kontakt

Nëse dëshironi të kontaktoni me ekipin e Frontal Gamer për çdo pyetje apo sugjerim, ju mund të përdorni formularin e mëposhtëm. Nga ana tjetër, ju gjithashtu mund të lexoni më shumë rreth Rreth nesh dhe ekipi redaktues që përbën redaksinë. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë dhe të vlerësojmë mundësitë e bashkëpunimit.

    Mund të na gjeni edhe në rrjetet sociale Twitter y Facebook.