Si të futni Robux Roblox

Jepni ose dhuroni Robux në Roblox është një proces i thjeshtë për t'u ekzekutuar për çdo përdorues ose lojtar që ndihet bujar dhe dëshiron ta bëjë atë. Sidoqoftë, është e nevojshme të ndiqni një sërë hapash për të qenë në gjendje të dhuroni ose të jepni Robux në mënyrën më të mirë, nuk është aq e lehtë sa të shtypni një buton "dhuro". Fondet tuaja Robux nuk mund të transferohen në llogarinë e fondeve të mikut tuaj.

Atje metoda të ndryshme për të dhuruar Robux për miqtë tuaj në RobloxVaret nga ju që të zgjidhni se cila i përshtatet më mirë situatës suaj. Këto përfshijnë: shitjen e një leje për lojëra, dhurimin përmes fondeve në grup dhe blerjen e kartave dhuratë Robux. Kjo e fundit është më praktike dhe më e shpejta, megjithatë, zbuloni se si të dhuroni Robux në mënyra të tjera.

Metoda 1: Shitet një kalim loje

Kjo metodë mund të zbatohet vetëm në një kompjuter, për këtë, është e nevojshme të keni dy llogari Roblox. Në këtë rast, llogaria se kush do të dhurojë Robux dhe llogaria se kush do t'i marrë ato. Pasi të përcaktohet kjo, hapat e mëposhtëm do të jenë të paraqitur më poshtë:

Marrësi dhe marrësi i fondeve

Hapi 1: Kush do të marrë Robux duhet të shkojë Roblox dhe hyni, një herë në faqen kryesore, do të gjejë skedën "krijo". dhe klikoni mbi të.

Hapi 2: Kur të hapet faqja tjetër, ajo do t'ju ofrojë dy opsione, e para, "filloni të krijoni" dhe tjetra, "menaxhoni përvojat". Në këtë pikë, si lojtar i Roblox Ju tashmë duhet të keni lojën tuaj, sepse mbani mend se, kur regjistroheni për herë të parë, ajo krijohet automatikisht. Për këtë arsye, opsioni i zgjedhur do të jetë "menaxhoni përvojat".

Hapi 3: Shtypja e këtij butoni do të hapë një faqe të re ku ndodhet loja juaj. Ky zakonisht quhet "Vendi i (etiketës së lojtarit)." Pasi atje, ndodhet ikona e cilësimeve ndodhet në anën e djathtë dhe klikoni mbi të. Do të shfaqet një skedë ku gjendet opsioni për të "krijuar kalimin", ky do të jetë ai i përzgjedhur.

Hapi 4: Faqja tjetër do të jetë vendi ku do të krijohet karta e lojës. Skedari për t'u ngarkuar këtu mund të jetë çdo imazh, sepse e rëndësishme është që ky vendmbajtës të jetë i mbushur. Zgjidhni një emër aksesi për lejen tuaj, vendosni një përshkrim nëse dëshironi dhe Shtypni butonin "Përpara".

Hapi 5: Kur informacioni të jetë ngarkuar dhe regjistruar, shtypni butonin e verifikimit të ngarkimit. Duhet të shfaqet një mesazh me shprehjen "Kalimi u krijua me sukses". Në fund të faqes do të gjeni lejen e krijuar, Shkoni te ikona e ingranazheve dhe gjeni opsionin e konfigurimit.  

Hapi 6: Në faqen që do të shfaqet më poshtë, në anën e majtë ka një menu me dy opsione: "të përgjithshme" dhe "shitje". e di zgjidhni opsionin e shitjes dhe butoni “shes” aktivizohet. Gjëja tjetër është vendosja e një çmimi, në këtë rast për shkak se është dhuratë, duhet të keni parasysh që marrësi i donacionit merr vetëm 70%.

Për këtë arsye, që marrësi të marrë gjithsej 100 Robux, ideale është të vendosni një çmim prej 143 Robux, 43 të tjerat mbahen Roblox. Më në fund, çmimi ruhet dhe lidhja e kalimit i dërgohet donatorit të Robux në mënyrë që ata ta marrin atë dhe ta blejnë atë në lojën e tyre.

Donatori (i cili dërgon Robux)

 • Hapi 1: Kushdo që dërgon fondet Robux do të duhet të identifikohet në llogarinë e tij. Roblox Për më vonë të marrë lejen e krijuar nga marrësi i fondeve. Për ta gjetur këtë, mund të kërkohet në skedën e kërkimit ose drejtpërdrejt me URL-në e shitjes së kalimit të lojës.
 • Hapi 2: Pasi të keni hyrë në seksionin e blerjes dhe shitjes, donatori duhet të vazhdojë të blejë kartën e lojës dhe gati. Dhurimi do të hyjë në fuqi në një periudhë afërsisht tre ditore, prandaj, le të kujtojmë se kjo është periudha e shitjeve në pritje e vendosur nga Roblox.

