Codes Fortnite aktive (qershor 2023)

Fortnite Është loja e momentit, me të cilën me siguri keni kaluar orë të tëra duke marrë skin, duke eksploruar harta dhe duke kërkuar artikuj për ekipin tuaj. Megjithatë, ekziston një mënyrë më e lehtë për t'i marrë ato artikuj: Përmes kodet e Fortnite.

Codes Fortnite front

Nëse jeni një lojtar i rregullt i këtij Battle Royale intensive, do ta dini se shumica e kozmetikës janë të disponueshme vetëm në dyqanin e lojës. Edhe pse ne tashmë kemi udhëzuesin tonë për merrni paVos falas ligjërisht, gjithashtu mund të zhbllokoni shumë shpërblime falë kësaj liste kodesh falas.

Sot ju tregojmë listën tonë të kodeve të Fortnite përditësuar, gjë që do t'ju ndihmojë të përparoni në lojë. Përfitoni prej tyre në ngjarjet e sezonit aktual dhe mos u mbeteni pa shpërblime. Ju lutemi vini re se Epic Games përditëson rregullisht këto kode promocionale, me një afat kohor për t'i shlyer ato. Le t'i shohim ato.

SHËNIM: Lista e kodeve të përditësuar që nga 26 qershor 2023.

kodet falas të Fortnite

Në këtë udhëzues për Frontal Gamer ne mbledhim kodet aktive deri më sot. Në fillim janë e vlefshme për rajonin e Evropës dhe Amerikës Latine. Ju do të jeni në gjendje të përfitoni shpërblime të ndryshme që variojnë nga V-Bucks falas deri tek lëkurat dhe objektet.

Lojërat më të mira si Fortnite

Edhe kështu, ne nuk mund të japim garanci të plotë që në momentin e shëlbimit të tyre në faqen e internetit të Epic Games Store, kodet e Fortnite funksionojnë siç duhet. Mund të jetë kështu kodi ka skaduar dhe shpërblimi nuk është i disponueshëm.

Këto janë kodet Fortnite aktive deri më sot:

 • 9BS9-NSKB-JAT2-8WYA – Shpërblimi i kapitullit 4.
 • LJG6-DGYB-RMTH-YMB5 – Shpërblimi i kapitullit 4.
 • D8PT-33YY-B3KP-HHBJ – Shpërblimi i kapitullit 4.
 • 69JS-99GS-6344-STT8 – Shpërblimi i kapitullit 4.

Mos harroni se kodet vijnë rastësisht dhe janë të kufizuara, por ne do të përpiqemi të përditësojmë listën për të shtuar më të fundit. Shmangni rënien në kurthe ose mashtrime me lidhje. Kodet Fortnite Ata NUK janë të pajisur me lidhje.

Codes Fortnite Vdekja

Prezantimi i modaliteti krijues në Fortnite, i shtyu lojtarët të krijonin ishuj interesantë dhe harta interaktive. Kjo solli populloren Modaliteti Deathrun, që përveç ofrimit të një pushimi për mekanikën e Battle Royale, na ofron sfida për të praktikuar dhe zotëruar kontrollet tona në mënyrë të përsosur.

Këto janë disa nga më të mirat kodet Fortnite Vdekja, të cilat ofrojnë harta të ndryshme, argëtuese, por po aq frustruese:

