Pa pagesë Monopoly Go Dice: Rrotullime me lidhjet e sotme

Monopoly Go Rolls Falas me Zare

Shtë e nevojshme arrini nivelin 15 të Monopoly Go! për të përdorur lidhjet me zare falas.

Maj 14 2024

Maj 13 2024

Maj 12 2024

Maj 11 2024

Maj 10 2024

Nëse dëshironi të merrni më shumë zarare në Monopoly Go pa shpenzuar para të vërteta, ka disa mënyra për ta bërë këtë. Më poshtë po ju paraqesim disa prej tyre.

Përdorni makinat e fatit

Një opsion argëtues dhe i rrezikshëm është përdorimi i automatëve që do të gjeni në menunë e poshtme. Sa herë që luani, përdorni një zare, por mund të merrni më shumë nëse bëni një kombinim me fat. Numri i zareve që mund të merrni ndryshon në varësi të fatit dhe çmimeve të ditës.

Ftoni miqtë tuaj të luajnë

Një tjetër mundësi është të ftoni miqtë tuaj të bashkohen në lojë. Nëse i dërgoni një ftesë SMS, do të merrni 30 zare falas. Nëse përdorni aplikacionin Facebook, do të merrni 25 zare falas. Mund ta bëni këtë deri në 30 herë dhe të merrni më shumë rrotullime falas.

Përfundoni misione të shpejta

Misionet e shpejta janë objektiva të thjeshta që loja ju propozon dhe që ju japin përfitime kur i përfundoni. Misionet janë zakonisht të lehta, kështu që ju do të jeni në gjendje të merrni zare pa shumë përpjekje. Për shembull, një mision mund të jetë blerja e një prone specifike ose kalimi dy herë nga kutia e daljes.

Toka në sheshe me mburoja

Nëse keni mburoja në një hapësirë, kur të zbarkoni në të do të merrni zare. Mburojat fitohen duke ndërtuar prona ose duke u ulur në kutinë e mburojës. Sa më shumë mburoja të keni, aq më shumë zare mund të merrni.

Rënia në Kutinë e Fatit ose Komunitetit

Këto janë dy kuti që mund t'ju bëjnë një surprizë pozitive kur të uleni mbi to. Zbarkimi në Luck shkakton një ngjarje të rastësishme që mund t'ju japë zare, para ose pronë. Pas uljes në Kutinë e Komunitetit, ju dërgoheni në një mini-lojë që duhet të përfundoni për të marrë shpërblime, të cilat mund të jenë gjithashtu zare, para ose pronë.

Zhbllokoni ofertat

Një mënyrë tjetër për të marrë zare falas në Monopoly Go është të mbani një sy në ofertat që ju ofron loja. Nëse klikoni në butonin Ofertat e Bordit, mund të hasni një që ju jep zare ose para, kështu që mund të bëni disa rrotullime shtesë pa bërë asgjë.

Luajnë ditë të njëpasnjëshme

Një mënyrë e thjeshtë për të marrë zare falas në Monopoly Go është të hyni në lojë çdo ditë. Çdo ditë që hyni ju merrni një numër zare, por ky numër është më i lartë sa më shumë ditë rresht që keni futur. Kështu, nëse e keni aksesuar lojën për 5 ditë me radhë, do të merrni një numër më të madh rrotullimesh sesa nëse nuk keni hyrë dje.

Këto janë disa nga mënyrat për të marrë zare falas në Monopoly Go. Mos harroni se përdorimi i mashtrimeve ose hakimeve për të pasur zare të pafund mund të jetë i rrezikshëm për llogarinë tuaj dhe privatësinë tuaj, ndaj ju rekomandojmë që të luani ligjërisht dhe të shijoni lojën. Shpresojmë t'ju pëlqejë ky tekst! 😊

Lini një koment