Metoda 2: Fondet në grup

Kjo metodë për të dhuruar Robux mund të ekzekutohet si nga kompjuteri ashtu edhe nga celulari. Transferimi në grup i fondeve është një mënyrë tjetër në të cilën ju mund të jepni ose dhuroni Robux lojtarëve të tjerë. Në këtë kuptim, është e rëndësishme të kihet parasysh se nuk është e nevojshme që grupi të ketë fonde. Më pas, ne paraqesim hapat që duhen ndjekur për të dhuruar Robux sipas kësaj metode.

 • Hapi 1: Gjëja e parë që duhet të bëni është krijimi i një grupi, kjo, në rast se nuk e keni krijuar ende një të tillë. Për ta bërë këtë, duhet të shkoni në seksionin e grupeve që gjendet, nga kompjuteri, në menynë rënëse në anën e sipërme të majtë të ekranit kryesor. Nëse po e bëni nga aplikacioni celular, opsioni do të gjendet në menynë poshtë djathtas.  
 • Hapi 2: Pasi të shtypni opsionin e grupit, Roblox do t'ju ridrejtojë në një dritare tjetër, në këtë do të gjeni butonin "krijo grup". Në dritaren e krijimit duhet të vazhdoni të plotësoni artikujt, përveç kësaj, Për të krijuar grupin duhet të paguani gjithsej 100 Robux. Duke paguar koston, tashmë do të keni përfunduar krijimin e grupit.
 • Hapi 3: Hapi tjetër për t'iu afruar transferimit të fondeve është krijimi i një loje, kjo mund të bëhet si nga dërguesi ashtu edhe nga marrësi. Gjithashtu, ju duhet krijoni një pasim për lojën. Ky hap mund të anashkalohet nëse ka fonde të disponueshme për t'u trajtuar nga llogaria e grupit.
 • Hapi 4: Kur krijoni lojën, do të duhet të shkoni te skeda e grupeve dhe ta krijoni atë prej andej, kjo është thelbësore. Gjithashtu, do të duhet të siguroheni që keni zgjedhur grupin që konkurron, këtë e bëni në skedën që ndodhet në anën e majtë me mbishkrimin "zgjedhja e grupit". Më në fund, shtypni "krijo lojë të re".
 • Hapi 5: Pasi të jetë krijuar loja e re (grupore), shkoni te skeda "Krijimet e mia". Në radhë të parë do të jetë loja e re, gjëja tjetër do të jetë krijimi i një kalimi loje për të.

Donatori (i cili dërgon Robux)

 • Hapi 1: Pasi të keni emrin e lejes së lojës në grup ose URL-në e saj, shkoni te faqja e shitjeve për ta blerë atë duke e blerë atë.
 • Hapi 2: Shkoni në faqen e grupit dhe sigurohuni që Robux të ketë hyrë në fondet e Grupit. Për ta bërë këtë, një herë në faqen e grupit, do të vazhdoni të shfaqni menynë që është pranë emrit të grupit (tre pikat). Aty gjeni opsionin për të "konfiguruar grupin", kjo do t'ju ridrejtojë në një faqe tjetër.

Më poshtë është zgjidhni opsionin “të ardhura” dhe më pas opsionin “përmbledhje”.. Me këtë ju do të mund të verifikoni statusin e fondeve, me shumë mundësi do të shfaqet si "në pritje". Do të duhen tre ditë që Robux të kalojë në fondet e grupit, mbani në mend këtë.

 • Hapi 3: Pasi të kenë kaluar tre ditët, shkoni edhe një herë në seksionin "fitimet" dhe më pas te opsioni "pagesat". Më pas, shtypni artikullin "pagesë e vetme" dhe më pas zgjidhni butonin "Shto marrësin".

Es e rëndësishme që marrësi i fondeve të shtohet në grup, përndryshe nuk do të mund të merrni Robux ose të bëni transferimin. Nëse nuk është në grup, duhet të shtohet përpara se të filloni hapin 3.

 • Hapi 4: Më në fund ishte koha për të dërguar sasinë e dëshiruar të Robux. Në këtë hap mbani parasysh se grupi duhet të ketë fonde të mjaftueshme për të mbuluar transferimin Dhe paguar. Futet shuma dhe shtypet butoni "shpërnda". Marrësi i fondeve do t'i marrë paratë menjëherë.

Metoda 3: Blini karta dhuratash Robux

Kjo është padyshim mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të dhuruar ose transferuar Robux te miqtë tuaj. Ju duhet vetëm të keni një kartë krediti për të blini një kartë dhuratë Robux. Ato mund të gjenden në dyqanet fizike në mbarë botën. Mundësia më e mirë për të dhuruar Robux janë kartat e dhuratave dixhitale që mund të merren në GameStop, Amazon ose Target.

Nga ana e saj, nga faqja zyrtare e Roblox kartat dhuratë mund të blihen gjithashtu për të bërë dhurimin e fondeve. Këto zakonisht hyjnë vlerat prej $10, $25 ose $50, megjithatë, ofron edhe mundësinë e personalizimit të shumës. Tani, një pikë në favor që sjell kjo lloj karte dhuratë është se, kur e riblen atë, ajo sjell me vete një artikull virtual falas.

1 koment në “Si të futni Robux Roblox»

Lini një koment