Shindo Life Active Codes (dhjetor 2022)

Roblox Shindo Jeta është një derivat i ekskluzivitetit Naruto, i cili ka folur shumë pas rihapjes së tij në janar 2020. Me më shumë se miliardë shikime deri më sot, është një nga lojërat më të njohura brenda Roblox dhe kjo është arsyeja pse ne ju sjellim kodet e përditësuara të Shindo Life deri më sot, për të shijuar çmime të mëdha.

Kodet aktive të Shindo Life

Kjo lojë quhej dikur Shinobi Jeta 2, por pas goditjes së të drejtës së autorit, zhvilluesi i saj RELL Botërore ai u detyrua të ndryshojë emrin e tij. Duke e rihapur atë në platformë Roblox, pasi kjo do të fshijë titullin e mëparshëm, u riemërua si Shindo Jeta. Por ai gjithashtu shfaqi përmirësime të dukshme.

Me të hyrë në Shindo Life nga Roblox, përdoruesit me përvojë a lojë të ndryshme. Edhe pse disa elementë janë hequr për të shmangur një pretendim tjetër për të drejtën e autorit, ky titull mbetet shumë argëtuese. Duke shënuar kështu një epokë të re për lojtarët që i bashkohen kësaj aventurë problematike.

Kodet e Roblox Shindo Jeta

Këto janë vetëm disa nga kodet aktive Shindo Life deri më sot. Mos harroni se ato janë të kufizuara dhe mund të skadojnë në çdo kohë. Në rast të problemeve me ndonjërin nga kodet, na lini një koment. nga Frontal Gamer, ne do të vazhdojmë të përditësojmë listën ndërsa kodet përditësohen.

Kodi i Jetës Shindo

kodet e vlefshme

Këto janë kodet aktive deri më sot. Megjithatë, ka të ngjarë që në kohën e leximit të këtij artikulli disa të kenë skaduar.

 • 10 kR det! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • 29 kR det! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • kohët ngadalësohen! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • 3y3sofakum4! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • y3zs1r! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • g00dt1m3zW1ll eja! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • theT1m3isN34R! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • 16 kRche! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • HALLOW33N3v3n7! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • beso1t! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • 15 kRCdjalë! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • G00dvib3zVetëm! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • bicmanRELLm0n! – Shpërblimi i kodit: 50 mijë RC.
 • 6hindoi5lif35! – Shpërblimi i kodit: 200 rrotullime.
 • rayK3r3d4! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • RELL ka kthesë R3 3d! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • Gr1nDinH4rd! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • Shoyu Boyu! – Shpërblimi i kodit: Rrotullime & RC.
 • RyujiMomesHot! – Shpërblimi i kodit: 200 rrotullime.
 • ShinobiLife3! – Shpërblimi i kodit: RELL Coins & Spins.
 • CCwh3Re! – Shpërblimi i kodit: Rell monedha dhe rrotullime.

Kodet e skaduara të Shindo Life

Nëse kodet nuk funksionojnë, ato tashmë kanë skaduar. Megjithatë, ne ju lëmë disa nga kodet Shindo Life të skaduara. Nëse dëshironi, shpengoni ato, pasi mund të keni pak fat dhe të merrni një nga çmimet.

