuvertën më të mirë të Pool 4 me kartat më interesante të rralla, duke përfituar nga kombinimet dhe variantet e kuvertave të tjera që pamë në seritë e mëparshme.

Ajo Hulk

 • letra: Sunspot, Agent 13, Nightcrawler, The Collector, Armor, Sentinel, Cosmo, Moon Girl, Devil Dinosaur, Magik, SheHulk dhe The Infinaut.
 • Fuqia e përgjithshme: 4,6.
 • pushtet: 3,2.

Strategji: Kjo kuvertë përfiton nga Devil Dinosaur, për të mbajtur kontrollin e lojës. Duhet të shkosh deri në kthesën 7 me Magik, ku nuk shpenzon asgjë në kthesën 6. Në këtë mënyrë, mund të karikosh She Hulk dhe The Infinaut kthesën e fundit. Truku këtu është të përqendroheni në kombinimin fillestar. Nëse keni letra si Wave, Shuri dhe Armin Zola, ata do të jenë aleatë të përsosur për një kombinim të shkëlqyeshëm.

Luka Cage

 • letra: Iceman, Korg, Black Widow, Luke Cage, Toxic, Scropion, Ironheart, Debrii, Wong, Professor X, Spider Woman dhe Odin.
 • Fuqia e përgjithshme: 2,8.
 • pushtet: 3.

Strategji: Ky është një variant i kuvertës Toxic, i cili përfiton nga Luke Cage për të mbrojtur kartat tuaja kundër reduktimit të energjisë. Ju duhet të luani trolling, duke siguruar vendndodhje me koston e reduktimit të kundërshtarit tuaj.

Helikarrier

 • letra: Nova, Squirrel Girl, Morius, Colleen Wing, Killmonger, Moon Knight, Lady Sif, Ghost Rider, Hela, Apocalypse, Helicarrier dhe Death.
 • Fuqia e përgjithshme: 4,6.
 • pushtet: 3,8.

Strategji: Helicarier shkon në mënyrë të përkryer me kuvertën e hedhjes. Ka sinergji me Apokalipsin dhe Vdekjen, ju gjithashtu mund të përfitoni nga aftësia e Hela-s për ta vendosur atë në një nga vendndodhjet tuaja dhe për të përfituar sa më shumë nga fuqia e saj. Është mënyra më e lehtë për ta përdorur atë, por strategjia varet gjithashtu nga njohuria se si të përfitoni nga sinergjia e kartave të tjera si Nova, Killmonger dhe Morbius.

Njeriu përthithës

 • letra:
 • Fuqia e përgjithshme:
 • pushtet:

Strategji: Kjo është një kuvertë e gjithanshme Pool 4 që përfiton nga aftësitë On Reveal dhe Continuum për të fituar kontrollin mbi vendosjet. Me Brain and Mystique mund të fuqizoni të gjitha kartat tuaja, plus aftësinë Absorbing Man. Kemi gjithashtu karta kontrolli shumë të dobishme si Spider-Man, Killmonger dhe Cosmo. Nëse gjithçka shkon keq, Odin do të jetë karta që ju lejon një shans të dytë.

Maria Hill/Agjenti Coulson

 • letra:deadpool,
 • Fuqia e përgjithshme: 3.
 • pushtet: 2,6.

Strategji: Strategjia e kësaj kuverte është të përfitoni nga sinergjia e Maria Hill dhe Agent Coulson me Devil Dinosaur, e cila rritet në fuqi ndërsa shtoni letra në dorën tuaj. Kartat si Deadpool, Cable dhe Armor janë të shkëlqyera për të mbajtur kontrollin e vendndodhjeve. Ju mund ta ndërroni këtë kuvertë me karta si Agent Coulson, Mystique dhe Moon Girl për ta fuqizuar atë.

Orka

 • letra: Ant-Man, Mojo, Armor, Electro, Captain America, Cosmo, Namor, Omega Red, Iron Man, Klaw, Onslaught dhe Orka.
 • Fuqia e përgjithshme: 3,7.
 • pushtet: 3,7.

Strategji: Orka është një kartë që mund të mbrohet, ashtu si Namori. Është projektuar në mënyrë që secili të mund të mbrojë vendndodhjen, ndërsa kombinimi i Ant Man, Mojo, Armor dhe Captain America mund të mbrojë vendndodhjen e tretë. Është një kuvertë e fuqishme, por duhet ta vlerësoni strategjinë me kujdes.

Këto janë kuvertat më të mira të Pool 4 për Marvel Snap që do të gjeni me disa nga kartat e tyre. Mos harroni se këto kuvertë janë fleksibël dhe lejojnë variacione, kështu që provoni kombinime të tjera dhe na tregoni rezultatet në komente.

Lini një koment