Kodet aktive të Lootboy (gusht 2022)

LootBoy është një aplikacion që spikat, ndër shumë të tjera për celularët Android dhe iOS, me një version për kompjuterë, për shkak të mekanikës së tij argëtuese. Ai rrjedh nga komiku i famshëm në internet me të njëjtin emër dhe nga ky aplikacion mund të bëni dy gjëra: të shijoni komike argëtuese me publikim të rregullt dhe pretendoni kodet e lootboy falas.

Kopertina e kodeve Lootboy

Ndërfaqja e saj e thjeshtë dhe intuitive ofron qasje në a Sasi e ekzagjeruar e kutive të plaçkitjes. Këto kuti ofrojnë shumë përmbajtje ekskluzive për të pretenduar në platforma të ndryshme. Është një mënyrë e shkëlqyeshme për t'u argëtuar duke lexuar komike të mira plot referenca të kulturës pop, ndërsa pretendoni çmime dhe zbritje të mrekullueshme.

Sot do t'ju tregojmë kodet aktive dhe të skaduara të LootBoy, si dhe do t'ju shpjegojmë se si mund t'i kërkoni ato. Mos i humbisni çmimet që ju presin dhe që ju prezantojmë në këtë guidë të Frontal Gamer. Le t’i shohim.

Shënim: Lista e kodeve të përditësuar deri më 19 gusht.

Kodet e Lootboy - Komike

Kodet e Lootboy

Këtu janë kodet aktive të Lootboy Comics të disponueshme aktualisht për t'u përdorur:

 • KAAAAMEEEEHAAAAMEEEEHAAAAAAAAAAAA (shtuar 2022-08-18): 7 diamante dhe 1000 monedha.
 • ALBAB (shtuar 2022-08-13): 1000 monedha.
 • KUSH? (shtuar 2022-08-06): 1000 monedha.
 • SASHME (shtuar 2022-03-05): për 1000 monedha.

Kodet e Lootboy - Diamante dhe Monedha

Dhe këto janë kodet e disponueshme të diamantit dhe monedhave:

 • KAAAAMEEEEHAAAAAMEEEEHAAAAAAAAAAA (shtuar 2022-08-18): 5 diamante dhe 1000 monedha.
 • mamba5 (shtuar 2022-08-16): 1.000 monedha dhe 5 diamante
 • Tonik 5 (shtuar 2022-08-14): 1.000 monedha dhe gjithashtu 5 diamante
 • Kylie_08V (shtuar 2022-08-13): Paketa e grabitjes së komunitetit.
 • Rubix TV (shtuar 2022-08-09): Paketa e grabitjes së komunitetit.
 • Ngarkesa 6 (shtuar 2022-08-09): 1.000 monedha dhe 5 diamante-
 • RubixTV-08 (shtuar 2022-08-08): Paketa e grabitjes së komunitetit.
 • Berky (shtuar 2022-08-03): Lootpack Komuniteti-
 • Fitimi 6 (shtuar 2022-08-03): 1.000 monedha dhe 5 diamante.
 • moosh (shtuar 2022-07-29): Paketa e grabitjes së komunitetit.
 • levlUp5 (shtuar 2022-07-27): 1000 monedha dhe 5 diamante.
 • pushime 5 (shtuar 2022-07-21): 1000 monedha dhe 5 diamante.
 • mision5 (shtuar 2022-07-18): 1000 monedha dhe 5 diamante.
 • ngrohje5 (shtuar 2022-07-13): 1000 monedha dhe 5 diamante.
 • e hëna argëtuese (shtuar 2022-07-11): 1000 monedha dhe 5 diamante.
 • W0RK-L1F3-B4L4NC3 (shtuar 2022-07-09): 1000 monedha dhe 5 diamante.
 • ggknossi (shtuar 2022-07-04): 1000 monedha dhe 5 diamante.
 • Welcome500 (shtuar 2018-22-10): 500 monedha.
 • Përçarje500 (shtuar 2018-22-10): 500 monedha.

