rrotullime falas Coin Master Sot | Lidhje Lidhje

Rrotullime falas Coin Master

En Coin Master ne kemi mënyra të ndryshme për të marrë tiradas falas, dhe një prej tyre është përmes një sërë lidhjesh ose lidhjesh të përditshme, në të cilat vetë loja na shpërblen me rrotullime falas, rrotullime dhe monedha çdo ditë.

Këtu është lista e plotë e lidhjet e rrotullimeve falas ditore, kështu që ju mund t'i shfrytëzoni ato në çdo kohë për 25 ose 50 rrotullime falas. Lista përditësohet disa herë në ditë, kështu që na vizitoni çdo 3 orë për të parë rrotullime të reja falas para Coin Master:

Lidhjet më 24 prill 2024

10 rrotullime dhe 2 milionë monedha

25 rrotullime falas

Lidhjet më 23 prill 2024

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

Lidhjet më 22 prill 2024

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

60 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

Lidhjet më 21 prill 2024

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

10 rrotullime dhe 2 milionë monedha

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

Lidhjet më 20 prill 2024

10 rrotullime dhe 2 milionë monedha

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

25 rrotullime falas

Monedha dhe rrotullime falas Coin Master

Për të shlyer çmimet që listojmë, ju duhet të bëni vetëm dy gjëra:

 • sigurohu data e dhënies është aktuale, në mënyrë që bonusi të mbetet aktiv ose në fuqi.
 • Çfarë nuk shkon aplikacionin e instaluar në pajisjen në të cilën hapni lidhjen.

Këto rrotullime falas mund t'i merrni çdo ditë (të quajtura edhe rrotullime) si në aplikacionin Android ashtu edhe në iOS, si dhe në aplikacionin e integruar të Facebook.

Duke klikuar në lidhjen përkatëse, do të hapet një skedë e re në lojë. Do të jetë aty ku na informojnë për shpërblimin që do të marrim: rrotullime ose monedha. Duke klikuar mbi "Mblidh tani" ose "Mblidh tani", ne do të shtohemi automatikisht në llogari.

Lidhje me rrotullime falas sot në Coin Master

Menjëherë pas kësaj do të shfaqet mesazhi se «Coin Master ju ka dhënë rrotulla”. Dhe kur i merrni ato do të shtohen automatikisht në lojë.

Si të merrni rrotullime falas Coin Master 2023

Në këtë udhëzues do t'ju mësoj se si ta bëni si të merrni rrotullime falas Coin Master për të rrotulluar timonin sa më shumë që të mundeni gjatë ditës, madje pa pasur nevojë të përdorni lidhjet, por do t'i merrni ato në mënyrë organike dhe natyrale brenda lojës.

Gjëja më e mirë është se truket që do të shohim ato janë legale, zyrtare dhe ende punojnë në vitin 2023. Kështu që ju mund të jeni të sigurt se mund t'i përmbushni ato pa asnjë problem. Mos u besoni faqeve që kërkojnë nga përdoruesi t'ju bëjë rrotullime falas, sepse me shumë mundësi, përveçse janë joefektive, mund t'ju vjedhin llogarinë tuaj. Bej kujdes!

Përpara se të kaloni te metodat, mund t'ju interesojë të dini se ka shpërblime dhe shpërblime ditore për ata që hyjnë në lojë. Nëse dëshironi të shihni shpërblimet ditore, thjesht duhet të shkoni te udhëzuesi ynë i mëposhtëm:

120 rrotullime falas çdo ditë

rrotë ruletë Coin Master

Ruleta ose automati do të ringarkohet me 5 rrotullime falas çdo orë. Kjo do të thotë që, në 24 orë, ne mund të marrim deri në 120 rrotullime pa pasur nevojë të ndërmarrim ndonjë veprim paraprak.

Gjithçka që duhet të bëni është të shkoni te skeda e automatit dhe të shikoni shiritin e rrotullimeve, numëruesi i të cilit do të tregojë sa keni në dispozicion në atë moment.

Për më tepër, do të shihni një numërim mbrapsht që, sa herë që arrin 0, do t'ju japë rrotullime të reja falas.

Rrotullime falas për të ftuar ose dhuruar më shumë miqve tuaj

Rrotullime dhe monedha falas për të ftuar miqtë tuaj Coin Master

Nëse keni miqtë që luajnë Coin Master, ju jeni me fat, dhe është se nëse shkoni në Menuja kryesore > Dhuratat, do të mund të dërgoni dhe të merrni dhurata të tilla si rrotullime falas ose monedha.

