Sa nivele ka sot Homescapes?

Homescapes është një lojë aktuale, popullore dhe problematike. Megjithatë, sado të përparoni midis niveleve të tij, gjithmonë duket se keni diçka të re për të bërë. Kjo lojë Playrix ka çuar më shumë se një lojtar të habisë Sa nivele ka në Homescapes? Dhe nëse ka një fund, A mund të arrini në nivelin e fundit? Më beso, nuk je i vetmi që e ke menduar dhe sot kam ndërmend të të nxjerr nga dyshimi.

Nivelet e pamjeve shtëpiake mbulojnë

Unë nuk do t'ju gënjej, përfundimi i tij në tërësi është një bëmë vështirë se dikush mund të mburret. Edhe pse në fillim duket si një lojë e thjeshtë, shumë në stilin e Candy Crush, ndërsa përparoni do të vini re dallimet. Nivelet e pamjeve shtëpiake kanë një rritje progresive të vështirësisë, me elementë të tillë si pengesat dhe objektet që ju lejojnë të ruani një dinamikë shumë argëtuese në çdo kohë.

Sa nivele ka Homescapes?

kjo 3 lojë me radhë falas u lëshua për celular në 2017, si vazhdim i drejtpërdrejtë i të mirënjohurit Gardenscapes. Që atëherë, zhvilluesve të tij u është dhënë detyra të krijojnë nivele pothuajse çdo javë, gjë që i ka mbajtur përdoruesit e saj të argëtuar gjatë gjithë këtyre viteve me disa veçori të reja.

Nëse keni luajtur për një kohë të gjatë dhe keni kaluar të paktën 1000 nivelet e para të Homescapes, po ju them që tani se keni ende një rrugë të gjatë për të bërë. Që nga data e shkrimit të këtij artikulli janë 11.600 nivelet botuar dhe të paktën pesëdhjetë zona për të eksploruar.

Çdo javë ka përditësime me nivele të reja, të cilat janë testuar më parë nga ekipi i Playrix për të siguruar vështirësinë e tyre dhe për të shmangur kopjimin e niveleve të mëparshme.

Çdo nivel është unik, por gjëja më e rëndësishme është se nuk ka nevojë të blini asgjë për të qenë në gjendje t'i kapërceni ato, megjithëse keni gjithmonë mundësinë për të marrë përforcues dhe objekte me mikropagesa, për të marrë ndihmë në ato lojëra të vështira.

Në çdo rast, ka pak nivele të reja të publikuara me çdo përditësim. Nëse e mposhtni nivelin e fundit dhe duhet të prisni për përditësime, atëherë mundeni marrin pjesë në turne kampionësh për të vazhduar grumbullimin e pikëve dhe çmimeve. Ju gjithashtu mund të jeni të informuar për lajmet tuaja faqe zyrtare në Facebook.

Veçoritë në historinë e Homescapes

Në lojë ju duhet të ndihmoni shërbëtorin Austin, i cili kthehet në shtëpinë e tij të fëmijërisë dhe kupton se ajo është e rrënuar. Misioni juaj i vërtetë është akomoduar dhe dekoruar rezidencën. Për ta bërë këtë, duhet të plotësoni çdo nivel të Homescapes, duke marrë yje që ju lejojnë të kryeni veprime të ndryshme në lojë.

Veprimet kanë të bëjnë me përmirësoni artikujt e brendshëm, riparimi i shtëpisë dhe pastrimi i përgjithshëm. Nëpërmjet 3 lojërave me radhë, ju merrni yjet e nevojshëm për të përfunduar veprimet, dhe pasi të keni kryer një numër të caktuar veprimesh, shtoni ditët. Sa më shumë ditë të kaloni në rezidencë, zonat e reja që mund të eksploroni dhe artikujt më të mirë do të merrni.

bonus për pamjet e shtëpisë

Historia është progresive, dhe me ardhjen e përditësimeve të ndryshme përfshihen elemente të reja, personazhe, zona për të eksploruar dhe objekte për t'u përdorur. Plotësimi i çdo niveli në Homescapes ju fiton yje dhe monedha, të cilat mund t'i shlyeni për artikuj, fuqizime dhe bonuse për të përparuar gjatë lojës.

Një tipar shumë i veçantë i Homescapes është se nuk ka kohëmatës ne loje. Duke qenë se nuk keni një kufizim kohor, mund t'i përkushtoheni për të bërë një lëvizje të përshtatshme pa asnjë presion. Është një mënyrë e mirë për të aplikuar mashtrimet e pamjes së shtëpisë dhe mos ia lëmë lojën rastësisë.

Këshillohet që të mendoni për të gjitha kombinimet e mundshme dhe të optimizoni lëvizjet për të marrë bomba ose për të shmangur pengesat. Asnjëherë mos nxitoni për një lojëGjithashtu, mos përdorni kombinime ose lëvizje shumë të dukshme të sugjeruara nga vetë loja, pasi shumë herë ato janë të thjeshta shpërqendruese.

Objektet dhe pengesat në nivelet e Homescapes

Ndërsa përparoni nëpër nivele të ndryshme të Homescapes, do të gjeni të gjitha llojet e artikujve që mund t'ju ndihmojnë të përparoni. Megjithatë, ka edhe artikuj të kombinuar që janë të dhimbshëm, pasi janë krijuar për të bllokuar kalimin dhe për të rritur vështirësinë. Le t'i shqyrtojmë ato.

Bonuse

Bonuset ose fuqitë janë elementë që shfaqen kur bëni kombinime të 4 ose më shumë pllakave në lojë. Ka 4 lloje fuqish në total dhe secila ka një efekt të ndryshëm.