 • Ice Cream Deathrun: 2504-1001-5323
 • Spy Games Death Run: 6302-2233-2728
 • Deadpool Deathrun -5376-4796-8360
 • Tumble Lads: 5361-9496-2479
 • Klombos 300 Level Deathrun: 6922-5419-0878
 • Ishulli Master Deathrun: 2064-5844-7922
 • Kodi i Garës: 5486-4993-8481
 • Sezoni 5 Battle Pass Deathrun: 9420-7674-9329
 • Vdekja e gjyqit të klanit të Fox: 7286-9664-8086
 • Vrapim në horizont të nivelit 21: 3759-6687-0977
 • Vdekja e parazgjedhur e nivelit 100: 4056-1695-2605
 • Fortilla Deathrun - 9860-9711-0812
 • Muselk Deathrun - 8531-2678-3125
 • Garactic Deathrun Parkour - 8814-3273-4734
 • YouTuber Deathrun - 8210-6312-9526
 • Duo Disco Deathrun - 7662-4632-7482
 • Duo Dashuri - 5460-4360-3292
 • Klombos 300 Levels Deathrun - 6922-5419-0878
 • Misteri i ishullit të vetmuar Pjesa 1 - 1139-9109-8728
 • Misteri i ishullit të vetmuar Pjesa 2 - 9892-3048-0866
 • Verore Deathrun Roxs - 7534-0670-4898
 • Cizzorz Deathrun 2.0 - 6509-1069-6161
 • 100 Niveli Rainbow Run - 0568-8170-5549
 • 500 Nivele Deathrun e paracaktuar - 9386-6875-7537
 • 27 Lvls Fun Jump Parkour - 2339-2885-1907
 • Vdekja e 100 Nivelit të Perëndimit të Egër - 9526-9405-5282
 • Sasuke (AKA Ninja Warrior) - 9547-6268-3056
 • X-Run nga X-Labo - 8660-5683-2097
 • Vdekja e vullkanit - 7300-6984-2747
 • Hije vs. Ghost Deathrace - 2033-1780-7591
 • Slippery Slide Deathrun - 1187-7729-0526
 • 75 Niveli i paracaktuar Deathrun - 6263-1357-9043
 • Broken Time Machine Deathrun - 9489-7798-3608
 • Frika nga vdekja e piratit Jonesy - 4948-4770-3389
 • Rainbow Fun Run Deathrun - 4493-1357-2023
 • Pokemon Deathrun 15 Niveli - 3235-7843-7925
 • Barney's Rainbow Deathrun - 4750-4070-3194
 • Forest Adventure Run - 1895-3424-3189
 • Zjarri vs. Vdekja e ujit - 2854-7665-1230
 • Vdekja e Jesgranit - 5030-1216-1484
 • Vrapuesit e stuhisë - 3632-0591-6558
 • Dropnite Deathrun - 6922-6910-7394
 • Biomet me 100 nivele përplasen me vdekjen - 6276-7135-4861
 • Vdekja e nivelit të përzier të Boro-s - 4073-8000-3287

Kodet e Fortnite i skaduar

Ne ju lëmë një listë me disa kode të skaduara. Ju mund të provoni fatin tuaj duke u përpjekur të kërkoni ndonjë nga shpërblimet e tyre, edhe nëse ata nuk janë aktivë.

