Codes Blox Fruits (Tetor 2022): Rritja e parave dhe XP

Blox Fruits Kodet

L kodet e Blox Fruits ato janë një mënyrë e shkëlqyer për të përparuar duke fituar shpërblime ekskluzive. Falë këtyre kodeve mund të merrni para, të grumbulloni përvojë të dyfishtë për një kohë të kufizuar, apo edhe të keni tituj në lojë.

Këto kode do t'ju ndihmojnë të bëheni pirati më i mirë në lojë, dhe gjëja më e mirë është se ka shumë prej tyre. Në këtë artikull ne ju ofrojmë të gjitha kodet aktive Blox Fruits en Roblox kështu që ju mund t'i shpengoni ato menjëherë.

XP Boost Blox Fruits kod

Kodet aktive Blox Fruits

Përditësuar më: kodet e kontrolluara më 1 tetor 2022.

 • EXP_5B
 • RESET_5B
 • kittgaming
 • Sub2Fer999 – 2x eksperiencë
 • Enyu_is_Pro – 2x eksperiencë
 • autobus magjik – 2x eksperiencë
 • J.C.W.K. – 2x eksperiencë
 • starcodeheo – 2x eksperiencë
 • bluxxy – 20 minuta përvojë 2x
 • fudd10_v2 – beli
 • SUB2GAMERROBOT_EXP1 – 30 minuta përvojë 2x
 • SUB2GAMERROBOT_RESET1 – rivendosja e statistikave
 • Nën2NoobMaster123 – 15 minuta përvojë 2x
 • Nën2Xha Kizaru - rimbursim
 • sub2daigrock – 15 minuta përvojë 2x
 • Aksiore – 20 minuta përvojë 2x
 • Lojëra Tantai – 15 minuta përvojë 2x
 • StrawHatMaine – 15 minuta përvojë 2x
 • No2 zyrtar – 20 minuta përvojë 2x
 • fudd10 - $ 1
 • lajme të mëdha - titulli në lojë
 • TheGreatAce – 20 minuta përvojë 2x

Si të riblerni kodet në Blox Fruits

Blox Fruits Roblox

Kodet Blox Fruits ato blihen brenda lojës, duke klikuar në skedën Twitter. Këtu është hap pas hapi:

 1. Hyni në lojë nga Faqja zyrtare ose aplikimi i Roblox.
 2. Pasi të hyni në lojë, bëni klikoni në simbolin blu të Twitter.
 3. Vendosni kodin në fushën e tekstit që do të shfaqet. Ju mund të kopjoni dhe ngjisni kodet direkt nga ky artikull.
 4. Done! Do të shihni një tekst të gjelbër që tregon se ai është shlyer me sukses dhe shpërblimi do të zbatohet për karakterin tuaj.
Kodet Blox Fruits

Ku të gjeni më shumë kode Blox Fruits

Nëse këto kode nuk janë të mjaftueshme për ju, ose dëshironi të jeni të parët që e dini kur publikohet një, mund të ndiqni ndonjë nga këto strategji:

 • Ndiqni Blox Fruits në Twitter. Ky është vendi më i mirë për të gjetur kode të reja, pasi autori i lojës ngarkon rregullisht të reja.
 • Ju gjithashtu mund të futni në Grupi i mosmarrëveshjeve, megjithëse këtu do të flisni me lojtarë të tjerë dhe nuk bëhet fjalë gjithmonë për kodet e lojës. Megjithatë, është një mënyrë e mirë për të takuar lojtarë të tjerë me përgjegjësi. Mos harroni se nëse bisedoni me lojtarë të tjerë, nuk duhet të ofroni informacione personale.

Për shembull, muaj më parë autori njoftoi një kod të ri në Twitter:

Sidoqoftë, autori i lojës përdor gjithnjë e më pak rrjetet sociale, ndaj ju rekomandojmë që ta vizitoni shpesh këtë artikull për të parë listën tonë të kodeve. Kjo do të sigurojë që të mos humbisni asnjë.

Lini një koment