Ju mund t'i jepni njëri-tjetrit një rrotullim falas për një mik çdo ditë, në mënyrë reciproke, nëse e keni llogarinë të lidhur me Facebook. Ju mund të dërgoni dhe merrni një maksimum prej 100 rrotullime falas në ditë.

Megjithatë, nëse gjeni një lloj kufizimi, ju paralajmërojmë se llogaria zyrtare është paksa kontradiktore, pasi edhe pse në lojë duket se, me të vërtetë, ka një maksimum prej 100 në ditë, a keni komentuar ndonjëherë se maksimumi për të dërguar dhe marrë nga miqtë janë:

 • Fshati 1 deri 60: 50 rrotullime ditore.
 • Fshati 60 deri 80: 70 rrotullime ditore.
 • Fshati 80 ose më shumë: 80 rrotullime ditore.

Pra, nëse një ditë nuk mund të arrini në XNUMX, tabela e mësipërme ndoshta po zbatohet, por ne zakonisht mund t'i dërgojmë dhe marrim ato XNUMX rrotullime falas midis miqve.

Nivelimi lart

Rrotullime falas kur lëvizni nga fshati Coin Master

Të nisin fshatrat e rinj me motivim, çfarë bëjnë Coin Master është të na japësh rrotullime falas sapo të fillojmë një fshat të ri. Kjo do të thotë se sa herë që ngrihemi në nivel, ata do të na japin rrotullime dhe rrotullime falas.

Të paktën deri në fshatin numër 10, shpërblimi fillestar që do të merrni për të filluar me energji është 25 rrotullime. Edhe pse është një shifër që mund të jetë më e lartë pasi kemi fshatra më të avancuar.

Për më tepër: kur të arrini fshatrat afër numrit 100, nuk do të merrni më vetëm rrotullime, por shpërblime të tjera si gjoks, përvojë, ushqim për kafshët shtëpiake dhe sigurisht, rrotullime.

Hapni gjokset e misterit

Sa herë që të ngriheni në nivel, ose ndonjëherë kur bastisni fshatrat, ata do t'ju japin gjokset e lira me germa brenda.

Në fakt, ekziston një gjoks që nuk është ai tipik i bërë prej druri, ari apo magjie, por përkundrazi është gjoks misterioz. Ky gjoks mund të dalë kur bastisni fshatrat, por rastësisht dhe ka një shans më të ulët të shfaqet se të tjerët.

E veçanta e këtij gjoksi është se përfshin disa çmime shumë të shijshme:

 • x1 kartë shakaje, të cilin mund ta shndërroni në ndonjë tjetër (madje edhe a letër e artë!). Probabiliteti për të marrë një nga këto karta është 10%.
 • kartat x6 nga çdo koleksion.
 • rrotullime falas, me një sasi të pacaktuar, e cila zakonisht varion nga 60 deri në 600 rrotullime. Sa më i lartë të jetë niveli i fshatit që keni, aq më shumë rrotulla mund të merrni me më shumë probabilitet.
 • përvojë dhe ushqim për kafshën tuaj. Në rastin e ushqimit, zakonisht prek 2 ose 4 ushqime.

Lajm i mirë është ai nga fshati 11 Kalendari i Shpërblimeve është i zhbllokuar, në të cilin ata do t'ju japin një çmim për çdo ditë radhazi që hyni në lojë.

Kalendari i shpërblimeve Coin Master

Dhe, kur hyni në lojë për 30 ditë radhazi, çmimi do të jetë një arkë misterioze:

Arka misterioze në kalendarin e shpërblimeve Coin Master

Në çdo rast, edhe nëse e shihni se është një ditë larg, ndërsa ato ditë do të kalojnë ju do të merrni lloje të tjera çmimesh të tilla si monedha, rrotullime falas, përvojë dhe ushqim për kafshën tuaj.

Para se të arrini gjoksin misterioz do të keni këto shpërblime:

 • Dita e 1: 900.000 monedha.
 • Dita 2: 30 rrotullime.
 • Dita 3: gjoks magjik.
 • Dita 4: 35 rrotullime.
 • Dita 5: 5.5 milionë monedha.
 • Dita 6: 7 milionë monedha.
 • Dita e 7: 17.5 milionë monedha, 90 rrotullime, 5.000 përvojë dhe 1 ushqim për kafshën tuaj.
 • Dita e 8: 20 milionë monedha.
 • Dita e 17: 17.5 milionë monedha dhe 90 rrotullime.
 • Dita e 22: 45 milionë monedha dhe 90 rrotullime.
 • Dita e 30: gjoks misterioz (mund të merrni nga 60 në 600 rrotullime).