 • Klauzolat REEL! - 500 rrotullime falas
 • RIELcookies! - 500 rrotullime falas
 • REELlicks! - 200 rrotullime falas
 • REELsantar! – 500 rrotullime falas dhe 90,000 RELLcoins
 • E ripunuar! – 100 rrotullime falas dhe 10,000 RELLcoins
 • Erenshiki! – Rrotullime falas, 5K RELLcoin.
 • fermaJins! – Rrotullime falas, 5K RELLcoin.
 • johnsuki! – Rrotullime falas, 10K RELLcoin.
 • Bëhu ARELL! – Rrotullime falas, 2,5K RELLcoin.
 • drMorbiusmon! - 200 rrotullime falas.
 • 2022 ËSHTË KETU! - 200 rrotullime falas.
 • 2YrsDev! - 100 rrotullime falas.
 • BeenSomeTimeBoi! – 1,000,000 Ryou.
 • moreechpee 5,000,000 XP
 • RIHYJNOR! – 5,000 RELLcoin.
 • RELL2020Viti! – 100 rrotullime falas dhe 15,000 RELLcoin.
 • RELLUP! - 100 rrotullime falas.
 • shindo2022! – 100 rrotullime falas dhe 10,000 RELLcoin.
 • Spooderman! – rivendosja e gjendjes.
 • Peter Porker! — 150 rrotullime falas
 • Bully Maguire! — 150 rrotullime falas
 • Subscribe2CaribBros! - 15,000 RELLcoin
 • BIGmonLEEKS! - 200 rrotullime falas
 • DEEBLEexPE! – 2x EXP (1 orë)
 • Përditëso KETU! – 20,000 RELLcoin
 • Pray4Update! - 200 rrotullime falas
 • Fanny e mbushur! - 40 rrotullime falas
 • Cowabunging! – 5,000 RELLcoin
 • Alphirama Akuma! — 150 rrotullime falas
 • Alphirama Shizen! — 150 rrotullime falas
 • nga viti 2001! - 500 rrotullime falas
 • nga viti 2002! - 500 rrotullime falas
 • nga viti 2003! - 500 rrotullime falas
 • nga viti 2004! - 500 rrotullime falas
 • nga viti 2005! - 74 rrotullime falas
 • BesoniOtMon! - 90 rrotullime falas
 • bigExperienceMon! – 2x EXP (1 orë)
 • ToSleepMon! – 50 rrotullime falas dhe 5,000 RELLcoins
 • bossMonRELL! - 90 rrotullime falas
 • bigjobMON! - 30 rrotullime falas
 • Shindo Blicky godet Milly! – 150 rrotullime falas dhe 10,000 RELLcoins
 • hani pulë! - 200 rrotullime falas
 • BankaiZenDokei! – 500 rrotullime falas dhe 50,000 RELLcoins
 • bigthickcodeMon! - 90 rrotullime falas
 • J0eStar! - 30 rrotullime falas
 • chillenBuildenMon! - 30 rrotullime falas
 • siTeSleepMon! – 5,000 RELLCoin & 50 rrotullime falas
 • berryCoolMon! - 30 rrotullime falas
 • bigExperienceMon! – 2x EXP (1 orë)
 • BankaiDokei! – 250 rrotullime falas dhe 25,000 RELLcoins
 • Running fromDeMon! - 200 rrotullime falas
 • BigRELLmonCode! – 5,000 RELLCoin & 50 rrotullime falas
 • mat Mon! - 30 rrotullime falas
 • bigBeardMon! – 5,000,000 XP
 • tingsMonTings! – 2x EXP (1 orë)
 • PetdeDogMon! - 90 rrotullime falas
 • FiredUpMon! - 30 rrotullime falas
 • 150 kayRC! – 150,000 monedha RELL
 • EFEKTET E RE! - 500 rrotullime falas
 • Shindo Graphics! - 500 rrotullime falas
 • grafika MIRË! - 250 rrotullime falas
 • EpicGRAFIA! – 30,000 monedha RELL
 • R3LLPATCY! – 5,000 RELLCoin & 50 rrotullime falas
 • BacktoWok! - 90 rrotullime falas
 • ShootingSTARS! - 25 rrotullime falas
 • ShootingSTARS! - 25 rrotullime falas
 • chadSangiGA! – EXP e dyfishtë
 • DaBoatWEELfloat! – 5,000 RELLcoin
 • më të mëdhaShOOs! - 25 rrotullime falas
 • beDaSauceMon! - 90 rrotullime falas
 • TaiMister! - 150 rrotullime falas
 • iLLoutWORK kushdo! - 25 rrotullime falas
 • grindOFaZOT! - 25 rrotullime falas
 • ENERGJIA e PERËNDIT! - 25 rrotullime falas