 • raketë: Heq një rresht ose kolonë të tërë nga niveli, në varësi të drejtimit që tregon, dhe thyen një artikull bashkimi. Për ta marrë atë duhet të kombinoni 4 pllaka të barabarta horizontalisht ose vertikalisht.
 • bombë: Aktivizohet duke klikuar dy herë ose duke e zvarritur në një skedë tjetër dhe fshin disa qeliza njëherësh. Për ta marrë atë, duhet të përputhni 5 ose 6 pllaka në formë L ose T.
 • Aeroplan letre: Heq pllakën tjetër lart, poshtë dhe anash, gjithashtu heq një artikull të zgjedhur rastësisht, i cili mund të jetë një artikull i kyçur ose një objektiv i nivelit. Për ta marrë atë duhet të kombinoni 4 pjesë të të njëjtit lloj në një katror.
 • top ylber: Për ta aktivizuar, duhet të tërhiqeni drejt një rreshti ngjyrash ose një elementi fuqie. Topi i ylberit është përgjegjës për eliminimin e të gjitha pllakave të të njëjtit lloj në nivel, dhe mund të merret duke kombinuar 5 pllaka të së njëjtës ngjyrë, në një rresht ose në një kolonë.

Kombinimi i bonuseve

Përveç aktivizimit të fuqive, është e mundur edhe kombinimi i tyre për të arritur efekte më të fuqishme. Nëse dëshironi të ecni shpejt dhe të hiqni pllakat ose të shkaktoni shpërthime më të mira, mund të bëni këto kombinime:

 • Bombë + Bombë: Dyfishon rrezen e shpërthimit.
 • Bombë + raketë: Fshin të gjitha rreshtat dhe kolonat me gjerësi tre qelizash.
 • Raketë + Raketë: Hiqni pllakat horizontalisht dhe vertikalisht në të njëjtën kohë, pavarësisht se ku janë drejtuar të dy raketat.
 • Bombë ose raketë + aeroplan letre: Xhironi një aeroplan normal dhe transferoni bonusin e dytë në katrorin ku po tregon.
 • Aeroplan + Aeroplan: Vendosni tre avionë që godasin objektiva të ndryshëm.
 • Topi i ylberit + fuqi tjetër: Konverton llojin e pllakës që është më shumë në tabelë në bonusin e dytë dhe e aktivizon atë.
 • Top Rainbow + Top Rainbow: është kombinimi i fundit. Hiqni të gjitha pllakat nga dhe shkatërroni një shtresë pengesash në çdo pozicion.

Rritësit

Një tjetër element shumë i rëndësishëm për të përparuar midis niveleve janë përforcuesit ose Booster, të cilët mund t'ju ndihmojnë në lojëra të vështira. Edhe pse mund t'i blini, ato janë gjithashtu pjesë e shpërblimeve dhe çmimeve ditore për përfundimin e çdo dite në lojë. Në total ka 6 përforcues, por ato ndahen në 2 lloje.

ato që aktivizoni para fillimit të nivelit Janë këto 3.

Përforcuesit e pamjes shtëpiake
 1. Bombë dhe raketë- Vendosni një bombë dhe një raketë në qeliza të rastësishme.
 2. Topi i ylberit: vendosni topin e ylberit në mënyrë të rastësishme në një qelizë.
 3. aeroplanë të dyfishtë: Dyfishon efektin e të gjitha planeve të letrës brenda nivelit.

Nga ana tjetër, ka fuqi-ups që ju aktivizoni vetëm brenda nivelit dhe mos shpenzoni lëvizje:

 1. çekiç: Hiqni çdo shenjë dhe dëmtoni pengesat.
Çekiç për të hequr pllakat në Homescapes
 1. Çekiç: hiqni të gjitha pllakat horizontalisht dhe vertikalisht, gjithashtu dëmtoni pengesat.
Kuvertë e pamjeve shtëpiake
 1. Doreza: Mund të shkëmbeni 2 pllaka të nivelit, me përjashtim të pengesave dhe objekteve.

elementet e kombinimit

Së fundi kemi elemente të kombinimit. Këto janë elemente që krijohen me kombinime pllakash në rreshta ose gjithashtu formojnë pengesa që shkatërrohen në të njëjtën mënyrë. Disa artikuj janë të pathyeshëm dhe për të fituar duhet t'i largoni ato nga niveli.

pengesat në nivelet e pamjeve shtëpiake

Pengesat më të zakonshme janë qilimi, zinxhirët, biskotat dhe qershitë. Kemi edhe donutët si sende të pathyeshme dhe në disa nivele ndikohet graviteti. Ndërsa përparoni në nivelin e fundit të Homescapes, do të gjeni artikuj më të vështirë për t'u mposhtur.

Në përgjithësi, kjo ofron nivelet e Homescapes të përditësuara, por mbani mend se ato përditësohen shpesh. Mos humbisni lajmet për lojërat tuaja të preferuara celulare nga Frontal Gamer. Nëse keni ndonjë pyetje ose rekomandim, lini komentin tuaj.

7 komente në "Sa nivele ka Homescapes sot"

 1. E pashë këtë me gjithë shpirtin se sa më kishte mbetur dhe pashë që tashmë e kalova nivelin e edicionit! Ha ha ha
  Po kërkoj të di si të kapërcej turnetë e kampionëve, e vërteta është se ato nuk më tërheqin vëmendjen aq sa vetë nivelet.

  përgjigje
  • Mirëdita Marta. Në fund të javës do të përditësohen nivelet e reja. Nëse dëshironi, mund të shihni listën tonë me lojëra të ngjashme me Candy Crush dhe Homescapes. pershendetje!

   përgjigje

Lini një koment