Të gjitha kodet e mbrojtjes së kullës së yjeve (shkurt 2023)

Roblox Është një ekskluzivitet që nuk del nga moda, për shkak të estetikës, lojës dhe mekanikës. Stili i tij i ndërtimit siguron mundësinë e ndërtimit të botëve me të gjitha llojet e zgjerimeve dhe madhësive. Përveç kësaj, ne mund të luajmë me kodet e Të gjithë Star Tower Defense.

Kodet e të gjithë yjeve kullë mbrojtëse

Kjo lojë e Roblox, fokusohet në mbrojtjen e kullës. Por i gjithë dizajni është frymëzuar nga personazhet e famshëm anime, nga Nje pjese lart Vrasësi i Demonëve. Ajo ka më shumë se 20 milion shkarkime duke u bërë një sukses i vërtetë.

Ofron shumë përmbajtje duke ndjekur trendin e lojërave Roblox me temë anime. Zhvilluar nga Top-Down Games, është një titull që ofron një modalitet kullë dhe një modalitet tregimi fantazi, në të cilin mund të lidheni me lojtarë nga e gjithë bota për të mposhtur armiqtë tuaj.

Ju gjithmonë mund të merrni ndihmë falas, veçanërisht kur mbledhni gurë të çmuar dhe ar për përmirësime. Njihuni me Kodet e përditësuara të All Star Tower Defense, kështu që ju mund të kërkoni të gjitha llojet e shpërblimeve. Mos harroni se ato janë aktive për një kohë të kufizuar, ndaj mos vononi t'i pretendoni ato. Më poshtë ne shpjegojmë se si ta bëjmë atë.

Të gjitha kodet e mbrojtjes së kullës së yjeve - shkurt 2023

nga Frontal Gamer Ne paraqesim kodet e përditësuara për All Star Tower Defense. Mos harroni se ato janë të kufizuara dhe mund të skadojnë në çdo kohë. Nëse dështojnë, mund të na njoftoni në komente për të përditësuar listën.

kodet e mbrojtjes së gjitha yjeve të kullës

Kodet e vlefshme ASTD

 • astd1millikes: 1250 gurë të çmuar.
 • super woop: 400 gurë të çmuar.
 • 1 miliard anëtarë të grupit: 400 gurë të çmuar.
 • urime2kingluffy300ksubscriberssonyoutube300k – Karakteri Mega i rrallë.
 • NavyXFlame130kPa Leak – 500 Gurë Kristali, Omega e rrallë & EXP IV.
 • bota2ishe – 300 gurë të çmuar dhe 500 ari.
 • astdx2022 – 500 gurë të çmuar dhe 1000 ari.
 • gëzuar Krishtlindjet2k21 – 1000 gurë të çmuar dhe 1000 ari.
 • december2021 – 300 gurë të çmuar dhe 500 ari.
 • pushim dimri kur – 250 gurë të çmuar dhe 250 ari.
 • KingLuffyFan200k – Mbreti Ruffy ultra i rrallë.
 • NËNTOBLAMPOTI 100 kBOA – 300 gurë të çmuar dhe 500 ari.
 • -astddevs – Eksperti IV.

Shumë shpejt ne do të përditësojmë me kode të tjera aktive All Star Tower Defense, të cilat mund t'i shfrytëzoni për çmime të jashtëzakonshme. Ai është shumë i vëmendshëm.

Të gjitha kanalet e Star Tower Defense:

 • Mosmarrëveshje:Allstar.

Është i vetmi medium zyrtar i lojës, por aty do të gjeni të gjithë informacionin që ju nevojitet.

Të gjitha kodet e skaduara të Star Tower Defense

Këto janë vetëm disa kode All Star Tower Defense që kanë skaduar me kalimin e kohës, por ju ende mund t'i provoni ato. Ndoshta do të jeni me fat që të kërkoni një nga çmimet që ata ofrojnë.

 • eatlotson falenderim – 300 gurë të çmuar dhe 500 ari.
 • thecityofangels – 250 gurë të çmuar dhe 250 ari.
 • igot2look – 250 gurë të çmuar dhe 250 ari.
 • 100ksubnavyxflame – 300 Gurë Kristali & Super Koku E Zezë (SSJ3).
 • përditësimi i nëntorit – 300 gurë të çmuar dhe 500 ari.
 • gëzuar Halloween2021 – 200 gurë të çmuar, kapsulë kungull dhe 300 ari.
 • navyxflameyt60k – 200 gurë të çmuar.
 • mirëmbajtje e gjatë – 450 gurë të çmuar.
 • e enjte argëtim – 250 gurë të çmuar.
 • të martën – 250 gurë të çmuar.
 • 2kodetwagmodeblazeit – 400 gurë të çmuar.
 • mbyllja e kodit21– 250 gurë të çmuar.
 • pa pushim– 400 gurë të çmuar.
 • përditësimi i shtatorit 21– 250 gurë të çmuar.
 • askund rezultate – 250 gurë të çmuar.
 • specialkingluffy100k – 150 gurë të çmuar dhe Mbreti Ruffy ultra i rrallë.
 • vizita lojërash 101 – 250 gurë të çmuar.
 • nuk të shikoj – 300 gurë të çmuar.
 • kodin tjeter – disa gurë të çmuar.
 • minimizim – disa gurë të çmuar.
 • në mbarë botën – 300 gurë të çmuar.
 • morekodiforyouxd – 175 gurë të çmuar.
 • kodofprisma – disa gurë të çmuar.
 • fluturimi me kod – 175 gurë të çmuar.
 • listentotemusic132 – 175 gurë të çmuar.

Për çfarë shërbejnë kodet All Star Tower Defense?

Kodet përdoren për të pretenduar Awards falas, e ofruar nga i njëjti zhvillues përmes rrjeteve të tij sociale, pas çdo përditësimi ose kur arrin një ngjarje sociale. këto kode ato ofrojnë gurë të çmuar që mund t'i përdorni për të thirrur personazhe të rinj me të cilin mund të luftoni kundër armiqve.

Gurë Kristali janë monedha zyrtare e lojës dhe ju mund t'i merrni ato nga qindra në mijëra për çdo kod të shlyer. Megjithatë, këto kode ato skadojnë pas një kohe, kështu që ju duhet t'i përdorni ato sa më shpejt të jetë e mundur.

Si të shpengoni kodet e All Star Tower Defense?

Për të marrë gurët e çmuar përmes kodeve ju duhet hyrje në llogarinë tuaj Roblox dhe shkoni në ikona e ingranazheve ndodhet në këndin e poshtëm të djathtë të ekranit.

shëlboni kodet e mbrojtjes së të gjithë yjeve të kullës

Pasi të hapet menyja, do të merrni kutinë e tekstit "shkruani kodin“. Vetëm kopjo dhe ngjit secilin nga kodet dhe mund të filloni shijoni të gjitha dhuratat që vetëm All Star Tower Defense ka për ju.

Si mund të marr më shumë kode?

Loja All Star Tower Defense ka një server zyrtar Discord. Nga këtu ju jo vetëm që mund të merrni kode të reja për t'u përdorur, por gjithashtu të keni mësime, përditësime dhe gjithçka që duhet të dini për lojën. Ju gjithashtu mund të vizitoni rrjetet jozyrtare Twitter të krijuara nga komuniteti.

Këto kode përdoren për të marrë çmime të ndryshme, ndaj mos hezitoni të përdorni secilën prej tyre. Përfitoni nga shpërblimet falas që ka kjo lojë Roblox ka për ju dhe argëtohuni me miqtë tuaj.

Lini një koment