Si të merrni karta të reja në Marvel Snap

Marvel Snap është një lojë strategjish dhe betejash, në të cilën ju duhet të mbledhni karta për të avancuar. Megjithatë, pas kalimit fillestar dhe hyrjes në pishinën 1, bëhet më e vështirë të marrësh letra në Marvel Snap. Për shumë lojtarë, ai madje mund të jetë pak konfuz me sistemin që funksionon.

Si të merrni kartat e kapakëve të Marvel Snap

Aktualisht, titulli ka të paktën 250 shkronja dhe çdo kalim sezoni shton një të ri. Këtu shpjegojmë se si mund të zhbllokoni të gjitha kartat Marvel Snap. Mbani në mend se ju duhet njohin pishinat, pasi kjo do të jetë vendimtare për të ditur se çfarë lloji të letrës mund të përdorni.

Merrni letrat fillestare

Në fillim, ju keni një kuvertën e letrave fillestare për të luajtur lojërat tuaja të para. Këto karta ju i merrni automatikisht dhe përfitoni nga një nivel i balancuar i fuqisë për t'i bërë ato të lehta për t'u luajtur. Ato përbëhen nga:

 • E neveritshme.
 • Ciklopët.
 • Njeriu i hekurt.
 • Syri Skifteri.
 • Hulk
 • Kandil deti.
 • Kalorës i mjegullt.
 • Ndeshkuesi.
 • Argjend i shpejtë.
 • Sentinel.
 • Shoker.
 • Ylli Zot.
 • Gjeja.

Luaj Season of Recruit Pass

Të gjithë lojtarët e rinj të Marvel Snap duhet filloni përmes akses në kalimin e sezonit të rekrutimit. Është një kalim special që shërben si një tutorial loje, ndërkohë që ju përshtateni me mekanikën e tij dhe strategjitë e ndryshme. Për ta përfunduar atë, duhet të luani kërkimet e përditshme dhe të rekrutoni kërkime.

Ky kalim është i plotë duke pastruar 20 nivelet e para të grumbullimit, duke kërkuar shpërblimet e tyre përkatëse. Kartat që merrni këtu janë:

 • Njeriu milingonë.
 • Mrekulli blu.
 • Kolosi.
 • Gamora.
 • Zemra e hekurt.

Rrit nivelin e grumbullimit

Mënyra më e mirë për të zhbllokuar kartat e reja në Marvel Snap është duke ngritur vazhdimisht nivelet e grumbullimit. Këto nivele vendosni tonin për përparimin tuaj dhe ju lejon të merrni si letrat fillestare ashtu edhe ato të çdo Pool.

Nivelet e koleksionit nuk blihen dhe pasi të rritet, ato nuk zvogëlohen. Për të ngritur nivele dhe për të marrë karta të reja, duhet të përmirësoni vizualisht ato që keni tashmë. Opsioni më i mirë është investoni fuqi dhe kredi. Ju do të jeni në gjendje të përparoni më shpejt nëse blini fuqi-ups nga dyqani në lojë.

Ndërsa aq më i madh është rrallësia e përmirësimit, Ju do të keni nevojë për më shumë kredi, por gjithashtu jep një nivel më të lartë arkëtimi. Këto janë pikët që merrni:

 • E rrallë: +1 niveli i grumbullimit.
 • Rara: +2 nivele grumbullimi.
 • Epik: +4 nivele grumbullimi.
 • Legjendare: +6 nivele grumbullimi.
 • Ultra: +8 nivele grumbullimi.
 • e pafundme: +10 nivele grumbullimi.

Nëse dëshironi të përmirësoni kartat tuaja, kërkoni seksionin "koleksion”, në llogarinë tuaj dhe shikoni se cilat karta kanë përmirësime të disponueshme. Ata identifikohen me një shigjetë të gjelbër lart. Ju gjithashtu mund të aplikoni përmirësime në fund të një beteje.

Kartat e Nivelit Fillestar

Në nivelet e para të grumbullimit, pikërisht nga 1 në 14, ju luani si pjesë e tutorialit dhe merrni gjithmonë të njëjtat letra të reja përveç lejes së rekrutimit.

 • Jessica Jones: Niveli 1.
 • Ka-Zar: Niveli 2.
 • Z. Fantastik: Niveli 4.
 • Spektri: Niveli 6.
 • Buf nate: Niveli 8.
 • Wolfsbane: Niveli 10.
 • Tiger i bardhe: Niveli 12.
 • Odin: Niveli 14.

Kartat e çdo pishinë

Luaj Marvel Snap

Pas marrjes së të gjitha kartave fillestare, ne hyjmë në fazat e Pool. Ju kurrë nuk e dini me siguri se cilën kartë do të merrni, pasi këto janë të rastësishme dhe janë të etiketuara "letër misterioze“. Megjithatë, seritë në të cilat mund të përdorni varet nga niveli juaj i grumbullimit, i cili jep akses në kartat e një kategorie të caktuar.

