Pokémon Unite: Si të ndryshoni pseudonimin tuaj të Trajnerit në 2023

El nick ose emrin e trajnerit tuaj në Pokémon Unite, është e barabartë me emrin tuaj në lojë. Është një nga seksionet më të rëndësishme, pasi do të jetë mënyra në të cilën trajnerët e tjerë do t'ju identifikojnë. Për shkak të rëndësisë së tij të madhe, ne shpjegojmë se si të ndryshoni me lehtësi emrin e trajnerit tuaj në Pokémon Unite.

Si të ndryshoni emrin e trajnerit në pokemon unite

Pokémon Unite është një nga MOBA-t më interesante në vitet e fundit. Jo vetem rinovon propozimin e titujve si LoL, por gjithashtu na sjell Pokemonin klasik në një modalitet të ri luftimi. Nëse në çdo moment keni nevojë të ndryshoni emrin tuaj në Pokémon Unite, këtu ne ju mësojmë se si ta bëni këtë hap pas hapi.

ndryshoni emrin e trajnerit

Ashtu si pothuajse çdo gjë në lojë, do t'ju duhet drejtohuni në një artikull specifik që ju lejon të ndryshoni emrin e trajnerit në Pokémon Unite. Pas krijimit të llogarisë suaj, nuk ka rëndësi nëse kanë kaluar një apo një mijë beteja për të marrë vendimin. Në çdo rast, procesi ka një kosto dhe kryhet si më poshtë.

  • Hyni në lojë dhe regjistrohuni me llogarinë tuaj.
  • Qasja në dyqan ose në karrocën e blerjeve.
  • Zgjidhni opsionin Pazari AEos.
  • Kërkoni për seksionin objekte.
  • Ju duhet të blini njëKarta e emrit” (kartë e njohur). Keni një kosto prej 100 AEo, e barabartë me afërsisht 2 euro dhe nuk ka asnjë mënyrë për ta marrë atë falas.
  • Më poshtë është modifikoni emrin e trajnerit me një sipas zgjedhjes suaj. Mos harroni se nuk mund të vendosni një emër që është tashmë në përdorim.
  • Pasi të ndryshoni pseudonimin në Pokémon Unite, nuk mund ta bëni më deri pas 3 ditësh ndryshim. Gjithashtu, në atë rast do t'ju duhet të përsërisni procesin dhe të blini një kartë të re të njohur.

Mbani në mend se ID-ja e llogarisë suaj është unike dhe nuk do të mund ta ndryshoni me asgjë, as me "Karta e emrit“. Kështu që miqtë tuaj mund të përdorin ende të njëjtën ID për t'ju ftuar në ndeshjet në internet, edhe nëse keni ndryshuar emrin e trajnerit. Artikulli gjithashtu nuk e ndryshon emrin në llogarinë tuaj Nintendo.

Kjo është gjithçka që duhet të dini. Sigurohuni që të përdorni një emër të duhur që të mos keni nevojë ta ndryshoni shpesh dhe shikoni truket e tjera Pokemon Unite en Frontal Gamer. Nëse keni ndonjë pyetje të veçantë, na lini komentin tuaj.

Lini një koment