Marvel Snap: Si të merrni Spider-Man dhe Miles Morales falas?

Marvel Snap është një nga lojërat falas të momentit që na ka mbajtur të lidhur për orë të tëra. Jo vetëm për shkak të mekanikës së saj të varur, por edhe me shumëllojshmërinë e kartave dhe kombinimeve për të ndërtuar. Një çështje që ne e sqarojmë sot është si të merrni Spider-Man dhe Miles Morales në Marvel Snap.

Si të merrni Miles Morales në Marvel Snap

Sezoni i parë i Marvel Snap, nën flamurin e pushtimi simbiotë, prezantoi familjen arachnid, me Miles Morales në krye. Kjo shkronje e ke marrë vetëm kur bleve sezonin, pra ishte ekskluzive. Por sapo mbaroi sezoni, u deshën 2 muaj që ajo të lirohej.

Nëse nuk keni blerë lejet e sezonit të mëparshëm ose nuk jeni ngritur në kohë, nuk keni pse të shqetësoheni. Tani, si Spider-Man ashtu edhe Miles Morales janë pjesë e pishinës 3 nga Marvel Snap dhe mund t'i gjeni të dyja kartat duke e ngritur Koleksionin ose duke hapur Koleksionet dhe Rezervat e Koleksionistit.

Meqenëse mbështeteni shumë te rastësia, mund t'i gjeni edhe në Dyqanin e Koleksionistit, pasi të keni arritur nivelin 500. Çdo kartë ka një kosto prej 1.000 argumentesh.

3 kuvertë merimangash për Miles Morales

kuvertë merimangash në Marvel Snap

Nëse tashmë keni Spider-Man ose Miles Morales, është koha për të mbledhur kuvertën tuaj arachnid. Të dyja kartat karakterizohen nga përfitimi i aftësive të lëvizjes, kështu që kuvertat e tyre fokusohen në sinergji që i lëvizin ato nëpër vende.

Movimiento

Kuverta 1 e Miles Morales në Marvel Snap
  • letra: Human Torch, Vulture, Nightcrawler, Kraven, Multiple Man, Cloak, Doctor Strange, Iron Fist, Hulk Buster, Miles Morales, Vision dhe Heimdall.
  • pikat e fuqisë: 3,8.
  • pushtet: 2,8.

merimangë

Kuverta 2 e Miles Morales në Marvel Snap
  • letra: Carnage, Ghost Spider, Scorpion, Mysterio, Lizard, Green Goblin, Electro, Rhino, Black Cat, Miles Morales, Hobgoblin dhe Doctor Octopus.
  • pikat e fuqisë: 2,6.
  • pushtet: 3.

Kur Zbulohet

Kuverta 3 e Miles Morales në Marvel Snap
  • letra: Angel, Iron Fist, Nightcrawler, Carnage, Kraven, Iron Heart, Doctor Strange, Vulture, Miles Morales, Spider Woman, Vision dhe Odin.
  • pikat e fuqisë: 3,6.
  • pushtet: 3.

A keni tashmë Miles Morales në Marvel Snap? Ka edhe të tjerë Kuvertën e Marvel Snap që duhet të provoni Na lini mendimin, dyshimet ose rekomandimet tuaja në komente dhe mos i humbisni udhëzuesit tanë të tjerë nga Frontal Gamer.

Lini një koment