Kodet e përditësuara dhe falas të Pokémon GO (shkurt 2023)

Nëse jeni një lojtar i vërtetë dhe otaku, nuk mund të mos e dini Kodet e Pokémon GO përditësohen plotësisht falas. Këto kode do t'ju ndihmojnë të jeni gjuetari më i mirë i Pokemonit në qytetin tuaj.

Pokemon GO është një titull i realitetit të shtuar. Ai konsiston në gjetjen dhe kapjen e Pokemonëve të llojeve të ndryshme dhe ju mund ta luani atë nga tastiera juaj ose pajisja Android dhe iOS. Funksionet e tij janë plotësisht falas. Megjithatë, ka mikrotransaksione që fillojnë të shfaqen gjatë gjithë lojës.

L kode promovuese Ato janë të shkëlqyera për të pasur aventurën më të mirë të lojërave në lojë, pasi do të shijoni përfitime pa pasur nevojë të paguani.

Për të shmangur këto mikrotransaksione ka kode që do të përmirësojnë përvojën tuaj gjatë lojërave, dhe ato do t'ju lejojnë të përparoni pa ndonjë kosto shtesë. Thjesht duhet të keni një lidhje të mirë interneti dhe të filloni të ecni nëpër rrugët kryesore të qytetit tuaj për të gjuajtur Pokemonët më të mirë.

Karakteristikat e kodeve Pokémon GO

L kodet promovuese të pokemon go Ato do t'ju lejojnë të keni akses në një seri produktesh me pagesë që janë në dyqan.

Ato karakterizohen nga:

  1. Skadon pas një periudhe kohe.
  2. Të ketë 12 deri në 16 karaktere alfanumerike.
  3. Ju mundeni aktivizoni vetëm në pajisjet Android, sepse Apple konsideron se ato shkojnë kundër rregulloreve të saj.

Shembull: MQE4PFNYVRM6M

shpengoni kodin tuaj promocional

Sa i përket veçorisë së fundit, ka faqe interneti që do t'ju lejojnë të përdorni kodin Pokémon GO në pajisjen tuaj Apple. 

Kodet e përditësuara të Pokémon GO

Mbaj mend Kodet e Pokémon GO kanë një periudhë kohe dhe më pas skadojnë, kështu që nuk mund t'i humbisni ato. Këtu do t'ju tregojmë se cilat mund të përdorni dhe si bëhet ndryshimi.

Pak kode ofrohen çdo muaj dhe këto janë ato të disponueshme deri më sot:

rrisni promovimet e koleksionit tuaj Pokémon
  • 6X4H9UCA8F7TT– Zhbllokon një detyrë kërkimore në kohë të takimit të Regirock.
  • YKG5ZPC4SLXAX– Zhbllokon një detyrë kërkimore në kohë të takimit të Regice.
  • 6AKRAV5WJN5FS– Zhbllokon një detyrë kërkimore në kohë të takimit të Registeel.

Kodet e skaduara të Pokémon GO

Kodet e Pokemonit skadojnë herë pas here, megjithatë ka disa që riaktivizohen në mënyrë magjike. Në këtë pjesë do të përmendim disa nga Kodet promocionale të skaduara:

NumeroKodshpërblim
15PTHMZ3AZM5QC1 Sinnoh Stone – 10 Potions Max -10 Ultra Tops.
26W2QRHMM9W2R95 kokrra të mjedrës – 10 topa poke.
39FC4SN7K5DAJ61 copë yll – 5 ngjitëse – 5 kokrra mjedër.
4DJTLEKBK2G5EK1 copë yll – 10 kokrra ananasi – 10 ngjitëse – 20 topa ultra.
5DYEZ7HBXCRUZ6EP30 super topa – 30 kokrra ananasi.
6GXSD5CJ556NHGThe North Face nga Koleksioni Gucci.
7GJ7PT5ZTLM45GZV30 Topa Poke.
8LRQEV2VZ59UDAXhaketë dhe maskë Verizon.
9MDWC4SNGUFXS2SW920 super topa – 20 kokrra të mjedrës.
10MQE4PFNYVRM6M1 Modul Karremi – 5 Super Topa – 5 Ngjitëse.
11P2XEAW56TSLUXH330 Revive Max – 30 manaferra ananasi- 30 topa ultra.
12TRFJVYZVV81 Vezë me fat – 10 Revive Max – 30 Topa Ultra.
13UWJ4PFY623R5X1 Vezë me fat – 5 pingatinë – 5 Topa Ultra.

Nëse futni një kod dhe ai nxjerr një gabim, do të thotë se tashmë ka skaduar.

kodet pokemon go falas

Si të shlyeni kodet?

Për të shpenguar Kodet e pokemon go u përditësuan Mjafton të shkoni në dyqanin e aplikacioneve, të gjeni veten në seksionin "Promovimet". Këtu do të aktivizoni kodet dhe do të mund të merrni secilin nga objektet e ndryshueshme sipas përshkrimit të tij. 

seksioni PROMOVO

Ju gjithashtu mund t'i shlyeni ato në faqen zyrtare të Niantic Inc., proces që mund ta kryeni nga shfletuesi i zgjedhjes suaj. Nga rruga, kjo është metoda e vlefshme për pajisjet Apple. 

Si mund t'i njihni kodet e reja?

Në fillim të çdo muaji, rrjetet Nianticlabs dhe Pokémon GO publikojnë kodet promocionale, prandaj filloni t'i ndiqni në Instagram dhe në Twitter. 

Twitter: 

Instagram:

Ne gjithashtu ju rekomandojmë t'i ndiqni ato përmes tyre faqen e lajmeve. Qëndroni të azhurnuar me lajmet e Pokémon GO dhe ndërveproni me anëtarët e tjerë të komunitetit.

Lini një koment