Pritja do të jetë më e këndshme me këtë, ndaj mos harroni të hyni në lojë çdo ditë për të marrë gjithçka pak nga pak.

Rrotullime çmimesh ose rrotullime falas

Rrotullime falas të Coinmaster

Vetë ruleta Coin Master Nganjëherë do të na japë, si çmim, një seri rrotullimesh falas. E vetmja negative këtu është ajo është një çmim me një probabilitet shumë të ulët. Është më e zakonshme që ju të merrni monedha, sulme ose sulme, në vend të rrotullave.

Por mos u dorëzo. Rrotulloni ruletën sa më shumë që të mundeni dhe me siguri në ndonjë rast fati do t'ju buzëqeshë një paketë e mirë rrotullimesh falas, të cilat në nivelet fillestare (deri në fshatin 10) janë zakonisht rreth 30.

Rekomandimi ynë është që, kur nuk e keni prekur çmimin e rrotullimit për një kohë të gjatë, bast me shumëzuesin (x2, x3, x5…) në rast se ai moment vjen së shpejti dhe numri i rrotullimeve falas të fituara shumëfishohet.

duke ftuar miq

Ftoni miqtë për të marrë rrotullime dhe monedha falas Coin Master

Ndërsa luani lojën, do të kuptoni se Facebook luan një rol të madh në strategjinë e promovimit të lojës. Kështu që, Coin Master jepni shumë rrotullime për çdo mik që instalon lojën në emrin tuaj.

Edhe pse mund të ftoni miq nga çdo rrjet social, si WhatsApp ose Telegram, nëse e bëni nga Facebook, ata ju japin 30 rrotullime shtesë për çdo lojtar të ri që instalon lojën falë jush në atë rrjet social.

Është e rëndësishme të dini se, që kjo të llogaritet, përdoruesi i Facebook që ftoni nuk duhet ta ketë luajtur kurrë më parë lojën, ose përndryshe nuk do të shtoheni si ftesë.

Për të përfunduar këtë truk, një këshillë e keqe: mund të krijoni disa profile false në Facebook, me email të ndryshëm, për të pretenduar se po ftoni veten në ato llogari. Gjithashtu, nëse keni shumë llogari Coin Master, ju mund t'i dërgoni njëri-tjetrit rrotullime falas çdo ditë prej tyre në mënyrë reciproke.

Kushtojini vëmendje rrjeteve tuaja sociale (Facebook, Twitter, Instagram)

Merrni rrotullime falas me rrjetet sociale Coin Master

Nga Facebook dhe Twitter mund të keni mundësinë për të fitoni rrotullime falas çdo ditë dhe në fakt, do të kthehet në diçka argëtuese, pasi zakonisht hedhin enigma ose gjëegjëza mes atyre që tërheqin rrotullimet falas.

Nëse doni të provoni fatin tuaj, bëhuni një nga ata me fat që i fiton ato rrotullat e Coin Master, Ne lidhim më poshtë rrjetet e tyre kryesore sociale ku këto komunikime u jepen lojtarëve:

 • Twitter: çdo ditë ata do t'ju japin një gjëegjëzë ose një temë për të folur. Nëse i përgjigjeni atij postimi në Twitter, të nesërmen ata do të përmendin dy fituesit e çmimit mes të gjithë atyre që u përgjigjën.
 • Facebook: këtu është më e lehtë për të marrë rrotullimet, dhe kjo është se çdo ditë ju japin një lidhje të re për lojën e lidhur me Facebook, kështu që ju mund të keni rrotullime falas. Në vend që të postoni në Twitter, thjesht klikoni në një lidhje.
 • Instagram: Ju do të duhet të bëni një koment në postimet ose historitë e tyre, për të provuar fatin tuaj dhe për të parë nëse jeni një nga ata me fat që fitoni çmimet e tyre ditore.

Koleksione të plota të kartave

Galeria e Koleksionit të Kartave Coin Master

L koleksionet e kartave në Coin Master ata janë një tërheqje e madhe për të avancuar në lojë dhe për t'u bërë milioner. Dhe është se, sa herë që plotësoni një koleksion, ata do t'ju japin shpërblime shumë tërheqëse si miliona monedha ose shumë rrotullime.

Sa më i rrallë të jetë ai koleksion, aq më të mira do t'ju japin shpërblime. Në shembullin e mëposhtëm, kur plotësojmë koleksionin e kartave "Statues", shohim se Na japin 100 printime.