 • GOATofaBOATfloat! - 25 rrotullime falas
 • DIL MYwayNOOB! - 90 rrotullime falas
 • BigShindoGuns! - 90 rrotullime falas
 • RELLpieceW! - 500 rrotullime falas
 • 1 vit SL2! - 500 rrotullime falas
 • 25KR3LLCO1NZZ! – 25,000 RELLcoin
 • LoopyGomgom! - 90 rrotullime falas
 • mbaj veten së bashku! - 25 rrotullime falas
 • MBAJMË SHTYPJEN! - 25 rrotullime falas
 • humbja e jetës! - 25 rrotullime falas
 • Shin Ben Ten! - 90 rrotullime falas
 • Shin Ren! - 90 rrotullime falas
 • KazeM1na! - 90 rrotullime falas
 • Vazhdo! - 25 rrotullime falas
 • Minakaze! - 111 rrotullime falas
 • SIGURIMI TË GABUAR! - 25 rrotullime falas
 • luftoni dobësinë! - 25 rrotullime falas
 • Sarachia Akuma! - 100 rrotullime falas
 • një ndjesi e re! - 90 rrotullime falas
 • puno 2 FORT! - 90 rrotullime falas
 • ShindoStorm! - 200 rrotullime falas
 • Është Koha Jonë! - 25 rrotullime falas
 • Gjithmonë i uriturPo! - 25 rrotullime falas
 • Nevojitet për veten time! - 25 rrotullime falas
 • Kamaki! - 50 rrotullime falas
 • AcaiB0wla! - 90 rrotullime falas
 • SL2isKthehu! - 100 rrotullime falas
 • Gjithmonë duke u ngritur lart! - 15 rrotullime falas
 • RELLpoo! - 90 rrotullime falas
 • FindDeGrind! - 25 rrotullime falas
 • blick0ff! - 100 rrotullime falas
 • Likman! - 90 rrotullime falas
 • wakeUpandSmelldeMoney! - 25 rrotullime falas
 • ForgedEvent! - 150 rrotullime falas
 • HAHAHAHAwinBOIwin! - 25 rrotullime falas
 • gjumiOnurSuksesi! - 25 rrotullime falas
 • niceEXPdood! – 2x EXP (1 orë)
 • HotDogBigDog! - 90 rrotullime falas
 • 200PARA! - 200 rrotullime falas
 • chaChingcha! - 90 rrotullime falas
 • itALLaGrind! - 25 rrotullime falas
 • RELLcoin! - 500 rrotullime falas
 • DeRELLCoin! - 500 rrotullime falas
 • AnglishtGalFiona! - 25 rrotullime falas
 • ReUSkunkedMate! - 90 rrotullime falas
 • l00kaTM3Foo! - 25 rrotullime falas
 • sockDropItFans! - 25 rrotullime falas
 • Ëmbëlsi vetëm duart! - 25 rrotullime falas
 • Skunk Bruv! - 90 rrotullime falas
 • TaknaP1zza! - 90 rrotullime falas
 • TingsSi di! - 25 rrotullime falas
 • ThickUpz! - 25 rrotullime falas
 • YaKnoDeVibezman! - 25 rrotullime falas
 • DeTingTingsTing! - 25 rrotullime falas
 • shotyofaceFam! - 25 rrotullime falas
 • i semureNShendetshme! - 25 rrotullime falas
 • BigManBadManTing! - 25 rrotullime falas
 • DeTINGZZZ! - 25 rrotullime falas
 • BigBattyBoi! - 90 rrotullime falas
 • SavingsMad! - 90 rrotullime falas
 • Kontrollet çmendur! - 90 rrotullime falas
 • dexp! – 2x EXP (1 orë)
 • bidnessfam! - 25 rrotullime falas
 • duke lëvizurUpWayUp! - 25 rrotullime falas
 • LeRELLrad! - 25 rrotullime falas
 • CashBad! - 25 rrotullime falas
 • csad! - 25 rrotullime falas
 • 2 rad! - 25 rrotullime falas
 • Urrejtësit e çmendur! - 90 rrotullime falas
 • notinPersonale! - 25 rrotullime falas
 • PrideUpBruv! - 25 rrotullime falas
 • CheckEt! - 25 rrotullime falas
 • weDemBois! - 25 rrotullime falas
 • iAmLegjendar! - 45 rrotullime falas
 • FermerdeNjeri! - 90 rrotullime falas
 • Ferma e Kopshtit! - 90 rrotullime falas
 • PostFermhua! - 90 rrotullime falas
 • BujqësiaMeLawn! - 90 rrotullime falas
 • RELLswee200k! - 45 rrotullime falas
 • MentalishtFermerët! - 90 rrotullime falas