Kodet e Lootboy - Skaduar

 • Master5 (shtuar 2022-01-24): 1.000 monedha dhe 5 diamante.
 • W4NN4B3 (shtuar 2022-01-18): 1.000 monedha dhe 5 diamante.
 • goditje e madhe (shtuar 2022-01-18): 1.000 monedha dhe 5 diamante.
 • schirlix-01 (shtuar 2022-01-07): Vetëm për përdoruesit e rinj.
 • EXIT (shtuar 2022-01-07): 1.000 monedha.
 • ViVa5 (shtuar 2021-02-17): 1.000 monedha dhe 5 diamante.
 • çeliku (shtuar 2020-09-12): 2.000 monedha dhe 5 diamante.
 • Arcade (shtuar 2020-09-12): 2.000 monedha dhe 5 diamante.
 • bucksbucks (shtuar 2020-09-12): 2.000 monedha dhe 5 diamante.
 • arcade5 (shtuar 2020-09-11): 1.000 monedha dhe 5 diamante.
 • Shprese e re (shtuar 2020-04-7): 1.000 monedha dhe 5 diamante.
 • futbday2 (shtuar 2020-04-4): 2.000 monedha dhe 5 diamante.
 • Qendro ne shtepi (shtuar 2020-03-24): 1.000 monedha dhe 10 diamante.
 • psiko (shtuar 2020-03-21): 2.000 monedha dhe 10 diamante.
 • shpatore (shtuar 2020-03-18): 2.000 monedha dhe 10 diamante.
 • GL&HF (shtuar 2019-12-05): 10 diamante dhe 1.000 monedha.
 • fifaallstars (shtuar 2019-12-03): 20 diamante dhe 2.000 monedha.
 • 2014 (shtuar 2019-11-21): 1.000 monedha.
 • @cmcsgegenrechts (shtuar 2019-11-15): 1.000 monedha.
 • WeekendLoot (shtuar 2019-11-24): 10 diamante dhe 1.000 monedha.
 • sezoni 11 vazhdon (shtuar 2019-11-24): 20 diamante dhe 2.000 monedha.

Si të shpengoni kodet e lootboy

Shlyej kodet në Lootboy në fakt është shumë e thjeshtë. Mund ta bëni direkt nga aplikacioni ose në ueb, duke ndjekur këto hapa:

shëlboni kodet lootboy
 • Nisni aplikacionin me llogarinë tuaj.
 • Hyni në menunë kryesore, nga 3 shiritat në këndin e sipërm të majtë.
 • Do të shihni 5 skeda, zgjidhni butonin Redeem Code.
 • Në dritaren që shfaqet, futni kodin në fushën «Kodi për t'u përdorur«. Ti mund kopjoni dhe ngjisni kodin lootboy direkt.
 • Më pas prekni Redeem dhe nëse kodi është i vlefshëm, do t'i merrni menjëherë shpërblimet.

Mos harroni se për të shlyer kodet në mënyrë korrekte, duhet kanë versionin më të fundit të përditësuar të aplikacionit. Në rast të ndonjë problemi, mund të identifikoheni dhe të përdorni kodet direkt nga faqen zyrtare të internetit.

Çfarë shpërblimesh ofron Lootboy?

Kodet e Lootboy kanë një rëndësi të madhe për të pretenduar monedha, pako dhe diamante. Këta artikuj mund të shkëmbehen për akses në të gjitha llojet e zbritjeve të lojërave dhe dhuratave për platforma të ndryshme. Ju duhet të përpiqeni të grumbulloni më shumë monedha dhe diamante për të marrë zbritjet më të mira.

lootboy google play

Problemi kryesor me kodet Lootboy është se ato skadojnë shpejt, kështu që duhet të vazhdoni me ato më të fundit. Për fat të mirë, kodet e reja mbërrijnë mjaft shpesh dhe gjithmonë do të ketë një të tillë për të kërkuar.

Ju gjithashtu mund të merrni disa shpërblime pa shlyer kodet lootboy. Aplikacioni ka sistemin e shkëmbimit që funksionon si ky:

 • 100 monedha për çdo kartë të disponueshme që rishitni, por nëse është tashmë e hapur, do të vlejë vetëm 10 monedha.
 • 350 monedha për çdo komik të lexuar, plus një kod të fshehur Comics. Dhe mund të gjeni të paktën një komik të ri çdo javë.
 • Për çdo 10 pako premium, ju do të jeni në gjendje të hapni një paketë të veçantë të artë që përmban disa shpërblime të reja. Por si kusht do t'ju duhen diamante për paketat premium me çmimet më ekskluzive.

Një aspekt që mund të jetë i dobishëm është të jesh kujdes për ndonjë nga ngjarjet lidhur me produktet e lojës. Gjatë atyre ngjarjeve të veçanta, Lootboy mundëson disa kode promocionale për një kohë të kufizuar. En Frontal Gamer do të jemi të vetëdijshëm nga lajmet e mëposhtme, duke përditësuar listën e kodeve për ju.

Lini një koment