Si të merrni krahët në Diablo Immortal dhe për çfarë janë ato

Krahët e Diablo Immortal janë një artikull i lakmuar për disa lojtarë, pasi ato ofrojnë përfitime kozmetike për personazhet gjatë betejave dhe eksplorimeve. Në këtë artikull, ne do t'ju ofrojmë informacione rreth si mund të merrni krahë në Diablo Immortal dhe përfitimet e tij.

Krahët në Diablo Immortal

Eksploroni mënyrën e vetme të mundshme për të zhbllokuar dhe pajisur krahët, secili me dizajnin dhe karakteristikat e veta. Loja nuk thotë në mënyrë të qartë se si t'i merrni ato. Pra, bëhuni gati për të ngritur përvojën tuaj në botën e Sanctuary duke shtuar këto shtesa të vlefshme në arsenalin tuaj.

Merrni krahët e djallit të pavdekshëm

E vërteta është se marrja e krahëve të Diablo Immortal është e lehtë, por për shumë mund të jetë praktikisht e pamundur. Kërkesa e vetme është arrijnë nivelet e rezonancës, të cilat rriten duke përmirësuar gurët e çmuar legjendar. Ka krahë në dispozicion me çmime 1.000, 3.000 dhe 5.000 rezonancë.

Kjo është një kërkesë mjaft e fortë për lojtarët që luajnë falas, sipas nevojës blej Eternal Orbs, pastaj merrni Crests Legendary dhe përdorni ato për të hedhur Legendary Gems. Përveç kësaj, ju duhet ta përsërisni procesin mjaft herë për të përmirësuar gurët e çmuar legjendar dhe për të rritur nivelin e rezonancës.

Si të merrni Wings në Diablo Immortal 1

Nuk ka shumë fikse parash të nevojshme për të marrë krahët, pasi kjo mund të ndryshojë nga lojtari në lojtar. Edhe kështu, vlerësohet mesatarisht 400 dollarë, për të arritur opsionet më themelore. Sidoqoftë, nëse doni nivelet më të larta, do t'ju duhet të shpenzoni disa mijëra dollarë ose të luani për mijëra orë.

Krahët në Diablo Immortal 1

Edhe pse krahët Ato arrihen vetëm duke investuar paraAta nuk do të ndërhyjnë në përvojën tuaj. Krahët e Diablo Immortal janë një artikull thjesht kozmetik, që i shton dimensionalitetin karakterit tuaj. Ato nuk janë vërtet të nevojshme, kështu që ju takon juve nëse doni t'i merrni ose t'i kaloni.

Lini një koment