 • P2XY4-QB7Z8-Y6GVZ-KZZBT: Merr kodin për një dhuratë.
 • 7A8D4-XAVA4-GYL72-3Y2MK: Merr kodin për një dhuratë.
 • Y2429-69CD3-WMYNS-Y64V2: Merr kodin për një dhuratë.
 • 7A8D4-XAVA4-GYL7Z-3Y2MK: Merr kodin për një dhuratë.
 • XTGL-9DKO-SD9D-CWML: Merr kodin për një dhuratë.
 • 72K9P-JDGRG-NB23P-FC9B3: Merr kodin për një dhuratë.
 • 8XJBG-EH8SU-KBXHF-ZSMH9: Shlyeni kodin për një dhuratë.
 • 3TGEH-3RJUV-WV5EF-BDGE7: Merr kodin për një dhuratë.
 • SDKY-7LKM-UTGL-LHTU: Merr kodin për një dhuratë.
 • SDKY-7LKM-ULMF-ZKOT: Merr kodin për një dhuratë.
 • YGGWX-38PNW-6TE2Q-JVKLS: Merr kodin për një dhuratë.
 • SNMY9-NJ9JE-A7GHN-C54NQ - Shlyeni kodin për një dhuratë (i ri).
 • 3236-5641-3844 – Dhoma e bonusit (Kodi i ishullit) (29 tetor 2022).
 • YGGWX-38PNW-6TE2Q-JVKLS – Regjistroni kodin për dhuratat dhe shpërblimet falas.
Kodshpërblime
8432-7199-6378kodi i ishullit
X8WHK-Z32GW-JPJT4-8RAVCMë ndiqni të mirët! Spërkatni
0597-8906-4070kodi i ishullit
7632-2472-4635kodi i ishullit
3TGEH-3RJUV-WV5EF-BDGE7Ulet-Spray
8XJBG-EH8SU-KBXHF-ZSMH9Një Spray Ulet
5HE5C-B9PJ9-975DZ-RF5AKShakaSpray
MEMCE-AMLSF-7QYKS-ZAP22Spray eukalipt
D5ZUX-S9W7R-VP835-4PQR6Spray për dorë
3QVS2-A9R27-2QFGZ-PF7W7Spray për baner taksi
4AU5P-Q5EGM-US6BF-UNGGBSpray eukalipt
YGGWX-38PNW-6TE2Q-JVKLSSpray për dorë
Z6P2X-F4UA6-V5QJH-CABCLSpray për dorë
AUBLE-4Z6GP-P3EXU-5WFHTShakaSpray
WSNQG-NG4YM-BS4VU-LNG8HQuokka-Spray
TM6N6-H3XVT-2DJ9H-MAYD2llak tigër
NCSDH-L22H9-6DB5N-VU5VESpray eukalipt
AVAEX-H3XFK-RAVFF-CTLC7llak trëndafili
P2XY4-QB7Z8-Y6GVZ-KZZBTQuokka-Spray
5PGPF-VXB6P-3HYBM-PTDZRSpray për dorë
MYTJH-AXUFM-KA4VF-JV6LKllak trëndafili
JNVK4-4UPHA-MYN43-2E2RWShakaSpray
MTZ28-LNPPJ-DRGJU-GPXDYllak
NBP4S-SLUET-YWQHY-66C2Zllak
3CT3L-5H6N6-2H35S-8TVX7llak
8342-0826-6393kodi i ishullit
6AQFF-N3SMY-2E6XZ-ZD3A4mbështjellës shkarravinë
rlfac-dvx9y-7n4f7-lukckRregulloni skuadrën LeBron James
FAT6P-PPE2E-4WQKV-UXP95Bonfire Emoji dhe Fish Spray
8Z35X-3ZWAB-BC57H-EQTQZSqueezy LifeSpray
Z4A33-NLKR2-V9X34-G3682Croft Manor Spray
JFCXK-HCJ5U-A2946-5DZBKNjë Spray falas.
C4LEL-LSTSH-4EYEG-7BN8PShpërblim falas.
MYTJH-AXUFM-KA4VF-JV6LKMary Jane Skin.
7A8D4-XAVA4-GYL7Z-3Y2MKKostum i ngrirë.

Si të shpengoni kodet Fortnite falas

Nëse jeni një lojtar rishtar dhe nuk dini si të përdorni kodet, mos u shqetësoni, Procesi është shumë i thjeshtë. Por ju mund të përdorni vetëm nga faqja zyrtare e internetit.

shpengoni kodet Fortnite
 • Gjëja e parë është hyni në Uebfaqja e Epic Games për të kërkuar kode Fortnite.
 • Klikoni mbi butonin hyrje.
 • Hyni me ID-në tuaj të lojës, të cilën e keni krijuar kur keni hyrë për herë të parë Fortnite.
 • Gjeni skedën Përdor kodet në menynë kryesore të opsioneve, duke klikuar mbi emrin e përdoruesit në këndin e sipërm djathtas.
 • Kjo do të hapë një dritare dialogu ku mundeni shkruani kodin.
 • Kopjoni dhe ngjisni ndonjë nga kodet e Fortnite activos.
 • Duke e pretenduar atë, do të merrni një njoftim në rast se artikulli është shtuar me sukses në inventarin tuaj në lojë.

Gjëja tjetër që duhet të bëni është të shkoni te Fortnite dhe sigurohuni që procesi të ketë përfunduar me sukses. Mos harroni se këto kode, në përgjithësi, janë një përdorim dhe janë të destinuara për të gjithë lojtarët e Fortnite. Pra, mos vononi në shlyerjen e tyre për të marrë dhurata ekskluzive, të cilat shpesh nuk janë të disponueshme në dyqanin e lojës.