Rrotullohet falë plotësimit të koleksioneve të kartave Coin Master

Çështja është se jo të gjitha koleksionet e zhbllokuar shfaqen që në fillim, por përkundrazi do t'i zhbllokoni ndërsa shkoni nga fshati. Kështu, do t'ju japë kohë për të përfunduar pjesën tjetër.

Për të marrë letra, do t'ju duhet të hapni sënduk, të cilat fitohen duke plaçkitur fshatra ose duke u niveluar. Gjithashtu duhet të jeni të vëmendshëm ndaj rrjeteve sociale dhe vetë lojës, sepse ndonjëherë ato lajmërojnë ngjarje që lidhen me shkëmbimin e letrave për të kompletuar më lehtë koleksionet.

duke paguar për to

Rrotullime dhe monedha që mund të merrni duke paguar

Së fundi, nëse asnjë nga sa më sipër nuk ju duket e mjaftueshme, e vetmja mënyrë shtesë që keni për të vazhduar marrjen e rrotullimeve falas është të shkoni te arkëtari. Në pamjen e mëparshme të ekranit ju keni listën e plotë të rrotullimeve që mund t'i shlyeni në këmbim të monedhave virtuale të lojës dhe që merren duke paguar.

Megjithatë, nëse ajo që po kërkoni është rrotullime falas, Jam i sigurt që me këshillat e mësipërme tashmë keni një kohë të mirë për t'u argëtuar. Shpresoj se ju ka pëlqyer ky udhëzues!

Strategjitë e preferuara për të marrë edhe më shumë rrotullime falas

rrotullime falas Coin Master sot

Nëse doni të grumbulloni edhe më shumë rrotullime sot, unë do të përmbledh disa nga truket më të lehta për t'u zbatuar që ekzistojnë për t'i marrë ato:

 • Përfitoni nga 5 botime të reja që ju japin çdo orë në makinë. Ato arrihen pa bërë asgjë, ndaj mos e humbisni rastin dhe përfitoni prej tyre.
 • Nëse kaloni nga menyja kryesore te opsioni i Gifts, do të mund të ftoni miq, me të cilët do të merrni rrotullime shtesë falas për secilin që regjistrohet në aplikacion falë ftesës suaj. Numri i rrotullimeve të fituara do të ndryshojë nga numri i fshatit tuaj (sa më i lartë aq më i lartë është shpërblimi).
 • Niveli lart. Sa herë që ngjiteni nga një fshat, duke përfunduar të gjitha ndërtimet e tij, do t'ju jepet një paketë shpërblimesh, ndër të cilat janë 25 rrotullime falas.
 • Kryeni sulme për të zbuluar gjokse misterioze. Ata kanë një shkallë shumë të ulët të pjelljes dhe është e rrallë që ata të pjellin, por në disa raunde do të merrni gjoks që përfshijnë rrotullime falas.
 • Përfitoni nga kalendari i shpërblimeve nga fshati 11. Do të merrni një çmim për çdo ditë radhazi që luani Coin Master, ndër të cilat ka shumë printime.
 • Koleksione të plota të kartave për të marrë çmime të shijshme. Përsëri, përveç miliona monedhave, do t'ju jepen rrotullime si shpërblim për përpjekjet tuaja për t'i mbledhur të gjitha.

Si të merrni 50 rrotullime falas Coin Master

50 rrotullime falas Coin Master

Numri normal që jepet për rrotullime falas është 10 ose 25 çdo ditë. Lajmi i mirë është se ka disa lidhje ditore, kështu që nëse i përdorni lidhjet çdo ditë, do të shpërbleheni me 50 rrotullime falas çdo 24 orë.

Truku është të mos prisni që një buton magjik t'ju japë 50 rrotulla, sepse shuma kaq të larta nuk dorëzohen kurrë.

Por siç mund ta shihni në fillim të këtij udhëzuesi, ata ofrojnë çmime prej 10 ose 25 rrotullimesh ditore falas. Në këtë mënyrë do të merrni 50 rrotullime ose edhe më shumë, nëse përfitoni nga të gjitha lidhjet.

Gjithashtu, lidhjet zgjasin disa ditë (pothuajse një javë), kështu që ju jo vetëm që do të mund të përfitoni nga lidhjet ose lidhjet e sotme, por edhe ato të disa ditëve më parë.

Si të shmangni mashtrimet me rrotullime falas

Pasi ka një kërkesë të lartë nga lojtarët për shkurtore ose mashtrime për Coin Master, kompani të caktuara përfitojnë nga zgjuarsia e njerëzve për t'i bërë ata të besojnë se do të marrin një shpërblim, kur ata vërtet duan vetëm të dhënat e tyre.

