Fortnite x Hapësira e vdekur: Si të merrni Isaac Clarke

Ribërja e Dead Space ka mbërritur, si një përditësim i shumëpritur i titullit të tmerrit dhe aksionit hapësinor, i dashur në kohën e tij. Electronic Arts e publikon këtë versioni i ri me 27 janar, direkt për PS5, Xbox Series X / S dhe PC. Por ata nuk e kanë kaluar mundësinë për të promovuar lojën e tyre së bashku me titullin Epic Games.

Fortnite x Mbulesa e Hapësirës së Vdekur

Fortnite Ai njihet tashmë për bashkëpunimet e tij nga më të ndryshmet. Dhe këtë herë, ka të bëjë pikërisht me Isaac Clarke, protagonistin ikonë të Dead Space. Ne tashmë mund ta marrim atë, me misionin e tij të veçantë dhe elementë të tjerë.

Si të futni Isaac Clarke Fortnite

"Isaac Clarke, specialist i sistemeve të navigimit dhe vrasës i nekromorfeve, është shtesa më e fundit në serinë e videolojërave Legends. Fortnite”, komentoi Epic Games nga saj sit zyrtar kur shpallin këtë bashkëpunim.

Siç theksojnë ata, për të marrë këtë lëkurë, do t'ju duhet të blini paketën e misionit "Transmetime të çuditshme“. Kjo paketë merret në objektin dyqan dhe ka një kosto prej 11,99 euro për t'u ndërruar. Përveç kostumit të Isaac Clarke, ai përfshin:

  • Disa misione ditore për të fituar deri në 1.500 V-Bucks.
  • Aksesorë për shpine DRI për të monitoruar shenjat tuaja jetësore në kohë reale.
  • Një USG Ishimura Back Bling.
  • Arma Plasma Cutter Pickaxe, e njohur si e aftë për të prerë nekromorfet.
  • gjest Stola e Përmirësimeve.
Fortnite x Hapësira e Vdekur Si të merrni Isaac Clarke

Një ofertë interesante edhe për adhuruesit e Fortnite. Kësaj i shtohet xhirimi i Hype of the Dead Space, i zhvilluar nga motiv. Gjëja kurioze është se nuk është promovuar shumë, edhe pse deri më tani merr komente të mira në Metacritic. Përveç përmirësimeve grafike për konzollat ​​e gjeneratës së ardhshme, do të ketë gjithashtu shumë përmbajtje të reja, të synuara për të rigjallëruar përvojën origjinale të titullit.

Lini një koment