Shlyer kodet Fortnite Vdekja

Procesi për të shlyer Kodet e ishullit të Deathrun është më e thjeshta. Thjesht kaloni në modalitetin krijues dhe shikoni për ndonjë nga të çarat që shpërndahen në të gjithë hartën dhe zgjidhni tastierën. Pastaj zgjidhni opsionin e ndryshimit të destinacionit, për të futur kodin e ri.

Kodet e vdekjes Fortnite ndryshojnë fatin

Një mënyrë tjetër, edhe më e thjeshtë, është hyrja në hollin e modalitetit krijues. Pastaj futesh për të luajtur dhe në momentin e zgjidhni serverin, klikoni në skedën Kodi i ishullit Nga kjo pikë mund të futni cilindo nga kodet Fortnite Deathrun, ju gjithashtu mund të gjeni ishujt tuaj të fundit ose madje të shënoni të preferuarat tuaja.

Kodet e vdekjes Fortnite zgjidhni destinacionin

Kodet e shpërblimeve Fortnite

Këto çmime janë ende të rastësishme, të cilat mund të variojnë nga spërkatjet e famshme deri te lëkurat e personazheve. E verteta eshte kodet për të marrë paVos falas janë një gjë e rrallë vetë dhe ju rrallë mund t'i merrni ato përmes këtij mjeti, përveç nëse Epic Games heq një të tillë gjatë një ngjarjeje të veçantë.

Codes Fortnite shpërblime

Në atë rast, mund të blini gjela deti me çmimin më të mirë nga dyqanet e mëposhtme dhe më pas pretendoni ato përmes faqes së internetit të Epic Games:

 1. Dyqani i Play Station, për konsolat PS4 dhe PS5.
 2. Dyqani Microsoft, për konsolën Xbox.
 3. Lojërat e menjëhershme, për PC dhe Nintendo Switch.
 4. eneba.
 5. Zgjidh Yll.

Ku të gjeni më shumë kode Fortnite

Të gjitha kodet Fortnite ato zakonisht mbërrijnë rastësisht dhe janë mjaft të kufizuara. Mund të merrni më shumë kode të përditësuara duke ndjekur rrjetet zyrtare dhe jozyrtare të lojës. Edhe ju mundeni rishikoni këtë artikull në mënyrë periodike, të cilat do t'i përditësojmë me kode të reja falas sapo të bëhen të disponueshme.

Shpresojmë të keni pasur fat duke shlyer ndonjë nga kodet Fortnite dhe mos u humbni brenda Frontal Gamer, lajmet më të fundit të këtij Battle Royale intensive. Nëse ndonjë nga kodet nuk funksionon ose ju njihni ndonjë tjetër, na lini një koment.

116 komente për «Kodet Fortnite asetet (qershor 2023)»

 1. Përshëndetje, mirëdita, kam nevojë që të më jepni një dorë me disa kode gjeldeti, nëse është e mundur, unë quhem Pablo, faleminderit shumë.

  përgjigje
 2. pershendetje a mund te me dergoni dy kode per mua dhe vellain tim sepse kemi shume pak leke ju lutem
  Ne kemi vetëm një konsolë dhe kur dua të luaj me dikë më quajnë noob dhe manco ju lutem 😞😞😞

  përgjigje
 3. Përshëndetje, ju lutem dikush mund të më japë një kod gjeldeti, është se llogaria ime është vjedhur së fundi dhe më është dashur të krijoj një të re

  përgjigje
 4. Unë dua një që nuk kam pasur kurrë gjela, kështu që po, por e kam humbur atë llogari dhe prapë se në atë llogari kam marrë gjithçka pa blerë, më jep një të lutem

  përgjigje
 5. Pershendetje moderatore kam nje pyetje se kur bashkekzistojne kodet dhe do doja nje pyetje me pergjigje, kodet jane vetem per gjelat apo per lekurat apo transmetoni apo kerceni?

  përgjigje

Lini një koment