Mos harroni se nuk ka vrapime të pafundme.

Për këtë arsye, ju rekomandojmë të merrni parasysh këshillat e mëposhtme për merrni rrotullime nga një faqe interneti e besueshme (si kjo):

Kontrolloni protokollin e sigurisë https

Nëse adresa e internetit nuk fillon me https, ju filloni të dyshoni, më dëgjoni. Faqet e internetit që kanë vetëm një http nuk kanë një certifikatë sigurie dhe, për rrjedhojë, mund të rrezikojnë të dhënat tuaja. Kujdes për ta.

Faqja zyrtare e internetit është Moon Active

Faqja zyrtare e Moonactive

Sa herë që shkoni për të marrë rrotullat ose rrotullimet pa paguar, mbani mend se ky është domeni zyrtar nga i cili ofrohen:

 • static.moonactive.com

Me fjalë të tjera, nëse shpërblimi pretendohet në një faqe tjetër interneti dhe ajo faqe tjetër ju çon në një faqe tjetër ku duhet të vendosni të dhënat tuaja personale ose çfarëdo tjetër, mos e bëni atë.

Në çdo moment Coin Master do t'ju kërkojë informacion privat. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të klikoni në "Kërkoni shpërblimin" dhe të hapni lojën nga celulari ose Facebook.

Prej vitesh, gjeneruesit e monedhave dhe çmimeve të tjera për lojërat celulare janë bërë modë. Por të gjitha janë gënjeshtra.

Ata falsifikojnë përdoruesit, opinionet dhe imitojnë se ju japin një çmim, për të vjedhur llogarinë tuaj ose për të marrë numrin tuaj të celularit. Pra, ikni nga çdo gjenerator ku duhet të vendosni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, ose të kryeni ndonjë transaksion.

Pyetjet e bëra shpesh për të marrë rrotullime falas

Si i merrni rrotullimet falas çdo ditë?

Lidhjet ose lidhjet përditësohen çdo ditë në mënyrë që ju të mund t'i shlyeni shpërblimet tuaja Coin Master.

Kur skadojnë lidhjet me rrotullime falas?

Zakonisht lidhjet kanë një kohëzgjatje të parashikuar prej 4 ditësh, kohë prej së cilës ato nuk do të jenë më të vlefshme dhe, për rrjedhojë, nuk do të mund të përfitoni prej tyre.

Sa fshatra ka Coin Master?

Për të kaluar lojën duhet të arrini në fshatin e fundit, i cili tashmë është rreth 252, por ata vazhdimisht shtojnë të reja.

Cilat janë yjet në letra?

Yjet në secilën kartë tregojnë nivelin e saj të rrallë. Sa më të rralla të jenë, aq më shumë vlerë do të kenë. Kjo do t'ju ndihmojë të bëni tregti ose të përfundoni koleksionet me sukses dhe kështu të merrni edhe më shumë rrotullime falas.

A mund të marr rrotullime ose rrotullime falas Coin Master?

Sigurisht. Në këtë udhëzues ne ju kemi mësuar shumë teknika, të tilla si të prisni çdo 5 orë që rrotullimet të shtohen në banakun tuaj, të shkëmbeni me miqtë, të përfitoni nga ngjarje të veçanta ose të merrni pjesë në dhurata në rrjetet sociale. Por gjëja më e mirë është që ju të na vizitoni për të njohur lidhjet që vendosim çdo ditë, sepse shpërblimi është më i madh dhe i lehtë për t'u marrë.

Dhe ju, çfarë strategjie apo truke ndiqni për të marrë rrotullime falas çdo ditë? A ju ndihmuan këshillat e mësipërme? Do të doja t'ju lexoja në një koment.

11 komente në “Rrotullime falas Coin Master Sot | Lidhjet Lidhjet »

 1. Fillova grupin tim. Por kur i përkiste një ekipi tjetër, ne mblidhnim çelësat e gjoksit të ligës (ose diçka të tillë…). Megjithatë, duke pasur ekipin tim, nuk kam asgjë nga këto. Sepse? Nga çfarë varesh?

  përgjigje
  • Shpërblimet e gjoksit të ekipit, varen nga niveli që ka arritur ekipi juaj. Përveç kësaj, ato skadojnë çdo javë dhe numëruesi i pikëve rivendoset. Në thelb, kjo varet nga të luash shumë. pershendetje!

   përgjigje

Lini një koment