Ka 5 seri letrash në Marvel Snap dhe ato shpërndahen si më poshtë:

 • Seria 1: Korrespondon me 46 karta të reja dhe shkon nga niveli 18 në 214. Si parazgjedhje, të gjitha kartat fillestare i përkasin gjithashtu Pool 1.
 • Seria 2: Korrespondon me 25 karta të reja dhe shkon nga niveli 222 në 474. Për t'i zhbllokuar ato, duhet t'i keni të gjitha kartat në Pool 1.
 • Seria 3: Korrespondon me 77 karta të reja dhe shkon nga niveli 484 e tutje. Duke filluar nga niveli 500, ju keni një shans 50% për t'i gjetur ato në Arkët e Koleksionistit dhe duke filluar nga niveli 1.000, keni një shans 25% për t'i gjetur ato në Rezervat e Koleksionistit. Duhet të keni të gjitha kartat në Pool 2.
 • Seria 4: Korrespondon me 10 karta të reja dhe shkon nga niveli 484 e tutje. Ato janë të rralla dhe 10 herë më të vështira për t'u gjetur se Pool 3. Ato shfaqen në Koleksionet e Koleksionistëve dhe Rezervat e Koleksionistit, me një shans 2,5%.
 • Seria 5: Korrespondon me 12 karta të reja dhe shkon nga niveli 484 e tutje. Ato janë ultra të rralla, deri në 10 herë më të vështira për t'u marrë se Pool 4. Ato shfaqen në "Chests and Collector's Reserves", me një shans 0,25%.

Në rastin e grupit 4 dhe 5, nuk është e nevojshme të keni të gjitha letrat në grupin 3.

Kërkoni në dyqanin e koleksionistëve

Mënyra e vetme për të marrë letra nga seritë 3, 4 dhe 5 pa u varur nga rastësia, është nganë Dyqanin e Tokenit të Koleksionistit. Zhbllokon në arrijnë nivelin e grumbullimit 500 dhe përditësohet çdo 8 orë me kartat e reja Marvel Snap që blini me "Colector Tokens". Mund ta gjeni nga menyja e përgjithshme e dyqanit.

Marvel Snap Collector's Token Shop

Nëse aktualisht nuk keni mjaftueshëm argumente koleksionist, pastaj ju lejon të shënoni letrën në mënyrë që të mos zhduket në rrotullimin e radhës dhe ta blini sa herë të doni. Por ky dyqan ka çmime mjaft të larta:

 • Seria 3 e letrave: 1.000 argumente koleksionist.
 • Seria 4 e letrave: 3.000 argumente koleksionist.
 • Seria 5 e letrave: 6.000 argumente koleksionist.
 • variant ekskluziv: 5.000 argumente koleksionist.

Merrni argumentet e koleksionistit

Vini re se këto tokena speciale janë gjithashtu të zhbllokuar nga niveli 500 e lart, duke zëvendësuar fuqizimet. Me arritjen e nivelit, ju merrni një bonus prej 3.000 Tokens Koleksionist për zhbllokimin e dyqanit.

këto shenja ato merren në arka ose rezerva të Koleksionistit, me një probabilitet 25%. Edhe pse ju gjithashtu mund t'i blini ato direkt në dyqanin e lojërave. Kur zhbllokoni të gjithë Pool 3, ju keni një shans 22% për të marrë 400 argumente midis gjoksit dhe rezervave të Koleksionistit.

Letrat e kalimit të sezonit të vjetër

Disa karta janë ekskluzive për Season Pass-in aktual, siç është karta zabu Çfarë përfitoni kur blini lejen? Sezoni i Tokës së Egër. Megjithatë, në rast nuk mund ta blesh ose ta nivelosh në kohë, A ka ndonjë alternativë tjetër.

Kuvertat më të mira të Marvel Snap Pool 5

Duke marrë parasysh raste si karta e Miles Morales, ne shohim se të gjitha letrat e prezantuara në kalimet e sezonit të kaluar përfundojnë duke bërë rrugën e tyre në lojë. por ata e bëjnë 2 muaj pas përfundimit të sezonit dhe hyjnë direkt në grupin Pool 3, nga niveli i grumbullimit 486. Këto janë ato aktuale.

 • Valë.
 • Thor.
 • Daredevil.
 • Nick Fury.
 • Miles Morales.
 • Panther i zi.
 • Surfer argjendi (nga 2 janari 2023).
 • zabu (që nga 6 shkurt 2023).

Në fund, më e mira që mund të bëni është luani shumë, ndryshoni kuvertën dhe përmirësoni letrat cfare ke me vete Marvel Snap nuk është një paguaj për të fituar, kështu që mënyra më e mirë për të marrë të gjitha kartat është të shpenzoni kohë dhe përpjekje, përveç kësaj keni pak fat. Nëse dini ndonjë këshillë tjetër, më tregoni në komente.

Lini një koment