 • NindoShindo! - 45 rrotullime falas
 • n3vaN33 ndihmoni! - 90 rrotullime falas
 • Pl4y3rsUp! - 45 rrotullime falas
 • joDUNkno! - 90 rrotullime falas
 • humburKAJU! – 2x EXP (30 minuta)
 • dangS0nVesh U! - 90 rrotullime falas
 • rellEmberBias! - 45 rrotullime falas
 • luaj Shind0! - 45 rrotullime falas
 • WeRiseB3y0nd! - 90 rrotullime falas
 • VETEM! - 90 rrotullime falas
 • Sk1LLGaWP! - 45 rrotullime falas
 • m0n3yUpFunnyUp! - 90 rrotullime falas
 • HOLYMILLOFLIKES! - 500 rrotullime falas
 • qajRreth Et! - 45 rrotullime falas
 • Sk1LLWAP! - 45 rrotullime falas
 • AnimeN0Alch3mist! - 90 rrotullime falas
 • inferiore! - 45 rrotullime falas
 • datF4tt! - 45 rrotullime falas
 • BahtMane! - 100 rrotullime falas
 • isR3v3n3g3! - 90 rrotullime falas
 • M0utH! – 2x EXP (30 minuta)
 • Peshë e lehtë! - 45 rrotullime falas
 • BiccB0i! - 90 rrotullime falas
 • SHINDO50! - 250 rrotullime falas
 • exp dhurata! – 2x EXP (30 minuta)
 • Lepuri Jo Xhutsu! - 90 rrotullime falas
 • Nënkërkues! - 45 rrotullime falas
 • BukëBekë! - 45 rrotullime falas
 • Sou1b3ad! - 45 rrotullime falas
 • R341G4M35! - 45 rrotullime falas
 • Rregullime të defekteve! - 90 rrotullime falas
 • Alkimist! - 90 rrotullime falas
 • EggHaunt! - 45 rrotullime falas
 • AnimeNoAlkimist! - 45 rrotullime falas
 • më shumë 3XP! – 2x EXP (15 minuta)
 • RELLSm00th! - 45 rrotullime falas
 • RELL2xExxP! – 2x EXP (2 orë)
 • RELLw3Vjen! - 45 rrotullime falas
 • Shindai2Mirë! - 45 rrotullime falas
 • RELLworld! - 200 rrotullime falas
 • PashkëtIsH3re! - 100 rrotullime falas
 • BigFatBunny! - 45 rrotullime falas
 • LagFix! - 80 rrotullime falas
 • I lumtur! - 45 rrotullime falas
 • RELLsh1Nd0! - 15 rrotullime falas
 • RELLbigbrain! - 45 rrotullime falas
 • RELLHOuSe! - 45 rrotullime falas
 • FaleminderitRELLLojëra! - 100 rrotullime falas
 • OneMill! - 500 rrotullime falas
 • Njeri Njeri! - 45 rrotullime falas
 • EmberDub! - 45 rrotullime falas
 • RiserAkuman! - 45 rrotullime falas
 • m1ndTranzf3r! - 15 rrotullime falas
 • zat5u! - 15 rrotullime falas
 • SixP4thzShpirt! - 45 rrotullime falas
 • VoneFix! – Rivendosja e statistikave
 • bllokoNdoDge! - 45 rrotullime falas
 • Epika e bukur! - 45 rrotullime falas
 • ZotëriPoS1r! - 45 rrotullime falas
 • Keniçi! - 45 rrotullime falas
 • BugsCl4n! - 45 rrotullime falas
 • dhëmb argjendi! - 40 rrotullime falas
 • Mashallah! - 100 rrotullime falas
 • RELL specsOut! - 30 rrotullime falas
 • st4yw1th3m! - 10 rrotullime falas
 • 5ucc355! - 10 rrotullime falas
 • th3N3w3raFilloi! - 30 rrotullime falas
 • g3tG0als! - 10 rrotullime falas
 • legit3W0rkz! - 45 rrotullime falas
 • gri11Burimet! - 30 rrotullime falas
 • 1ceW0rks! - 30 rrotullime falas
 • 2021N3wY3AR! - 50 rrotullime falas
 • m33ksm3llz! - 30 rrotullime falas
 • r1cecrisp5! - 30 rrotullime falas
 • Mirë, fryma! - 30 rrotullime falas
 • d4ndyd4ne! - 30 rrotullime falas
 • katër KATURR katër! - 30 rrotullime falas
 • k1llStr3ak! - 30 rrotullime falas
 • 12D4yz0fh0sauc! - 150 rrotullime falas
 • anc1entp00p! - 15 rrotullime falas
 • g1ftz0hgafts! - 15 rrotullime falas
 • c4ndywh00ps! - 15 rrotullime falas
 • B3LLaReR1ng1ng! - 30 rrotullime falas
