Kodet e Rocket League të përditësuar: [korrik 2022]

Askush nuk besonte se kombinimi i makinave dhe futbollit mund të çonte në një produkt kaq të suksesshëm sa Rocket League, i cili, si shumë të tjerë para dhe pas tij, mblodhi miliona lojtarë nga e gjithë bota, duke demonstruar pse ky lloj produkti konkurrues është i pranishëm në video-lojërat celulare.

kodet e ligës së raketave

Këto lloj lojërash zakonisht përfshijnë një sërë numrash dhe shkronjash që, pasi të futen në një faqe në internet, mund t'ju japin një sasi të madhe e çmimeve që mund t'i përdorni tani e tutje.

Prandaj, nga Frontal Gamer ju sjellim të gjithëve kodet e ligës së raketave i përditësuar dhe plotësisht falas.

Çfarë është Lidhja e Raketave?

Rocket League është një video lojë unike që merr premisat e "sportit fantastik" dhe i jep një kthesë të re, duke bashkuar dy koncepte si motori dhe gjuajtja e një topi në portë.

Loja e këtij produkti bazohet në krijimin lojtarët punojnë si ekip për të lëvizur topin poshtë fushës dhe, kur ai të arrijë në portën kundërshtare, të shënojë një gol që shton rezultatin. Megjithatë, ky proces, sado i thjeshtë që mund të duket, kërkon nivele të larta aftësish dhe di si të mbajë një ritëm të shpejtë të lojës.

kodet e ligës së raketave

Kjo është arsyeja pse elementët më tërheqës të kësaj loje janë zakonisht një akses dhe njohje që ju lejon t'i jepni asaj një të re kthesë sport tradicional dhe përziejeni atë me dritë, spektakël, shpërthime dhe një epikë totalisht marramendëse.

Procesi i lojës është shumë i thjeshtë: çdo ekip fillon skajet e kundërta të fushës, konkretisht si skuadrat blu dhe portokalli. Kur fillon kohëmatësi, të gjithë lojtarët duhet të vrapojnë për të parë se kush goditi topin së pari me makinë, duke bërë që ndeshja të fillojë.

Me topin në lojë, çdo lojtar duhet përdorni makinën tuaj për të çuar atë topin karakteristik në fushën e kundërt, diçka që nëse arrihet, pozicionet rivendosen dhe loja fillon përsëri. Është si të bashkosh ekskluzivitetet Nevoja për Speed y fifa në ditët e tij më të mira.

Pasi të jetë shpjeguar loja, le të flasim për Kodet e Ligës së Raketave

Kodet e Ligës së Raketave

Si në rastin e kodet e Free Fire, kodet e ligës së raketave ato gjithashtu paraqiten si një seri numrash dhe shkronjash që, pasi të futen në lojë, do t'ju japin akses në shpërblime dhe çmime unike.

Pa u zgjatur më tej, këto kode janë:

Kodet promovuese aktive të Rocket League (korrik 2022)

Kokoshka: zhbllokoni aftësinë e kufizuar të kokoshkave të Rocket League.

Kodet e skaduara

Si një shënim i rëndësishëm, le të jenë kodet e skaduara nuk do të thotë se nuk mund të punojnë. Para së gjithash, do të ishte interesante nëse do t'i përdorni ato, sepse nuk e dini kurrë se çfarë mund të ndodhë.

 • rlnitro: Zhbllokoni Breakout: Nitro Circus Deval dhe Antenna.
 • Lloj: Zhbllokon VCR Limited Topper.
 • patate e shtruar: Zhbllokon titullin e lojtarit të kufizuar në Couch Potato.
 • ditelindja: Zhbllokoni dy banderola, antena dhe rrota të WWE.
 • SARPBC: Zhbllokoni logon, këngën, makinën dhe antenën Moai të SARPBC.
 • Shazam: Zhbllokon oktanin: Limited Shazam Decal dhe Limited Shazam Wheels.
 • Përzierja e tartufit: Zhbllokon Octane: The Goonies Limited Decal.
 • Wrestlemania: Zhbllokoni dy banderola, antena dhe rrota të WWE.
 • WWE18: Zhbllokoni dy banderola, antena dhe rrota të WWE.
 • wwdads: Zhbllokoni dy banderola, antena dhe rrota të WWE.
kodet e ligës së raketave

Shlyej kodet e Rocket League

Procesi i shkëmbimit kodet e ligës së raketave Është shumë e thjeshtë, duke ju bërë vetëm të ndiqni hapat e mëposhtëm:

 • Gjëja e parë që duhet të bëni është të hyni në Rocket League.
 • Më pas drejtohuni tek Extras.
 • Kur të jeni atje, zgjidhni "Shpengoni kodin".
 • Tani vendosni kodin që dëshironi të përdorni.

Dhe gati.

nga Frontal Gamer shpresojmë që këto kodet e ligës së raketave Ato ju shërbejnë për të marrë shumë shpërblime dhe nëse jo, mendoni se përditësohen çdo muaj.

Lini një koment