kodet aktive të Genshin Impact (shkurt 2023)

L kodet aktive të Genshin Impact Ata vazhdojnë të vozisin mes ujërave me lartësi mbresëlënëse. Në një treg plot me këtë lloj produkti, ky blockbuster kinez ndodhet në vende të larta, gjithmonë i gatshëm për t'u përditësuar, për të shtuar përmbajtje të reja dhe për të na dhënë dhurata. kodet e shpërblimit falas.

genshin shtypja

Nuk ka dyshim se këto kode zakonisht skadon me shpejtësi marramendëse, sepse të gjithë i pretendojnë në pak sekonda. Ne duhet të jemi gjithmonë të vëmendshëm ndaj përditësimeve për të kërkuar shpërblimet tona pa e harruar faktin se, në fund të fundit, ato janë stimuj të vegjël.

Vlen gjithashtu të përmendet se këto kode janë Ata mund të pretendojnë nga çdo platformë. Qoftë Android, iPhone, PC, PS4 dhe PS5.

Kodet aktive Genshin Impact

Këto janë disa nga kodet aktive të ditës së sotme, 27 shkurt:

 • KARU3RG6NY65: 100 Primogems, 10 Mystic Enhancement Ore
 • 5SRC28YNNYP9: 100 Primogems, 5 Mendje Hero
 • SB8UJ9H7NH8V: 100 Primogems, 50.000 Mora
 • GJENSHINGIFT: 50 Primogems, 3 Mendje Hero
 • XBRSDNF6BP4R: 60 Primogems, 5 Përvoja e Aventurierëve
 • DAQS9FPX2U35: 60 Primogems, 5 Përvoja e Aventurierëve
 • FTRUFT7AT5SV: 10 eksperiencë aventuriere, 10.000 manaferra, 5 minerale të shkëlqyera përforcuese, 5 topa rrepkë të skuqur, 5 sallata të kënaqshme

Kodet e skaduara

Kodet e mëposhtme nuk funksionojnë më, kështu që nëse i gjeni në faqet e tjera të internetit ju rekomandojmë të mos i provoni sepse do të jetë humbje kohe.

 • GJENSHINGIFT
 • AS7CJDP4NG7H
 • BSNDJC747Z7D
 • KB6DKDNM7H49
 • 5Z124P9KRYMR
 • GWHTZ3348WTA
 • MWCAHJW33M78

Si të shpengoni kodet Genshin Impact

mos vuani Nuk ka asnjë mister. Për të marrë shpërblimet nga kodet duhet të ndjekim hapat e mëposhtëm:

 • Le të shkojmë në faqen e internetit zyrtare e lojës.
 • Pasi atje, në panelin e sipërm, Ne udhëtojmë në seksionin "shlyej kodin".. Pastaj, do të marrim një ekran si më poshtë:
Kodet Genshin
 • Asshtë aq e thjeshtë sa hyni me llogarinë tonë, tregoni ueb serverin ku luajmë dhe personazhi ynë do të gjendet automatikisht.
 • Kur gjithçka është gati, ne vendosim kodin në «shpengoj kodin» dhe, nëse disponohet, do të keni një mesazh konfirmimi.

Easyshtë e lehtë, apo jo? Këto kode përditësohen çdo ditë, dhe megjithëse nuk janë gjithmonë të cilësisë më të mirë, këshillohet që të mos i humbim nga sytë për të përfituar nga të gjitha mundësitë që mund të na dalin përpara.

Shpërblimet që mund të merrni

Të gjitha kodet bazohen në tre shpërblime kryesore, vëllimi i të cilave është i ndryshueshëm dhe gjithmonë ndryshon. Këto janë:

 • Protogemat: Monedha supreme e shumëpritur e lojës.
 • Mendjet e Heroit: Shërbejnë për të rritur ekspresin e personazheve, konkretisht 20.000 për përdorim.
 • mora: monedhë standarde e lojës.

Ku të gjeni më shumë kode Genshin Impact

Nëse dëshironi të jeni të parët që mësoni për kodet e reja, ju rekomandojmë të ndiqni llogaritë zyrtare të lojës në rrjetet sociale, pasi zakonisht aty njoftojnë për kodet e reja.

Për ta arritur këtë, ne tregojmë se cilat janë rrjetet e tyre sociale:

 • Faqe në Facebook ku ngarkojnë lajmet e lojërave, informacione për versionet dhe përditësimet e ardhshme, si dhe njoftimet për dhuratat përmes kodeve të rimbursueshme.
 • Llogari në Instagram, e ngjashme me atë të mëparshme, por me një qasje më pak informative. Ata zakonisht ngarkojnë fotografi artistike.
 • Seksioni i lajmeve në faqen zyrtare të internetit, ku publikojnë njoftimet më të rëndësishme të lojës. Ndonjëherë, ata paralajmërojnë për shpërblime për përditësime të reja.

Thënë kështu, ne ju këshillojmë të gjeni kodet aktive të Genshin Impact është pak e ndërlikuar pasi kompania lëshon disa vetëm në ngjarje speciale. Por sa herë që ka kode të reja aktive, ne do ta përditësojmë këtë artikull.

Lini një koment