 • n0n0noooo! – Rivendosja e statistikave
 • PtS3! – Rivendosja e statistikave
 • SubToRiserrDawn! - 25 rrotullime falas
 • sn0wdayz! - 15 rrotullime falas
 • c0ldNc0zy! - 15 rrotullime falas
 • Jin6le3! - 30 rrotullime falas
 • M3rym3ry! - 15 rrotullime falas
 • 8hunnet! - 150 rrotullime falas
 • Gëzuar Dhuratat! - 30 rrotullime falas
 • m3rryH0tch0! - 15 rrotullime falas
 • sl33py4D4yz! - 15 rrotullime falas
 • w1nt3rJ4ck3tz! - 15 rrotullime falas
 • Sub2Alphi! - 25 rrotullime falas
 • Sub2ProbAzim! - 25 rrotullime falas
 • Sub2GhostInTheCosmos! - 50 rrotullime falas
 • Sub2Sw33P33! - 50 rrotullime falas
 • r3vn3g3! - 30 rrotullime falas
 • 0nW4rdtoW1ns! - 15 rrotullime falas
 • C4ntst0pus! - 15 rrotullime falas
 • bigstr0nkguy! - 15 rrotullime falas
 • wagw4ned! - 15 rrotullime falas
 • RELLsw33 - 15 rrotullime falas
 • Go4ll0ut! - 30 rrotullime falas
 • B3L3veEt! - 15 rrotullime falas
 • Ch4s3Dr3ams! - 30 rrotullime falas
 • K33pTry1ng! - 15 rrotullime falas
 • 600 mijë abonentë! - 100 rrotullime falas
 • KeepM0v1ngPërpara! - 15 rrotullime falas
 • Besoni në Vete! - 30 rrotullime falas
 • d0ntLoseShpresa! - 30 rrotullime falas
 • St4yStr0ng! - 15 rrotullime falas
 • Y0uG0tTh15! - 25 rrotullime falas
 • D4tT3b4y0! - 15 rrotullime falas
 • WeDidEtBois! - 50 rrotullime falas
 • RELLr4ddd! - 15 rrotullime falas
 • M4ss1vewin! - 30 rrotullime falas
 • w3B4ckbaby! - 30 rrotullime falas
 • 0b1toUc1h4! - 30 rrotullime falas
 • On1yWins! - 30 rrotullime falas
 • G00dD4yzAh3d! - 30 rrotullime falas
 • c0stum3dc10wn! - 15 rrotullime falas
 • Ngjarja0n! - 30 rrotullime falas
 • ha11ow3v3s - 15 rrotullime falas
 • rellsp00ki3! - 30 rrotullime falas
 • FiveguysYummyOng0d! - 30 rrotullime falas
 • t00stronk shoku! - 30 rrotullime falas
 • sk3l3t4lman! - 30 rrotullime falas
 • b3l3iev3et! - 15 rrotullime falas
 • bighungrybO1! - 30 rrotullime falas
 • spookyb0i5! - 30 rrotullime falas
 • 700k! - 250 rrotullime falas
 • WeDoneET! - 15 rrotullime falas
 • bigups! - 15 rrotullime falas
 • trick0rtre4t! - 30 rrotullime falas
 • t0s! - 15 rrotullime falas
 • udhëtar! - 10 rrotullime falas
 • freepointsreset! – Rivendosja e pikëve
 • Deid4r4AY! - 15 rrotullime falas
 • qumësht! - 30 rrotullime falas
 • duke u përpjekur - 30 rrotullime falas
 • nomeri! - 30 rrotullime falas
 • 50 kBOJOS! - 50 rrotullime falas
 • 1 kuninexam! - 15 rrotullime falas
 • Lum i madh! - 30 rrotullime falas
 • dhimbje dije! - 5 rrotullime falas
 • dhimbje në botë! - 5 rrotullime falas
 • 80 kPoshtë! - 15 rrotullime falas
 • Kyçet e këmbës - 15 rrotullime falas
 • RELL thyer! - 12 rrotullime falas
 • Sensuruar! - 5 rrotullime falas
 • RELL në mbarë botën! - 15 rrotullime falas
 • BigCode Na vjen keq! - 25 rrotullime falas
 • RELLNumberNjë! - 10 rrotullime falas
 • RELLSorry! - 5 rrotullime falas
 • Merr Noobed! - 15 rrotullime falas
 • InsertCodeLol! - 5 rrotullime falas
 • BeegeeCl05ked! - 5 rrotullime falas
 • SlideDUpdates! - 5 rrotullime falas
 • SUB2RELLGAIM! - 15 rrotullime falas
 • RELvex! - 5 rrotullime falas
 • RELLSIN! - 5 rrotullime falas
 • GJ1B047! - 5 rrotullime falas
 • LëshoniKODE! - 10 rrotullime falas

