Kulla e Fantazisë: të gjitha kodet aktive nga gushti 2022

kulla e fantazisë ka goditur më fort në premierën e tij sesa Genshin Impacte tij vëllai më i vogël dhe frymëzimi. Si të gjitha lojërat e këtij lloji, ka kulla e kodeve fantazi, një seri rreshtash në formën e numrave dhe shkronjave që do t'ju lejojnë të merrni shpërblime falas duke i futur ato në faqen e tyre zyrtare.

nga Frontal Gamer Kësaj tendence i jemi bashkuar edhe ne, duke ju dhënë në këtë mënyrë të gjitha kulla e kodeve fantazi që nga ky gusht 2022, si ato të skaduara ashtu edhe ato aktive, sepse nuk e dini nëse zilja do të bjerë.

Cilat janë kodet e Kullës së Fantazisë dhe për çfarë shërbejnë?

Si të gjitha lojërat e këtij stili, edhe ky lloj kodesh janë dhurata nga zhvilluesit e lojës për të marrë artikuj të veçantë, monedha ne loje, armë, forca të blinduara dhe përfitime të tjera ose artikuj kozmetikë.

Kulla e Kodeve Fantazi

Për shembull, në kodet e gushtit Ne mund të gjejmë nga 8.888 monedha ari, përbërës për gatim, armë dhe forca të blinduara dhe lloje të tjera monedhash speciale për të marrë thirrje ose avantazhe të tjera.

Pa dyshim nuk ka mënyrë më të mirë për të nisur një udhëtim që me një dush dhuratash sikur këto të ishin Krishtlindjet më të mira.

Si të vendosni kodet në Tower of Fantasy

Përpara se të futni ndonjë kod duhet plotësoni tutorialin de Kulla e Fantazisë. Pasi të bëhet kjo, ju jeni gati të filloni të përdorni kodet që keni në duart tuaja.

Pasi të keni përfunduar procedurat tipike, duhet të vazhdoni kjo hapa për të shlyer dhurata të tilla:

 • zgjedh ikonën e dhuratës në këndin e sipërm të djathtë. Përdorni L-Alt për ta zgjedhur nëse jeni në PC.
 • Zgjidhni "Shpërblimet" në këndin e poshtëm të majtë të menusë.
 • Pastaj zgjidhni "Exchange", e cila është gjithashtu në të majtë.
 • Nga këtu, mund të futni kodin që dëshironi të përdorni dhe të shtypni 'Konfirmo'.
 • Vazhdoni të pastroni dhe përsërisni sa më sipër derisa të keni shlyer të gjitha kodet tuaja.
 • Pas kësaj, ju duhet të merrni shpërblimet tuaja nga kutia juaj postare. Dilni nga menyja e Shpërblimeve dhe hyni në menynë Miqtë.
 • Më pas zgjidhni kutinë postare në këndin e sipërm djathtas dhe kërkoni shpërblimet tuaja të shpenguara.
Si të shpengoni kodet e Kullës së Fantazisë

Kodet aktive

Duke u nisur nga i njëjti parim, këto janë kodet aktive që do të mund të pretendoni dhe të përdorni si shpërblime deri në gusht 2022:

 • ILOVETOF – një bërthamë prej ari, pesë bateri armësh II.
 • TOF666 – 8.888 ar, një kuti me fragmente relike SR.
 • TOF888 – 8.888 ari, një bërthamë e zezë, dhjetë peshq të pjekur në skarë.
Kulla e Kodeve Fantazi

Kodet e skaduara

Siç mund ta shihni, ne do ta ndajmë këtë pjesë në dy pjesë, me i skaduar dhe aktiv, epo, sado që disa të kenë skaduar, ju mund të jeni me fat që ata ende kalojnë filtrin e lojës dhe marrin shpërblimin.

Këto janë kodet e skaduara të kulla e fantazisë:

 • TOFNEMESISTH - 1 bërthamë ari dhe 5 kuti xehe
 • ILOVETOF – 1x Bërthama ari, 5x Bateria e Armëve II.
 • TOF666 – 8,888 ari, 1x SR kuti relike.
 • TOF888 – 8,888 ari, 1x bërthama e zezë, 10x peshk i pjekur në skarë.
 • TOF0811TOF
Kulla e Kodeve Fantazi

Përveç kësaj, ne gjithashtu paraqesim kode të tjera të skaduara:

 • ht888
 • huanta666
 • huanta888
 • huanta520
 • ht666
 • ht520
 • YL666
 • YL777
 • YL999

Shpresojmë që për momentin t'i shijoni këto kulla e kodeve fantazi ndërsa, nga Frontal Gamer, ne përgatitemi të vazhdojmë të zgjerojmë praninë tonë në lojë, duke qenë kështu në gjendje t'ju sjellim shumë më shumë shpërblime të tanishme dhe të ardhshme.

Nëse dëshironi më shumë udhëzues për Tower of Fantasy, ju rekomandojmë të rishikoni artikujt tanë të mëposhtëm:

Lini një koment