Për çfarë shërbejnë kodet?

Këto janë kode promocionale lëshuar rregullisht nga zhvilluesit e lojës për të marrë bonuse, dhurata, artikuj falas dhe mbi të gjitha rrotullime. Këto kthesa përcaktojnë ndërtimin e personazhit tuaj, elementin dhe aftësitë e tij ose "jutsus".

Shindo Jeta

Domethënë me këto kode ju mund të personalizoni karakterin tuaj në mënyrën më të mirë. Përveç marrjeslinjat e gjakut” ose linjat e gjakut që janë aftësi unike që japin akses në fuqi të ndryshme nga anime.

Si të shpengoni kodet në Shindo Life?

Pasi të keni marrë kodet, gjëja e parë që duhet të bëni është hyni në platformë nga Shindo Life. atëherë duhet hapni menunë e lojërave dhe zgjidhni opsionin e "Ndrysho".

Shpengoni Kodin e Jetës Shindo

Në krye të djathtë të ekranit është butoni "kodet e youtube”, pikërisht aty duhet shkruani kodin Shindo Life dhe kjo është ajo, ju mund të filloni shijoni shpërblimet dhe dhuratat atë që ju ofrojnë

Pse nuk funksionojnë kodet?

Duhet të keni parasysh se këto kode rinovohen periodikisht, kështu që jo të gjithë kodet do të jenë të disponueshëm në momentin e riblerjes. Pra, nëse këto kode nuk funksionojnë më, ka shumë të ngjarë të kenë skaduar. prandaj po ju lëmë kodet më të fundit Shindo Life për t'i shpenguar sa më shpejt të jetë e mundur.

Ju gjithashtu mund të jeni të përditësuar me Shindo Life, përmes rrjetet sociale nga RELL World si Twitter, Youtube, Twitch, discord dhe më shumë.

Merr më shumë rrotullime nga Shindo Life

Nëse i keni përdorur tashmë të gjitha kodet e disponueshme, mund të merrni edhe më shumë rrotullime në mënyrë organike plotësimi i kërkimeve të përditshme, duke luajtur Arena ose përmes "shpërblime falas".

Edhe pse është një metodë më e sigurt, ajo është gjithashtu një proces i ngadalte që duhet të ushqeni ndërsa kaloni më shumë kohë në lojë. Normalisht njerëzit që fillojnë në Shindo Life marrin 15 rrotullime vetëm për t'u regjistruar Çfarë prisni për të shijuar këtë lojë fantastike Roblox?

Lini një koment